|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:51 am
Lethiel nie...... evil *ogniki pojawiaja sie w oczach* dosyć....... evil *w dloni formooje sie fire ball* no dawaj twisted pokarz to co potrawisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:52 am
Kukus *wyciąga spod płaszcza megafon* SPOOOOOOOOOOOOOKÓJ*odkłada megafon do kieszeni płaszcza* wyjść tylko na chwilę, a wy się już zabijacie sweatdrop co tu się znoow dzieje? he? he? he? *unosi głowę znad książki* Avsko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:53 am
Eurina Vam Sayokun Eurina Vam Ah te dzieci.... sweatdrop ^^ Przed nimi nie ma ucieczki, one same cie gonia! biggrin 'wyjmuje sobie noże z brzucha' eh najpierw lethiel teraz ty nie wiesz żem mam zgodę na nieśmiertelność??? tym nic mi nie zrobisz ten głupi duch już mi podcioł żyły i nic niesmiertelnego mozna zabic tylko poprzez odciecie mu glowy biggrin twisted pozbywa się ciała trzymaj wyżyj się mam więcej niż jedno dusza wlatuje do pokoju i po chwili wychodzi w nowiutkim ciele
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:54 am
*Skulona siedzi za budą Mei'a* crying Ja chce żeby oni wreszcie przestali crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:54 am
Kukus *wyciąga spod płaszcza megafon* SPOOOOOOOOOOOOOKÓJ*odkłada megafon do kieszeni płaszcza* wyjść tylko na chwilę, a wy się już zabijacie sweatdrop co tu się znoow dzieje? he? he? he? Kukus biggrin Podobno chcesz upodobinc sie do glownego bohatera z "Piatku 13."????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:55 am
Falcone Lethiel nie...... evil *ogniki pojawiaja sie w oczach* dosyć....... evil *w dloni formooje sie fire ball* no dawaj twisted pokarz to co potrawisz a dobra juz mi sie nie chce z wami bawic to te rogi wyzwolily we mnie demoniczna nature twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Lethiel nie...... evil *ogniki pojawiaja sie w oczach* dosyć....... evil *w dloni formooje sie fire ball* no dawaj twisted pokarz to co potrawisz evil .................. *podnosi reke* Fire ball !!!!!!!! evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurina Vam Kukus *wyciąga spod płaszcza megafon* SPOOOOOOOOOOOOOKÓJ*odkłada megafon do kieszeni płaszcza* wyjść tylko na chwilę, a wy się już zabijacie sweatdrop co tu się znoow dzieje? he? he? he? Kukus biggrin Podobno chcesz upodobinc sie do glownego bohatera z "Piatku 13."???? hm mamy basenik na ogródku toporek też poprzedziurawiamy go pare razy zobaczymy czyjest bardziej wytrzymaly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:57 am
Lethiel Falcone Lethiel nie...... evil *ogniki pojawiaja sie w oczach* dosyć....... evil *w dloni formooje sie fire ball* no dawaj twisted pokarz to co potrawisz evil .................. *podnosi reke* Fire ball !!!!!!!! evil *Wychodzi z chmury dymu po firballu* tylko tyle stare no ale czego sie spodziewac po demonie z tak krotkimi rogami twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:58 am
Sayokun Eurina Vam Sayokun Eurina Vam Ah te dzieci.... sweatdrop ^^ Przed nimi nie ma ucieczki, one same cie gonia! biggrin 'wyjmuje sobie noże z brzucha' eh najpierw lethiel teraz ty nie wiesz żem mam zgodę na nieśmiertelność??? tym nic mi nie zrobisz ten głupi duch już mi podcioł żyły i nic niesmiertelnego mozna zabic tylko poprzez odciecie mu glowy biggrin twisted pozbywa się ciała trzymaj wyżyj się mam więcej niż jedno dusza wlatuje do pokoju i po chwili wychodzi w nowiutkim ciele A pffffffff... co to za nowe zdolnosci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:58 am
Eurina Vam Kukus *wyciąga spod płaszcza megafon* SPOOOOOOOOOOOOOKÓJ*odkłada megafon do kieszeni płaszcza* wyjść tylko na chwilę, a wy się już zabijacie sweatdrop co tu się znoow dzieje? he? he? he? Kukus biggrin Podobno chcesz upodobinc sie do glownego bohatera z "Piatku 13."???? poniekąd... podoba mi się motyw maski hockey'owej... nie chcę być jego repliką, jedynie pewne elementy sobie przyswoiłem z jego osoby wole narzęcia tępe... młoty, łomy... jakoś mnie noże nie kręcą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:59 am
Sei chan dark wampirek Buahaha, nareszcie kupiłam sobie ogonek biggrin *wychyla sie z za budy*Wampirku uważaj Eurina i Falcone zwariowali crying eek No to ja chyba wejdę na jakieś wysokie drzewko i se tam posiedzę stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:59 am
*Wychodzi z za budy i wiesza się Falcone na Szyii*Przestańcie crying Prosze crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 10:00 am
Falcone Lethiel Falcone Lethiel nie...... evil *ogniki pojawiaja sie w oczach* dosyć....... evil *w dloni formooje sie fire ball* no dawaj twisted pokarz to co potrawisz evil .................. *podnosi reke* Fire ball !!!!!!!! evil *Wychodzi z chmury dymu po firballu* tylko tyle stare no ale czego sie spodziewac po demonie z tak krotkimi rogami twisted evil *unosi dwie dlonie do goory w jakimś niezrozumialym geście* *pojawia sie olbrzymia koola lśniąca na fioletowo* *zamyka oczy* *otwiera* *koola leci w strone falcona* *oplataja go węże ognia i pioroony*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 10:01 am
Sayokun Eurina Vam Kukus *wyciąga spod płaszcza megafon* SPOOOOOOOOOOOOOKÓJ*odkłada megafon do kieszeni płaszcza* wyjść tylko na chwilę, a wy się już zabijacie sweatdrop co tu się znoow dzieje? he? he? he? Kukus biggrin Podobno chcesz upodobinc sie do glownego bohatera z "Piatku 13."???? hm mamy basenik na ogródku toporek też poprzedziurawiamy go pare razy zobaczymy czyjest bardziej wytrzymaly *wyciąga odkurzacz* ty nie bądź taki mądry, bo i na ciebie są sposoby... oto jeden z nich blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|