|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:46 am
Lethiel Kiray Lethiel Kiray Lethiel ninja *wspina sie na szafe* *proobooje podlączyc nowy zyrandol* xd Niiieeeeee zostaw...jeszcze Cie prad kopnie...spadniesz i bedziesz tak lezala na ziemi...az ktos Cie posprzata xd blaugh *wyciaga drooga lapke do niego* ty tesh razz .. nio jush .. pomoosh kobiecie whee xd nie po to psulem aby teraz naprawiac xp mwhahah !! jush naprawiony :> whee ja mam czas dzisiaj w nocy sie tu zakradne i znowu utne zyrandol i tym razem zaminuje wystajace kable xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:46 am
Aidanna ozz a trzeba bylo byc wariatem xd Troop... wyciaga nozyk i zaczyna robic sekcje zwolk ninja wytne mu narzady i sprzedam na czarnym rynku... *wariacki smiech* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:47 am
Ozzwald Jaswinder Ozz... zapomniałeś o skarpetkach... blaugh fakt... sweatdrop w kwestji spodni tez sie pomylilem bo dwie pary... a jeszcze przybornik... lyzka, nuz i widelec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:47 am
Lethiel Addik *lezy na ziemi .... zatrzymanie akcji serca ... * O_o .... piiiiisk !! troop !! gonk szybko ... do lodoowki z nim bo zaśmierdnie xp *otwiera oczy ... * nic mi nie je ... eek ... *kladzie reke na tetnicy szyjnej * ...yyy ... eek niemam pulsu .....................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:48 am
Ozzwald Ozzwald Jaswinder Ozz... zapomniałeś o skarpetkach... blaugh fakt... sweatdrop w kwestji spodni tez sie pomylilem bo dwie pary... a jeszcze przybornik... lyzka, nuz i widelec a jednak dwa noze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Lethiel Addik *lezy na ziemi .... zatrzymanie akcji serca ... * O_o .... piiiiisk !! troop !! gonk szybko ... do lodoowki z nim bo zaśmierdnie xp *... otwiera lodowke* domokun xp heart yyyykiiiii ... xp *sztoorcha go kijem od szczotki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:49 am
Addik *otwiera oczy ... * nic mi nie je ... eek ... *kladzie reke na tetnicy szyjnej * ...yyy ... eek niemam pulsu ..................... O_o ... fuuuuuuj !!!!!!!!! gonk żywy troop !!! xd *chowa sie za Kirayem* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Marlly Lethiel Addik *lezy na ziemi .... zatrzymanie akcji serca ... * O_o .... piiiiisk !! troop !! gonk szybko ... do lodoowki z nim bo zaśmierdnie xp *... otwiera lodowke* domokun xp heart yyyykiiiii ... xp *sztoorcha go kijem od szczotki* moj trup...!!! NO mowie ze musze mu narzady zabrac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ozzwald Ozzwald Jaswinder Ozz... zapomniałeś o skarpetkach... blaugh fakt... sweatdrop w kwestji spodni tez sie pomylilem bo dwie pary... a jeszcze przybornik... lyzka, nuz i widelec a jednak dwa noze xd ale tym drugim nic procz schabowego nie pokroisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:50 am
Lethiel Addik *otwiera oczy ... * nic mi nie je ... eek ... *kladzie reke na tetnicy szyjnej * ...yyy ... eek niemam pulsu ..................... O_o ... fuuuuuuj !!!!!!!!! gonk żywy troop !!! xd *chowa sie za Kirayem* xd yyyy...zywy trup eek moge prosic o autograf?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Addik *otwiera oczy ... * nic mi nie je ... eek ... *kladzie reke na tetnicy szyjnej * ...yyy ... eek niemam pulsu ..................... O_o ... fuuuuuuj !!!!!!!!! gonk żywy troop !!! xd *chowa sie za Kirayem* xd rzeczywiscie zombiak whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Lethiel Addik *lezy na ziemi .... zatrzymanie akcji serca ... * O_o .... piiiiisk !! troop !! gonk szybko ... do lodoowki z nim bo zaśmierdnie xp *otwiera oczy ... * nic mi nie je ... eek ... *kladzie reke na tetnicy szyjnej * ...yyy ... eek niemam pulsu ..................... *zamyka mu oczy lapkami* dobra dziewczyny to kroimy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Lethiel Marlly Lethiel Addik *lezy na ziemi .... zatrzymanie akcji serca ... * O_o .... piiiiisk !! troop !! gonk szybko ... do lodoowki z nim bo zaśmierdnie xp *... otwiera lodowke* domokun xp heart yyyykiiiii ... xp *sztoorcha go kijem od szczotki* moj trup...!!! NO mowie ze musze mu narzady zabrac xd scream eeee .... gonk przeeestancie ... stressed .... ja jprzeciez zyje .... chyba ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|