|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 5:59 am
Ozzwald Aidanna BAMBOOOCHA wszystkim blaugh czesc... smile *pac bioderkiem* xd hej koto zerco xd Now playing--- niewie co ale fajne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:00 am
Ozzwald jeszcze nie... co najwyzej moge cie polskotac.... neeee... xd poczekam ash bardziej zarosniesz blaugh *chowa za plecami rooshowe wstązki* *niewinne oczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:01 am
Zieeeew , bry , ja na chwilkę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:01 am
Lethiel Ozzwald jeszcze nie... co najwyzej moge cie polskotac.... neeee... xd poczekam ash bardziej zarosniesz blaugh *chowa za plecami rooshowe wstązki* *niewinne oczka* jak bybylo cieplej to zaraost by szybciej rosl, a ze warunki nie sprzyjaja to jeszcze poczekasz dlugo... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:02 am
*drapie sie po glowie* cos mialem powiedziec, ale zapomnialem blaugh *czysci swoj karabin snajperski*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:03 am
Lethiel Ozzwald jeszcze nie... co najwyzej moge cie polskotac.... neeee... xd poczekam ash bardziej zarosniesz blaugh *chowa za plecami rooshowe wstązki* *niewinne oczka* *wciska jej do reki papiloty... poczekamy jeszce troszku* 3nodding a tak pozatym to looknijcie(fajne??) KLIKNIJ TU smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:03 am
PointZer0 Zieeeew , bry , ja na chwilkę... 4laugh *skok na Zeroosia* :> *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:04 am
Lethiel PointZer0 Zieeeew , bry , ja na chwilkę... 4laugh *skok na Zeroosia* :> *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee heeej zeeeerooo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel Ozzwald jeszcze nie... co najwyzej moge cie polskotac.... neeee... xd poczekam ash bardziej zarosniesz blaugh *chowa za plecami rooshowe wstązki* *niewinne oczka* jak bybylo cieplej to zaraost by szybciej rosl, a ze warunki nie sprzyjaja to jeszcze poczekasz dlugo... blaugh hm.. podobno gdzieś tak od 23 ma ocieplenie przyjsc :> a ja jestem cierpliwa blaugh xd tylko mi sie nie waz ogolić !! O_o xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 Zieeeew , bry , ja na chwilkę... 4laugh *skok na Zeroosia* :> *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee Ty sie tu nie przytulaj do jakiegoś nieznajomego w samej bieliźnie bo cie jeszcze cosstrasznego spotka :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:05 am
Sir_Snajper *drapie sie po glowie* cos mialem powiedziec, ale zapomnialem blaugh *czysci swoj karabin snajperski* Ozz czy pan w sygnaturce Sir_Snajpera nie przypomina ci kogos ze strazy miejskiej?? bo mi tak..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Lethiel Ozzwald jeszcze nie... co najwyzej moge cie polskotac.... neeee... xd poczekam ash bardziej zarosniesz blaugh *chowa za plecami rooshowe wstązki* *niewinne oczka* *wciska jej do reki papiloty... poczekamy jeszce troszku* 3nodding a tak pozatym to looknijcie(fajne??) KLIKNIJ TU smile sesese :> *chowa paliloty razem z wstazkami* :> fajniutki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald jeszcze nie... co najwyzej moge cie polskotac.... neeee... xd poczekam ash bardziej zarosniesz blaugh *chowa za plecami rooshowe wstązki* *niewinne oczka* jak bybylo cieplej to zaraost by szybciej rosl, a ze warunki nie sprzyjaja to jeszcze poczekasz dlugo... blaugh hm.. podobno gdzieś tak od 23 ma ocieplenie przyjsc :> a ja jestem cierpliwa blaugh xd tylko mi sie nie waz ogolić !! O_o xd ...bo inaczej czekaja cie inne straszne rzeczy takie jak *ROZOWY PUSZEK DO PUDRU* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Lethiel PointZer0 Zieeeew , bry , ja na chwilkę... 4laugh *skok na Zeroosia* :> *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee heeej zeeeerooo biggrin Hej Aidanna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:06 am
a teraz czas sie pozegnac exclaim niestety ze smutkiem musze was pozegnac ludzie exclaim crying crying crying crying narazie all exclaim pozdrowcie Neilameane exclaim exclaim exclaim *wchodzi do lufy karabinu snajperskiego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|