|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:59 am
Aidanna opcy?? zjadles tez chyba swoj mozg?? stare czy to byla proba pojechania po mnie dziewczynko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:00 am
opcy Aidanna opcy?? zjadles tez chyba swoj mozg?? stare czy to byla proba pojechania po mnie dziewczynko? dosłownie jak dupą po niecheblowanej desce 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Lethiel opcy Aidanna papa!!! I tak niewiejdziecie do domu!! xd bo jest tam moj brytan brys dudus!!! (czyli piesio) czy wspominalem ze jego tez zjadlem???? xd xd xd a slonia z traba tesh bys zjadl?? whee xp no ba... wink heart @Kitt: o ile pamiec mnie nie myli to: http://www.mp3shits.com/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Aidanna opcy?? zjadles tez chyba swoj mozg?? stare czy to byla proba pojechania po mnie dziewczynko? wielce nie udana proba.. Aidanna odpusc sobie... nikt tu na powaznie nie wezmie twoich grozb, a szelkie proby urazenia kogos tez nie wyjda bo masz za slabe teksty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:01 am
opcy Aidanna opcy?? zjadles tez chyba swoj mozg?? stare czy to byla proba pojechania po mnie dziewczynko? niezidentyfikowany tekst prawie latajacy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Marlly Lethiel opcy Aidanna papa!!! I tak niewiejdziecie do domu!! xd bo jest tam moj brytan brys dudus!!! (czyli piesio) czy wspominalem ze jego tez zjadlem???? xd xd xd a slonia z traba tesh bys zjadl?? whee xp no ba... wink heart @Kitt: o ile pamiec mnie nie myli to: http://www.mp3shits.com/ dziękooję biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:02 am
opcy Aidanna opcy?? zjadles tez chyba swoj mozg?? stare czy to byla proba pojechania po mnie dziewczynko? nie nie.. nie wolno jeździć po slodkim Paćka pa 4laugh heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:02 am
opcy Aidanna opcy?? zjadles tez chyba swoj mozg?? stare czy to byla proba pojechania po mnie dziewczynko? niezadzieraj ze mna bo skonczysz jak chlopak z mojej szkoly ktory mnie wkurzyl... zlamalam mu nos, a potem moi znajomi zrobili mu krzywde stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:03 am
] a mash jeszcze jedna pare takich bryli?? *siega po pokorn*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:03 am
Aidanna opcy Aidanna opcy?? zjadles tez chyba swoj mozg?? stare czy to byla proba pojechania po mnie dziewczynko? niezadzieraj ze mna bo skonczysz jak chlopak z mojej szkoly ktory mnie wkurzyl... zlamalam mu nos, a potem moi znajomi zrobili mu krzywde stare <_< >_> czy ktos cos mowil????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:04 am
Aidanna opcy Aidanna opcy?? zjadles tez chyba swoj mozg?? stare czy to byla proba pojechania po mnie dziewczynko? niezadzieraj ze mna bo skonczysz jak chlopak z mojej szkoly ktory mnie wkurzyl... zlamalam mu nos, a potem moi znajomi zrobili mu krzywde stare a my zrobimy krzywde twoim znajomym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna opcy Aidanna opcy?? zjadles tez chyba swoj mozg?? stare czy to byla proba pojechania po mnie dziewczynko? niezadzieraj ze mna bo skonczysz jak chlopak z mojej szkoly ktory mnie wkurzyl... zlamalam mu nos, a potem moi znajomi zrobili mu krzywde stare *przygląda sie jej* prosze.. sweatdrop .. powiedz ze to wszystko co wygadoojesz to jakis chory zart O_o ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly ] a mash jeszcze jedna pare takich bryli?? *siega po pokorn* trzym ^ ^ xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna eek BRAWO!!! dostales sie do klubu najwiekszych debili w polsce!!! oklaki dla tego pana!!!! zalosny jestes bee... wiesz o tym?? stare NO no no, chyba sobie w łep strzele, ... opcy ozzy, kiray napomoc ona jest be i sie dzienie na mnie patrzy, kusza z kad tacy ludzie sie biora, ... Yimi ja menda opcy buc czego wiecej chciec wink ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|