|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:22 am
opcy Kiray Ozz wstales wczesniej i byles w tym WKU?? mi jak juz pisalem wczesniej WKU dzis list przyslalo...... gonk w kamasz Cie chca wziasc? eek ty sie nie nadajesz bo...jestes BUCEM xd a moze chca Cie cie uzyc do podboju kosmosu...wkoncu jestes Opcy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:23 am
Addik Kiray Lethiel witaj 4laugh *rozbieg* *skok* *przytuuuuuuuul* xd xd xd witam chcialem Cie poinformowac ze woczraj po pijaku ucielem zyrandol i teraz nie bedziesz mila gdzie uciekac wink xd kcesh powiedziec ze teras tam wisza dwa iskarzace sie kabelki question Witaj Addik no ten tego...na to wyglada...nie zdazylem ich zabezpieczyc...bo spadlem razem z zyrandolem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:24 am
Kiray opcy Kiray Ozz wstales wczesniej i byles w tym WKU?? mi jak juz pisalem wczesniej WKU dzis list przyslalo...... gonk w kamasz Cie chca wziasc? eek ty sie nie nadajesz bo...jestes BUCEM xd a moze chca Cie cie uzyc do podboju kosmosu...wkoncu jestes Opcy blaugh nie no musze im jak najszybciej dyplom zawiesc (w czerwcu obrona) bo bede mial szanse na rezerwe...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kiray Ozz wstales wczesniej i byles w tym WKU?? mi jak juz pisalem wczesniej WKU dzis list przyslalo...... gonk mi jak wydali ksaizeczke wojskowa to kazali sie stawci do glownej siedzibyWKU... miesiac minol ja sie nie stawilem... sweatdrop a po gwninta cie wzywaja... zebys przedstawil papiery ze sie uczysz.. czy miales jakas kategorei B i chca sprawdzic czy jestes zdrowy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam posta nie zauwazylem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:26 am
opcy Kiray opcy Kiray Ozz wstales wczesniej i byles w tym WKU?? mi jak juz pisalem wczesniej WKU dzis list przyslalo...... gonk w kamasz Cie chca wziasc? eek ty sie nie nadajesz bo...jestes BUCEM xd a moze chca Cie cie uzyc do podboju kosmosu...wkoncu jestes Opcy blaugh nie no musze im jak najszybciej dyplom zawiesc (w czerwcu obrona) bo bede mial szanse na rezerwe...... 3nodding sznase na rezerwe eek oj nie dobrze mi naszczescie to nie grozi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:27 am
Kiray opcy Kiray opcy Kiray Ozz wstales wczesniej i byles w tym WKU?? mi jak juz pisalem wczesniej WKU dzis list przyslalo...... gonk w kamasz Cie chca wziasc? eek ty sie nie nadajesz bo...jestes BUCEM xd a moze chca Cie cie uzyc do podboju kosmosu...wkoncu jestes Opcy blaugh nie no musze im jak najszybciej dyplom zawiesc (w czerwcu obrona) bo bede mial szanse na rezerwe...... 3nodding sznase na rezerwe eek oj nie dobrze mi naszczescie to nie grozi a nie miales na studiach jakis kursow zastepczych?? moj braicak ma cos takieo w te wakcje ma jechac na jakis oboz i tam (chyba) przez miesiac ma odbebnic slozbe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dlatego dobrze byc kobieta bo wtedy do woja cie nie wezma 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray sznase na rezerwe eek oj nie dobrze mi naszczescie to nie grozi czemu nie dobrze?????? spokoj z wojem do najblizszej wojny.................. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:29 am
Kiray a nie miales na studiach jakis kursow zastepczych?? moj braicak ma cos takieo w te wakcje ma jechac na jakis oboz i tam (chyba) przez miesiac ma odbebnic slozbe kursy zasepcze u mnie na uczelni byly dostepne od rocznika 83.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:30 am
funnnfela miaaala do mnieee psssyjsc *chlip* a tu dossstaje esssa *chlip* ze nie psssyjdze *chlip* a ja tu w domq taaaka samiusia chorusssia lessshem *chlip* wiec do was wrocilam...
crying crying crying nikt mnie nie kocha*chlip* (zalamka) domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kiray sznase na rezerwe eek oj nie dobrze mi naszczescie to nie grozi czemu nie dobrze?????? spokoj z wojem do najblizszej wojny.................. 3nodding To ja z Ozzem postaramy sie jakas wywolac, abys sie mogl wykazac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ninja *wspina sie na szafe* *proobooje podlączyc nowy zyrandol* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna dlatego dobrze byc kobieta bo wtedy do woja cie nie wezma 3nodding scream Pełne równouprawnienie: feministki do woja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:31 am
Marlly funnnfela miaaala do mnieee psssyjsc *chlip* a tu dossstaje esssa *chlip* ze nie psssyjdze *chlip* a ja tu w domq taaaka samiusia chorusssia lessshem *chlip* wiec do was wrocilam... crying crying crying nikt mnie nie kocha*chlip* (zalamka) domokun domokun domokun nad tym mozemy jeszcze popracowac..... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|