|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:16 am
Ozzwald dajcie mi voodki... crying Aidanna no wlasnie nie zabardzo bym chcial w tym wieku miec dzieci... nie mam wodki mam spirytus *wyjmuje piersiowe i podaje Ozzwaldowi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quote: Aidanna no wlasnie nie zabardzo bym chcial w tym wieku miec dzieci... Muahahaha... ja tez nie stare robi sprezynke przez caly pokoj *ha a wy tak nie umiecie...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:17 am
Lethiel BeeWolf_san powiec gdzie mieszkasz to ci pomoge wink ... xd xd xd *pokazooje mu język* *pac poducha* xp , poduszka w twarz, i ... i nic... xp no jezyk, Oral Exam ... tyż ujdzie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:17 am
Kiray Ozzwald dajcie mi voodki... crying Aidanna no wlasnie nie zabardzo bym chcial w tym wieku miec dzieci... nie mam wodki mam spirytus *wyjmuje piersiowe i podaje Ozzwaldowi* nie wazne co masz... wazne zeby wypic.. a okazja sie nadarzyla biggrin *wdech i pije spiryt*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:18 am
masz zapłon dziewczyno xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Marlly sperma sztana twisted xp whee whee nie Ozzwalda... ozzwalda satanisty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Marlly sperma sztana twisted xp whee whee nie Ozzwalda... wychodzi prawie na to samo twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:19 am
Ozzwald Kiray Ozzwald dajcie mi voodki... crying Aidanna no wlasnie nie zabardzo bym chcial w tym wieku miec dzieci... nie mam wodki mam spirytus *wyjmuje piersiowe i podaje Ozzwaldowi* nie wazne co masz... wazne zeby wypic.. a okazja sie nadarzyla biggrin *wdech i pije spiryt* eek nie pij!!!!!!!!!!!! *wytrąca mu to świństwo z łapki* lepsy jest sanctus spiritus twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:19 am
BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san powiec gdzie mieszkasz to ci pomoge wink ... xd xd xd *pokazooje mu język* *pac poducha* xp , poduszka w twarz, i ... i nic... xp no jezyk, Oral Exam ... tyż ujdzie wink poduszka i nic O_o ... twardziel z ciebie wink xd *rzoot w niego zaroowką ??*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:20 am
opcy Marlly sperma sztana twisted xp whee whee eek sweatdrop czym tak zdziwiony?? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:20 am
Aidanna Ozzwald Marlly sperma sztana twisted xp whee whee nie Ozzwalda... ozzwalda satanisty... ale wiesz jaka zdrowa, łyknij sobie. Czytałem ze to bardzo zdrowe i pozywne. No wiec Aidanna do dzieła. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:21 am
chce mnie ktoś dobrowolnie przytulić? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ozzwald Kiray Ozzwald dajcie mi voodki... crying Aidanna no wlasnie nie zabardzo bym chcial w tym wieku miec dzieci... nie mam wodki mam spirytus *wyjmuje piersiowe i podaje Ozzwaldowi* nie wazne co masz... wazne zeby wypic.. a okazja sie nadarzyla biggrin *wdech i pije spiryt* eek nie pij!!!!!!!!!!!! *wytrąca mu to świństwo z łapki* lepsy jest sanctus spiritus twisted wole czysty spirytys od Kiraya...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|