|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:26 am
Kitty ShadowCat wczoraj jak zostałam sama w domu, zaczęłam sobie kolczykować ucho... wbiłam igłę do połowy i dalej nie mogłam...bo bolało... xp a dziś w szkole mi robili badanie oczu... zakropili mi je i nic nie widziałam przez 4 godz...... sweatdrop Podloz sobie pod ucha cos twardszego, np. korek. a potem jednym ruchem przebij.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:27 am
Ibris Lethiel Kitty ShadowCat chce mnie ktoś dobrowolnie przytulić? wink nie xd co za inwektywa XD oye bejbs. xd witaj Ibri 4laugh *przytuuuuuuul ogromniasty* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:27 am
opcy Ozzwald Lethiel Kitty ShadowCat chce mnie ktoś dobrowolnie przytulić? wink nie xd wiez ze tobie moze sie stac krzywda mozralna kiedys za takie zlosliwe kometarze... oi! i widzicie.... ja jej nic nie robię a ona mi doqcza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat opcy Ozzwald Lethiel Kitty ShadowCat chce mnie ktoś dobrowolnie przytulić? wink nie xd wiez ze tobie moze sie stac krzywda mozralna kiedys za takie zlosliwe kometarze... oi! i widzicie.... ja jej nic nie robię a ona mi doqcza xp dlatego zareagowalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Kitty ShadowCat wczoraj jak zostałam sama w domu, zaczęłam sobie kolczykować ucho... wbiłam igłę do połowy i dalej nie mogłam...bo bolało... xp a dziś w szkole mi robili badanie oczu... zakropili mi je i nic nie widziałam przez 4 godz...... sweatdrop Podloz sobie pod ucha cos twardszego, np. korek. a potem jednym ruchem przebij. muszę sproobować 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel Kitty ShadowCat chce mnie ktoś dobrowolnie przytulić? wink nie xd wiez ze tobie moze sie stac krzywda mozralna kiedys za takie zlosliwe kometarze... to nie byl komentash xp to byla odpowiedx na pytanie sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Kitty ShadowCat wczoraj jak zostałam sama w domu, zaczęłam sobie kolczykować ucho... wbiłam igłę do połowy i dalej nie mogłam...bo bolało... xp a dziś w szkole mi robili badanie oczu... zakropili mi je i nic nie widziałam przez 4 godz...... sweatdrop Podloz sobie pod ucha cos twardszego, np. korek. a potem jednym ruchem przebij. ała xd najlepije kolczykiem robic albo gruba igła smile tak na przyszłos informuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:29 am
YumiTao Ibris Kitty ShadowCat wczoraj jak zostałam sama w domu, zaczęłam sobie kolczykować ucho... wbiłam igłę do połowy i dalej nie mogłam...bo bolało... xp a dziś w szkole mi robili badanie oczu... zakropili mi je i nic nie widziałam przez 4 godz...... sweatdrop Podloz sobie pod ucha cos twardszego, np. korek. a potem jednym ruchem przebij. ała xd najlepije kolczykiem robic albo gruba igła smile ja robiłam kolczykiem... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc ibri 4laugh whee 4laugh *tuuuuli tuuuuuli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ozzwald Jaswinder Ozzwald wole czysty spirytys od Kiraya... eek dlaczego mi to robisz? crying Bo masz meza... o ktorym dopiero dzisiaj sie dowiedzialem... OPCYYY (m�j sek sretarku) wytłoomacz mu too... crying pocaluj mnie za przeproszeniem w dupe.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat YumiTao Ibris Kitty ShadowCat wczoraj jak zostałam sama w domu, zaczęłam sobie kolczykować ucho... wbiłam igłę do połowy i dalej nie mogłam...bo bolało... xp a dziś w szkole mi robili badanie oczu... zakropili mi je i nic nie widziałam przez 4 godz...... sweatdrop Podloz sobie pod ucha cos twardszego, np. korek. a potem jednym ruchem przebij. ała xd najlepije kolczykiem robic albo gruba igła smile ja robiłam kolczykiem... 3nodding a zaostrzyłas go przynajmiej pilniczkiem ? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:31 am
a ja niemoge miec kolczykow... jak mialam raz przeklote wdalo sie zakarzenie bo okazalo sie ze mam uczulenie na jakis tam metal xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|