|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:36 am
[wyciaga blekitna krede i zaczyna cos rysowac na podlodze]
ekhmm, sweatdrop Lethi przesuniesh sie troszku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:38 am
Julka [wyciaga blekitna krede i zaczyna cos rysowac na podlodze] ekhmm, sweatdrop Lethi przesuniesh sie troszku blaugh xd *przeskakoje na bok* *przygląda sie znakom na podlodzie* O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:39 am
*wnosi mieciusia sciane z... czegos miekkigo...* jak jush nie bedziesz mogla wtrzymac lethi to masz to xd wink xp heart tym sobie krzywdy nie zrobish heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:41 am
Marlly *wnosi mieciusia sciane z... czegos miekkigo...* jak jush nie bedziesz mogla wtrzymac lethi to masz to xd wink xp heart tym sobie krzywdy nie zrobish heart yay !! 4laugh *wskakooje na ściane* *przewraca ja* whee whee whee *skacze po niej* xd whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly *wnosi mieciusia sciane z... czegos miekkigo...* jak jush nie bedziesz mogla wtrzymac lethi to masz to xd wink xp heart tym sobie krzywdy nie zrobish heart jush huba nigdy tak nie zrobi, bo ja poprosilem o to blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:43 am
[podaje Lethi zmietolona kartke]  to ma byc cos takiego chyba ze zmienie zdanie co do pieczeci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:44 am
Sir_Snajper Marlly *wnosi mieciusia sciane z... czegos miekkigo...* jak jush nie bedziesz mogla wtrzymac lethi to masz to xd wink xp heart tym sobie krzywdy nie zrobish heart jush huba nigdy tak nie zrobi, bo ja poprosilem o to blaugh tak... whee ale lepiej zeby sie dziewucha odstresowala nish dusila wszystko w sobie heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:44 am
Julka [podaje Lethi zmietolona kartke]  to ma byc cos takiego chyba ze zmienie zdanie co do pieczeci czyli czerwony krzyzyk question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:45 am
Julka [podaje Lethi zmietolona kartke]  to ma byc cos takiego chyba ze zmienie zdanie co do pieczeci *patrzy na kartke z red X* hm.. ciekawe.. ciekawe.. xd ... nie widzu obrazka crying xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:47 am
oi! pokemony...... dostalem pismo z WKU.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
s**t baliaur po mnie przyszla...
musiem spadac...
Pozdrowcie ode mnie Vykka !!!!!!!!!!!
[wychodzi ta sama droga co przyszla]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jush widzu whee fajne.. a do ciego to ?? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:48 am
Julka s**t baliaur po mnie przyszla... musiem spadac... Pozdrowcie ode mnie Vykka !!!!!!!!!!! [wychodzi ta sama droga co przyszla] do zobaczemia *macha za nia reka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:49 am
opcy oi! pokemony...... dostalem pismo z WKU............. heyah xd heart *cmok w polik* xp xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|