|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:40 am
Lethiel Kiray Lethiel ninja *wspina sie na szafe* *proobooje podlączyc nowy zyrandol* xd Niiieeeeee zostaw...jeszcze Cie prad kopnie...spadniesz i bedziesz tak lezala na ziemi...az ktos Cie posprzata xd blaugh *wyciaga drooga lapke do niego* ty tesh razz .. nio jush .. pomoosh kobiecie whee xd nie po to psulem aby teraz naprawiac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:41 am
Jaswinder Marlly funnnfela miaaala do mnieee psssyjsc *chlip* a tu dossstaje esssa *chlip* ze nie psssyjdze *chlip* a ja tu w domq taaaka samiusia chorusssia lessshem *chlip* wiec do was wrocilam... crying crying crying nikt mnie nie kocha*chlip* (zalamka) domokun domokun domokun ja cie koffam xd *psssytula* heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Lethiel Addik Lethiel ninja *wspina sie na szafe* *proobooje podlączyc nowy zyrandol* xd yyy ... lepiej nie ... bo jak cie prad kopnie too ..... sweatdrop *spoglada w dool* *wyciaga do niego lapke* tio wlaź tu i mi pomoosh xd ok .... najwyzej mnie zabije ... stare * wchodzi na stolek bieze zyrandol ... lapie 2 kable ... * ... bzzzzzzz ... *podlacza * ...bzzzz.... * puszcza ... przykreca i zchodzi z wlosami postawionymi deba .... * niebylo tak zle .... xd * jeb na twaz & zemdlal/trup* O.o *zaskakooje z szafy* *kuc przy nim* nic ci nie jest ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna dlatego dobrze byc kobieta bo wtedy do woja cie nie wezma 3nodding ale nie ma tego dreszczyku emocji... blaugh wezma nie wezna... sweatdrop ja bym nawet chciala, ale gdybym dostala taki wypasiony chelikopter wojskowy twisted sama sie zglosze. lubie dreszczyk... twisted dostaniesz: spodnie sztku jedna koszula sztuk jedna kurtka sztuk jedna buty jedna para beret sztuk jedna podkoszulka biala sztuk dwie miesieczny przydzial zyletek do golenia papieru toaletowego pasty do butow w kwestji bojowej helm sztuk jedna kbk ak sztuk jedna saperke plecak noz bojowy eek skąd wiesz, skarbie? bo ja chce do wojska, a ojczyzna mnie nie chce tam... gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:42 am
Ozz... zapomniałeś o skarpetkach... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:43 am
Kiray Lethiel Kiray Lethiel ninja *wspina sie na szafe* *proobooje podlączyc nowy zyrandol* xd Niiieeeeee zostaw...jeszcze Cie prad kopnie...spadniesz i bedziesz tak lezala na ziemi...az ktos Cie posprzata xd blaugh *wyciaga drooga lapke do niego* ty tesh razz .. nio jush .. pomoosh kobiecie whee xd nie po to psulem aby teraz naprawiac xp mwhahah !! jush naprawiony :> whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Lethiel Addik Lethiel ninja *wspina sie na szafe* *proobooje podlączyc nowy zyrandol* xd yyy ... lepiej nie ... bo jak cie prad kopnie too ..... sweatdrop *spoglada w dool* *wyciaga do niego lapke* tio wlaź tu i mi pomoosh xd ok .... najwyzej mnie zabije ... stare * wchodzi na stolek bieze zyrandol ... lapie 2 kable ... * ... bzzzzzzz ... *podlacza * ...bzzzz.... * puszcza ... przykreca i zchodzi z wlosami postawionymi deba .... * niebylo tak zle .... xd * jeb na twaz & zemdlal/trup* *podnosi go cuci i podaje szklanke zimnej wody*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*lezy na ziemi .... zatrzymanie akcji serca ... *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna dlatego dobrze byc kobieta bo wtedy do woja cie nie wezma 3nodding ale nie ma tego dreszczyku emocji... blaugh wezma nie wezna... sweatdrop ja bym nawet chciala, ale gdybym dostala taki wypasiony chelikopter wojskowy twisted sama sie zglosze. lubie dreszczyk... twisted dostaniesz: spodnie sztku jedna koszula sztuk jedna kurtka sztuk jedna buty jedna para beret sztuk jedna podkoszulka biala sztuk dwie miesieczny przydzial zyletek do golenia papieru toaletowego pasty do butow w kwestji bojowej helm sztuk jedna kbk ak sztuk jedna saperke plecak noz bojowy noze... twisted oj tak... to ja ide!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ozz... zapomniałeś o skarpetkach... blaugh fakt... sweatdrop w kwestji spodni tez sie pomylilem bo dwie pary...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:44 am
Addik *lezy na ziemi .... zatrzymanie akcji serca ... * O_o .... piiiiisk !! troop !! gonk szybko ... do lodoowki z nim bo zaśmierdnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:44 am
Ozzwald bo ja chce do wojska, a ojczyzna mnie nie chce tam... gonk xd a przed WKU inaczej mowiles xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:45 am
Aidanna noze... twisted oj tak... to ja ide!! nie noze tylko jeden noz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:45 am
ozz a trzeba bylo byc wariatem xd
Troop... wyciaga nozyk i zaczyna robic sekcje zwolk ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:46 am
Lethiel Addik *lezy na ziemi .... zatrzymanie akcji serca ... * O_o .... piiiiisk !! troop !! gonk szybko ... do lodoowki z nim bo zaśmierdnie xp *... otwiera lodowke* domokun xp heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|