|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:05 am
BeeWolf_san no i jestem a K@ryn@ ... znowy sobie poszła ;( pewnie sie zmartwiles tym faktem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:05 am
Miss_Karina znikam, bo wyrzucaja wszystkich XP papa biggrin do wieczorka!! papaciatka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:06 am
Ozz... no... teściowa... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witajcie 4laugh whee co słychać? wink
jedna cicha osóbka zepsooła mi mój humorek... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ozz... no... teściowa... redface to ty masz meza ? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:07 am
BeeWolf_san no i jestem a K@ryn@ ... znowy sobie poszła ;( witaj wilczq 4laugh *przytuuuuul ogromniasty* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:07 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald no trudno nikt nie chce rurki z kremem... sad ooo.... siada no kolankach... xd uwazaj na rurke... wink *wierci sie tylkiem* a co?? zrobisz mi cos twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:08 am
Ozzwald BeeWolf_san no i jestem a K@ryn@ ... znowy sobie poszła ;( pewnie sie zmartwiles tym faktem... no przejebane normalnie .: ... H-Blockx - Leave me alone nie ma to jak dobry Rock.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Jaswinder Ozz... no... teściowa... redface to ty masz meza ? eek nawet czasem się tu gdzieś szwenda (menda)... Pasiak się zwie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat witajcie 4laugh whee co słychać? wink jedna cicha osóbka zepsooła mi mój humorek... sad czesc.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:09 am
Jaswinder Ozzwald Jaswinder Ozz... no... teściowa... redface to ty masz meza ? eek nawet czasem się tu gdzieś szwenda (menda)... Pasiak się zwie blaugh arghh... tio miał być koniec....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald no trudno nikt nie chce rurki z kremem... sad ooo.... siada no kolankach... xd uwazaj na rurke... wink *wierci sie tylkiem* a co?? zrobisz mi cos twisted w najgorszym wypadku zaplodnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ozzwald Jaswinder Ozz... no... teściowa... redface to ty masz meza ? eek nawet czasem się tu gdzieś szwenda (menda)... Pasiak się zwie blaugh a wiec o to chodzi!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat witajcie 4laugh whee co słychać? wink jedna cicha osóbka zepsooła mi mój humorek... sad czesc *tuuuuli tuuuli* whee whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kitty ShadowCat witajcie 4laugh whee co słychać? wink jedna cicha osóbka zepsooła mi mój humorek... sad czesc.. biggrin cześć siostra! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|