|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:51 am
|
|
|
|
|
|
|
dzisiaj mnie z ruska pytała głupia ptica... domokun z zadania domowego sprzed 3 tygodni... (ona wszystkich pyta hurtowo) napisałam se przed lekcją i wcisnęłam jej jakiś kit o tjeatrje... stwierdziła, że nie do końca na temat, ale to dobrze, że używam słownictwa z innych działów i dostałam 4
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zartowalem wink blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:52 am
Miss_Karina Lethiel Addik *otwiera oczy ... * nic mi nie je ... eek ... *kladzie reke na tetnicy szyjnej * ...yyy ... eek niemam pulsu ..................... O_o ... fuuuuuuj !!!!!!!!! gonk żywy troop !!! xd *chowa sie za Kirayem* xd rzeczywiscie zombiak whee blaugh O.o ... o.O ... Kaaaaariiś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh heart heart heart *skacze na nia* *wywraca* *przytuuuuuuuula* whee whee whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:52 am
Addik Aidanna Lethiel Marlly Lethiel Addik *lezy na ziemi .... zatrzymanie akcji serca ... * O_o .... piiiiisk !! troop !! gonk szybko ... do lodoowki z nim bo zaśmierdnie xp *... otwiera lodowke* domokun xp heart yyyykiiiii ... xp *sztoorcha go kijem od szczotki* moj trup...!!! NO mowie ze musze mu narzady zabrac xd scream eeee .... gonk przeeestancie ... stressed .... ja jprzeciez zyje .... chyba ... sweatdrop przyglada sie*tik tik uszkiem* nie nie mi wygladzasz na trupa... (w drugiej rece trzuma noz*)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:53 am
Kiray zartowalem wink blaugh blaugh blaugh straasznie zabawne stare scream scream scream gonk crying xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:54 am
Jaswinder dzisiaj mnie z ruska pytała głupia ptica... domokun z zadania domowego sprzed 3 tygodni... (ona wszystkich pyta hurtowo) napisałam se przed lekcją i wcisnęłam jej jakiś kit o tjeatrje... stwierdziła, że nie do końca na temat, ale to dobrze, że używam słownictwa z innych działów i dostałam 4 nie taka zla ta twoja nauczycielka jak ci postawila 4... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna cycaty znaczy sie cytaty sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Miss_Karina Lethiel Addik *otwiera oczy ... * nic mi nie je ... eek ... *kladzie reke na tetnicy szyjnej * ...yyy ... eek niemam pulsu ..................... O_o ... fuuuuuuj !!!!!!!!! gonk żywy troop !!! xd *chowa sie za Kirayem* xd rzeczywiscie zombiak whee blaugh O.o ... o.O ... Kaaaaariiś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh heart heart heart *skacze na nia* *wywraca* *przytuuuuuuuula* whee whee whee 4laugh iiiiiiik!!! auc... XD witaj koffana XD 4laugh co u ciebie, koffana? whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik scream eeee .... gonk przeeestancie ... stressed .... ja jprzeciez zyje .... chyba ... sweatdrop zaraz możesz nie żyć... hjehje... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:55 am
Aidanna przyglada sie*tik tik uszkiem* nie nie mi wygladzasz na trupa... (w drugiej rece trzuma noz*) *przechyla lekko gloowke na bok* NI !! heart ... trup 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:55 am
gonk za duzo cytatow *chowa sie pod stolem przed wszechobecnym duchem kukusa* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:56 am
Lethiel Kiray zartowalem wink blaugh blaugh blaugh straasznie zabawne stare scream scream scream gonk crying xp aj wiem poczucie humory to moja mocna strona wink blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:56 am
Marlly Addik Lethiel Addik *lezy na ziemi .... zatrzymanie akcji serca ... * O_o .... piiiiisk !! troop !! gonk szybko ... do lodoowki z nim bo zaśmierdnie xp *otwiera oczy ... * nic mi nie je ... eek ... *kladzie reke na tetnicy szyjnej * ...yyy ... eek niemam pulsu ..................... *zamyka mu oczy lapkami* dobra dziewczyny to kroimy xp ja ciem UDKO twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|