|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:32 am
Aidanna Pokazac ci noz... moj tata ma noz dla norkow wiec jak bym ci go wbila to by ci wszystko poszatkowal... ma takie sliczne ostre zabki i ladnie zaostrzony twisted takim sie bawilam jak bylam mala twisted Wiesz jak chcesz sie miezyć na tatusiowe noze to ja mam pułtora reczny miecz jak ci go w dupe wbije to okiem wyciagne wink ... Zjada noza ... whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:32 am
Aidanna a ja niemoge miec kolczykow... jak mialam raz przeklote wdalo sie zakarzenie bo okazalo sie ze mam uczulenie na jakis tam metal xp to sie roznymi przekowa... stala chirurgiczna badz tytanem.. zalerzy na co kto jest uczulony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:33 am
Kitty ShadowCat YumiTao Ibris Kitty ShadowCat wczoraj jak zostałam sama w domu, zaczęłam sobie kolczykować ucho... wbiłam igłę do połowy i dalej nie mogłam...bo bolało... xp a dziś w szkole mi robili badanie oczu... zakropili mi je i nic nie widziałam przez 4 godz...... sweatdrop Podloz sobie pod ucha cos twardszego, np. korek. a potem jednym ruchem przebij. ała xd najlepije kolczykiem robic albo gruba igła smile ja robiłam kolczykiem... 3nodding igla 0.9mm wystarczy spokojnie. Chociaz to zalezy do czego. Zreszta jak pamietam z dawnych czasow, to Kukus sie na tym znal. Hey Leth ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:33 am
YumiTao a zaostrzyłas go przynajmiej pilniczkiem ? xp eek co? Kitt potrzymaj sobie najpierw ucho między 2 kostkami lodu, to nie będzie cię bolało...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:34 am
Lethiel xd ... *przytuuula go za szyje* *dus duś* xd No ale bez takich mi tu zaplatuje sie we włosy jak nietoperze na starych filmach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Aidanna Pokazac ci noz... moj tata ma noz dla norkow wiec jak bym ci go wbila to by ci wszystko poszatkowal... ma takie sliczne ostre zabki i ladnie zaostrzony twisted takim sie bawilam jak bylam mala twisted Wiesz jak chcesz sie miezyć na tatusiowe noze to ja mam pułtora reczny miecz jak ci go w dupe wbije to okiem wyciagne wink ... Zjada noza ... whee xp masz miecz... *zaczyna sie slinic....* i to poltorareczny.... 4laugh daj mi go... no daj... *wlazi mu na glowe i zerka na n iego z gory... *i co dasz!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Kitty ShadowCat YumiTao Ibris Kitty ShadowCat wczoraj jak zostałam sama w domu, zaczęłam sobie kolczykować ucho... wbiłam igłę do połowy i dalej nie mogłam...bo bolało... xp a dziś w szkole mi robili badanie oczu... zakropili mi je i nic nie widziałam przez 4 godz...... sweatdrop Podloz sobie pod ucha cos twardszego, np. korek. a potem jednym ruchem przebij. ała xd najlepije kolczykiem robic albo gruba igła smile ja robiłam kolczykiem... 3nodding a zaostrzyłas go przynajmiej pilniczkiem ? xp nee... on jest ostry 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna a ja niemoge miec kolczykow... jak mialam raz przeklote wdalo sie zakarzenie bo okazalo sie ze mam uczulenie na jakis tam metal xp ja mialam pezbite uszka ale nie lubie chodzic w kolczykach... wiec mi sie zarosly... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:35 am
Jaswinder YumiTao a zaostrzyłas go przynajmiej pilniczkiem ? xp eek co? Kitt potrzymaj sobie najpierw ucho między 2 kostkami lodu, to nie będzie cię bolało... i pamietaj zeby czymś to przemyc.. auuu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:35 am
Jaswinder YumiTao a zaostrzyłas go przynajmiej pilniczkiem ? xp eek co? Kitt potrzymaj sobie najpierw ucho między 2 kostkami lodu, to nie będzie cię bolało... zrobiłam tak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:36 am
Lethiel Jaswinder YumiTao a zaostrzyłas go przynajmiej pilniczkiem ? xp eek co? Kitt potrzymaj sobie najpierw ucho między 2 kostkami lodu, to nie będzie cię bolało... i pamietaj zeby czymś to przemyc.. auuu... wiem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lethiel xd ... *przytuuula go za szyje* *dus duś* xd No ale bez takich mi tu zaplatuje sie we włosy jak nietoperze na starych filmach. O.o *piszczy jak na starych filmach* xd *zaczyna biegac po gildi machajac lapami* weźcie to weźcie !! crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna BeeWolf_san Aidanna Pokazac ci noz... moj tata ma noz dla norkow wiec jak bym ci go wbila to by ci wszystko poszatkowal... ma takie sliczne ostre zabki i ladnie zaostrzony twisted takim sie bawilam jak bylam mala twisted Wiesz jak chcesz sie miezyć na tatusiowe noze to ja mam pułtora reczny miecz jak ci go w dupe wbije to okiem wyciagne wink ... Zjada noza ... whee xp masz miecz... *zaczyna sie slinic....* i to poltorareczny.... 4laugh daj mi go... no daj... *wlazi mu na glowe i zerka na n iego z gory... *i co dasz!!! łapie za chabety i wrzuca z głowy, ... jak mi pocią ... nie no nie bede taki ale ozzemu mozesz, ... LEthiel nie zacieszQo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:37 am
Marlly Aidanna a ja niemoge miec kolczykow... jak mialam raz przeklote wdalo sie zakarzenie bo okazalo sie ze mam uczulenie na jakis tam metal xp ja mialam pezbite uszka ale nie lubie chodzic w kolczykach... wiec mi sie zarosly... blaugh cico... moge nosic czyste srebro xd a tego mam pod dostatkiem bo moj tata jest szefem wlasnej firmy jubilerskiej i mam dostep do rarytasow 3nodding i do bursztynu zreszta tez bo wujek jest szefem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:37 am
Lethiel Jaswinder YumiTao a zaostrzyłas go przynajmiej pilniczkiem ? xp eek co? Kitt potrzymaj sobie najpierw ucho między 2 kostkami lodu, to nie będzie cię bolało... i pamietaj zeby czymś to przemyc.. auuu... najlepiej spirytusem salicylowym... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|