|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:10 am
Jaswinder Ozzwald Jaswinder Ozz... no... teściowa... redface to ty masz meza ? eek nawet czasem się tu gdzieś szwenda (menda)... Pasiak się zwie blaugh ee...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:10 am
Lethiel BeeWolf_san no i jestem a K@ryn@ ... znowy sobie poszła ;( witaj wilczq 4laugh *przytuuuuul ogromniasty* whee a no przytulas przytulas , a teraz sie rozbieraj. ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:11 am
Ozzwald Jaswinder Ozzwald Jaswinder Ozz... no... teściowa... redface to ty masz meza ? eek nawet czasem się tu gdzieś szwenda (menda)... Pasiak się zwie blaugh ee...? ????????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Kitty ShadowCat witajcie 4laugh whee co słychać? wink jedna cicha osóbka zepsooła mi mój humorek... sad czesc *tuuuuli tuuuli* whee whee heart witaj *przytuuuuuuuuul* whee whee 4laugh witaj sis kochana *przytuuuuuuuuuuul* whee whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Jaswinder Ozzwald Jaswinder Ozz... no... teściowa... redface to ty masz meza ? eek nawet czasem się tu gdzieś szwenda (menda)... Pasiak się zwie blaugh ee...? zlamalas Ozzowi serduszko........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald no trudno nikt nie chce rurki z kremem... sad ooo.... siada no kolankach... xd uwazaj na rurke... wink *wierci sie tylkiem* a co?? zrobisz mi cos twisted w najgorszym wypadku zaplodnie... *siada okrakiem na ozzim* chcialbys.. i robi sprezynke do tylu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:12 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald no trudno nikt nie chce rurki z kremem... sad ooo.... siada no kolankach... xd uwazaj na rurke... wink *wierci sie tylkiem* a co?? zrobisz mi cos twisted w najgorszym wypadku zaplodnie... sperma sztana twisted xp whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:12 am
BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san no i jestem a K@ryn@ ... znowy sobie poszła ;( witaj wilczq 4laugh *przytuuuuul ogromniasty* whee a no przytulas przytulas , a teraz sie rozbieraj. ... ale bardziej sie jush nie da crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:14 am
Lethiel BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san no i jestem a K@ryn@ ... znowy sobie poszła ;( witaj wilczq 4laugh *przytuuuuul ogromniasty* whee a no przytulas przytulas , a teraz sie rozbieraj. ... ale bardziej sie jush nie da crying xd powiec gdzie mieszkasz to ci pomoge wink ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Quote: sperma sztana twisted xp whee whee Fajnie... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*liże loda na patyku...* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly sperma sztana twisted xp whee whee eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ozzwald Jaswinder Ozzwald Jaswinder Ozz... no... teściowa... redface to ty masz meza ? eek nawet czasem się tu gdzieś szwenda (menda)... Pasiak się zwie blaugh ee...? zlamalas Ozzowi serduszko........ dajcie mi voodki... crying Aidanna no wlasnie nie zabardzo bym chcial w tym wieku miec dzieci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:15 am
BeeWolf_san powiec gdzie mieszkasz to ci pomoge wink ... xd xd xd *pokazooje mu język* *pac poducha* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:15 am
Marlly sperma sztana twisted xp whee whee nie Ozzwalda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|