|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:16 am
witaj 4laugh *rozbieg* *skok* *przytuuuuuuuul* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:16 am
Kiray Aidanna Ozzwald opcy Sir_Snajper *drapie sie po glowie* cos mialem powiedziec, ale zapomnialem blaugh *czysci swoj karabin snajperski* Ozz czy pan w sygnaturce Sir_Snajpera nie przypomina ci kogos ze strazy miejskiej?? bo mi tak..... 3nodding no ba... mi sie wydaje ze tego co ostatnio chcial zobaczyc moje dokumety... dokumenty... HAHAHAHA... ostatno gralismy w RPG do moj brat zatrzymal sie bo strazncy go gonili i do najwiekeszego wiezienia z ktorego nieda sie uciec zabrali xd (debil stare ) ale wiezienie zostalo zniszczone przez boskie pioruny ktore gonily nas prez pare godzin, a ja odkrylam ze jestem telekineta i niebede musiala spedzac na nauce miliona godzin(114 lat) stare acha xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:17 am
Aidanna Ozzwald opcy Sir_Snajper *drapie sie po glowie* cos mialem powiedziec, ale zapomnialem blaugh *czysci swoj karabin snajperski* Ozz czy pan w sygnaturce Sir_Snajpera nie przypomina ci kogos ze strazy miejskiej?? bo mi tak..... 3nodding no ba... mi sie wydaje ze tego co ostatnio chcial zobaczyc moje dokumety... dokumenty... HAHAHAHA... ostatno gralismy w RPG do moj brat zatrzymal sie bo strazncy go gonili i do najwiekeszego wiezienia z ktorego nieda sie uciec zabrali xd (debil stare ) ale wiezienie zostalo zniszczone przez boskie pioruny ktore gonily nas prez pare godzin, a ja odkrylam ze jestem telekineta i niebede musiala spedzac na nauce miliona godzin(114 lat) acha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:18 am
*wybiega z lodoofki ... i siada po turecku w kacie ... * czesc ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:19 am
Ozz wstales wczesniej i byles w tym WKU??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:19 am
Addik *wybiega z lodoofki ... i siada po turecku w kacie ... * czesc ... xd ninja *przytuuuuuuuuuul Addika* whee ... eek ... zimno !!! gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:20 am
Kiray Ozz wstales wczesniej i byles w tym WKU?? mi jak juz pisalem wczesniej WKU dzis list przyslalo...... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:20 am
Lethiel witaj 4laugh *rozbieg* *skok* *przytuuuuuuuul* xd xd xd witam chcialem Cie poinformowac ze woczraj po pijaku ucielem zyrandol i teraz nie bedziesz mila gdzie uciekac wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:21 am
Kiray Lethiel witaj 4laugh *rozbieg* *skok* *przytuuuuuuuul* xd xd xd witam chcialem Cie poinformowac ze woczraj po pijaku ucielem zyrandol i teraz nie bedziesz mila gdzie uciekac wink xd O_o .. uh... *przestaje przytulać* *cofa sie w kieroonq ściany* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:21 am
Lethiel Addik *wybiega z lodoofki ... i siada po turecku w kacie ... * czesc ... xd ninja *przytuuuuuuuuuul Addika* whee ... eek ... zimno !!! gonk xd *przynosi suszarke zeby ich ogrzac* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:22 am
Kiray Lethiel witaj 4laugh *rozbieg* *skok* *przytuuuuuuuul* xd xd xd witam chcialem Cie poinformowac ze woczraj po pijaku ucielem zyrandol i teraz nie bedziesz mila gdzie uciekac wink xd kcesh powiedziec ze teras tam wisza dwa iskarzace sie kabelki question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:22 am
Kiray Ozz wstales wczesniej i byles w tym WKU?? NI_CHU..._A wstalem o 12.30... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|