|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:31 am
Aidanna dlatego dobrze byc kobieta bo wtedy do woja cie nie wezma 3nodding ale nie ma tego dreszczyku emocji... blaugh wezma nie wezna... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:32 am
opcy Kiray a nie miales na studiach jakis kursow zastepczych?? moj braicak ma cos takieo w te wakcje ma jechac na jakis oboz i tam (chyba) przez miesiac ma odbebnic slozbe kursy zasepcze u mnie na uczelni byly dostepne od rocznika 83......... to Ty stary piernik jestes xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Marlly funnnfela miaaala do mnieee psssyjsc *chlip* a tu dossstaje esssa *chlip* ze nie psssyjdze *chlip* a ja tu w domq taaaka samiusia chorusssia lessshem *chlip* wiec do was wrocilam... crying crying crying nikt mnie nie kocha*chlip* (zalamka) domokun domokun domokun nad tym mozemy jeszcze popracowac..... wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly funnnfela miaaala do mnieee psssyjsc *chlip* a tu dossstaje esssa *chlip* ze nie psssyjdze *chlip* a ja tu w domq taaaka samiusia chorusssia lessshem *chlip* wiec do was wrocilam... crying crying crying nikt mnie nie kocha*chlip* (zalamka) domokun domokun domokun *przytula mocniootko* *glaszcze po gloowce* nie smootaj 4laugh *tuuuli tuuuuuuuli* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ninja *wspina sie na szafe* *proobooje podlączyc nowy zyrandol* xd yyy ... lepiej nie ... bo jak cie prad kopnie too ..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:33 am
opcy Aidanna dlatego dobrze byc kobieta bo wtedy do woja cie nie wezma 3nodding scream Pełne równouprawnienie: feministki do woja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream zgadzam sie...! moze lzorzymy taki projekt do sejmu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray opcy Kiray a nie miales na studiach jakis kursow zastepczych?? moj braicak ma cos takieo w te wakcje ma jechac na jakis oboz i tam (chyba) przez miesiac ma odbebnic slozbe kursy zasepcze u mnie na uczelni byly dostepne od rocznika 83......... to Ty stary piernik jestes xp blaugh i Buc! 3nodding hej Jas!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hello... w domciu czy dalej szkolka ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna dlatego dobrze byc kobieta bo wtedy do woja cie nie wezma 3nodding ale nie ma tego dreszczyku emocji... blaugh wezma nie wezna... sweatdrop ja bym nawet chciala, ale gdybym dostala taki wypasiony chelikopter wojskowy twisted sama sie zglosze. lubie dreszczyk... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Marlly funnnfela miaaala do mnieee psssyjsc *chlip* a tu dossstaje esssa *chlip* ze nie psssyjdze *chlip* a ja tu w domq taaaka samiusia chorusssia lessshem *chlip* wiec do was wrocilam... crying crying crying nikt mnie nie kocha*chlip* (zalamka) domokun domokun domokun *przytula mocniootko* *glaszcze po gloowce* nie smootaj 4laugh *tuuuli tuuuuuuuli* whee whee whee smile dziekuje *tuli sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:34 am
witaj Jas 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:34 am
Marlly funnnfela miaaala do mnieee psssyjsc *chlip* a tu dossstaje esssa *chlip* ze nie psssyjdze *chlip* a ja tu w domq taaaka samiusia chorusssia lessshem *chlip* wiec do was wrocilam... crying crying crying nikt mnie nie kocha*chlip* (zalamka) domokun domokun domokun ja cie koffam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:35 am
Lethiel ninja *wspina sie na szafe* *proobooje podlączyc nowy zyrandol* xd Niiieeeeee zostaw...jeszcze Cie prad kopnie...spadniesz i bedziesz tak lezala na ziemi...az ktos Cie posprzata xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:35 am
Marlly funnnfela miaaala do mnieee psssyjsc *chlip* a tu dossstaje esssa *chlip* ze nie psssyjdze *chlip* a ja tu w domq taaaka samiusia chorusssia lessshem *chlip* wiec do was wrocilam... crying crying crying nikt mnie nie kocha*chlip* (zalamka) domokun domokun domokun *biegnie po husteczki* no juz sie niesmutaj... masz nas blaugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|