|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:56 am
Kiray Aidanna cycaty znaczy sie cytaty sweatdrop xd tak napisalam xd z przyzwyczajenia chyba xp (dlugo by opowiadac)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:57 am
Jaswinder Addik scream eeee .... gonk przeeestancie ... stressed .... ja jprzeciez zyje .... chyba ... sweatdrop zaraz możesz nie żyć... hjehje... twisted wydaje ci sie addik blaugh to jest jush piekielko twisted twisted twisted 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Marlly Addik Lethiel Addik *lezy na ziemi .... zatrzymanie akcji serca ... * O_o .... piiiiisk !! troop !! gonk szybko ... do lodoowki z nim bo zaśmierdnie xp *otwiera oczy ... * nic mi nie je ... eek ... *kladzie reke na tetnicy szyjnej * ...yyy ... eek niemam pulsu ..................... *zamyka mu oczy lapkami* dobra dziewczyny to kroimy xp ja ciem UDKO twisted tylko udko a nie cos innego? wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Lethiel Kiray zartowalem wink blaugh blaugh blaugh straasznie zabawne stare scream scream scream gonk crying xp aj wiem poczucie humory to moja mocna strona wink blaugh blaugh wkoncu przebywales w moim towarzystwie przez ostatnie 3 lata biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Jaswinder dzisiaj mnie z ruska pytała głupia ptica... domokun z zadania domowego sprzed 3 tygodni... (ona wszystkich pyta hurtowo) napisałam se przed lekcją i wcisnęłam jej jakiś kit o tjeatrje... stwierdziła, że nie do końca na temat, ale to dobrze, że używam słownictwa z innych działów i dostałam 4 nie taka zla ta twoja nauczycielka jak ci postawila 4... biggrin to wiedźma... ale moja teściowa, to jej sasiadka... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:58 am
Lethiel Kiray zartowalem wink blaugh blaugh blaugh straasznie zabawne stare scream scream scream gonk crying xp dokladnie!! kupilam sobie 2 nowe rzeczy i bluboxa i niemoge nic z tym zrobic scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:58 am
Jaswinder Addik scream eeee .... gonk przeeestancie ... stressed .... ja jprzeciez zyje .... chyba ... sweatdrop zaraz możesz nie żyć... hjehje... twisted yyyy ... eek ..... ratuuuuujjcie .... ona kce mi zrobic ksywde .... * biega po pokoju ....*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:59 am
a moze ktoras chce rurke z kremem ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald wkoncu przebywales w moim towarzystwie przez ostatnie 3 lata biggrin Tylko nie mow ze to Twoja zasluga xp Ty mnie nauczyles pic z gwinta blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald a moze ktoras chce rurke z kremem ? wink eghem *podrzuca nozem w reku* tez chcesz oberwac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ozzwald Jaswinder dzisiaj mnie z ruska pytała głupia ptica... domokun z zadania domowego sprzed 3 tygodni... (ona wszystkich pyta hurtowo) napisałam se przed lekcją i wcisnęłam jej jakiś kit o tjeatrje... stwierdziła, że nie do końca na temat, ale to dobrze, że używam słownictwa z innych działów i dostałam 4 nie taka zla ta twoja nauczycielka jak ci postawila 4... biggrin to wiedźma... ale moja teściowa, to jej sasiadka... xp eek tesciowa ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:00 am
Ozzwald a moze ktoras chce rurke z kremem ? wink ja nie xd dzieki XD eshhh....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:01 am
Miss_Karina iiiiiiik!!! auc... XD witaj koffana XD 4laugh co u ciebie, koffana? whee 4laugh niby nic wink *tuuuuli tuuuuuuuuli* whee jush jestem po matoorkach.. teraz tylko na wyniki czekam sad xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:01 am
znikam, bo wyrzucaja wszystkich XP papa biggrin do wieczorka!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|