|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:49 am
opcy oi! pokemony...... dostalem pismo z WKU............. witaj Opcusiu 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee paćka pa whee xd papatki Julka wink .. pozdroow Bali 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:50 am
Julka s**t baliaur po mnie przyszla... musiem spadac... Pozdrowcie ode mnie Vykka !!!!!!!!!!! [wychodzi ta sama droga co przyszla] papapa*przytula na poshegnaaanie* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:53 am
opcy oi! pokemony...... dostalem pismo z WKU............. czesc..... i co ci w nim napisali?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 5:01 am
opcy oi! pokemony...... dostalem pismo z WKU............. O exclaim Opcy przyszedl exclaim siemq *podaje reke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 5:02 am
revcat opcy oi! pokemony...... dostalem pismo z WKU............. czesc..... i co ci w nim napisali? ze mam im dyplom/zaswiaczenie o nauce/swiadectwo zawarcia zwiazku malzenskiego/ewentualnie swaidecwa narodzin dzieci niezwlocznie dostarczyc...... dzwonilem tam i dowiedzialem sie ze jak im dyplom ciepne to jest szanasa ze do rezerwy pojde...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 5:03 am
*ziewa* *wlazi do piaskownicy julki i konczy jej zameczek* xp
nuda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 5:04 am
Marlly opcy oi! pokemony...... dostalem pismo z WKU............. heyah xd heart *cmok w polik* xp xp whee oi! *przutul* jak tam glowa? kac jest (ew. moralny) napisalem takiego posta wczesniej i chyba mi go zezarlo.... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 5:04 am
opcy revcat opcy oi! pokemony...... dostalem pismo z WKU............. czesc..... i co ci w nim napisali? ze mam im dyplom/zaswiaczenie o nauce/swiadectwo zawarcia zwiazku malzenskiego/ewentualnie swaidecwa narodzin dzieci niezwlocznie dostarczyc...... dzwonilem tam i dowiedzialem sie ze jak im dyplom ciepne to jest szanasa ze do rezerwy pojde...... 3nodding jak im dyplom ukonczenia studiow ciepniesz? czy jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 5:06 am
opcy Marlly opcy oi! pokemony...... dostalem pismo z WKU............. heyah xd heart *cmok w polik* xp xp whee oi! *przutul* jak tam glowa? kac jest (ew. moralny) napisalem takiego posta wczesniej i chyba mi go zezarlo.... domokun xd jedynym objawem wczorajszej biesiady jest nieustanne zie... *ziewa* ...waniee heart wink xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 5:06 am
revcat opcy revcat opcy oi! pokemony...... dostalem pismo z WKU............. czesc..... i co ci w nim napisali? ze mam im dyplom/zaswiaczenie o nauce/swiadectwo zawarcia zwiazku malzenskiego/ewentualnie swaidecwa narodzin dzieci niezwlocznie dostarczyc...... dzwonilem tam i dowiedzialem sie ze jak im dyplom ciepne to jest szanasa ze do rezerwy pojde...... 3nodding jak im dyplom ukonczenia studiow ciepniesz? czy jak? no ja sie w czerwcu bronie......... to dyplom bede mial..... 3nodding //edit: innych wyzej wypisanych dokumentow nie posiadam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 5:07 am
Marlly *ziewa* *wlazi do piaskownicy julki i konczy jej zameczek* xp nuda... pomoge ci *dosiada sie do Marlly*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 5:09 am
Marlly opcy Marlly opcy oi! pokemony...... dostalem pismo z WKU............. heyah xd heart *cmok w polik* xp xp whee oi! *przutul* jak tam glowa? kac jest (ew. moralny) napisalem takiego posta wczesniej i chyba mi go zezarlo.... domokun xd jedynym objawem wczorajszej biesiady jest nieustanne zie... *ziewa* ...waniee heart wink xp trzeba bylo do pozna siedziec...... ja sie na studiach nauczylem ze mozna znakomicie funkcjonowac spiac srednio 4 godziny na dobe..... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy revcat opcy revcat opcy oi! pokemony...... dostalem pismo z WKU............. czesc..... i co ci w nim napisali? ze mam im dyplom/zaswiaczenie o nauce/swiadectwo zawarcia zwiazku malzenskiego/ewentualnie swaidecwa narodzin dzieci niezwlocznie dostarczyc...... dzwonilem tam i dowiedzialem sie ze jak im dyplom ciepne to jest szanasa ze do rezerwy pojde...... 3nodding jak im dyplom ukonczenia studiow ciepniesz? czy jak? no ja sie w czerwcu bronie......... to dyplom bede mial..... 3nodding //edit: innych wyzej wypisanych dokumentow nie posiadam wink ja dokladnie za rok w maju...tak orientacyjnie...to dlatego wezwanie dostales....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper Marlly *ziewa* *wlazi do piaskownicy julki i konczy jej zameczek* xp nuda... pomoge ci *dosiada sie do Marlly* dzieki heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 5:10 am
Marlly Sir_Snajper Marlly *ziewa* *wlazi do piaskownicy julki i konczy jej zameczek* xp nuda... pomoge ci *dosiada sie do Marlly* dzieki heart xd nie ma za co ja tesh sie nudze *usmiecha sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|