|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:24 am
nie, jestem na lekcji... ale moja lekcja była poprzednia i poszła dobrze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:24 am
wlasnie sobie wstalem.. Dzien dobry...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:25 am
Jaswinder nie, jestem na lekcji... ale moja lekcja była poprzednia i poszła dobrze 3nodding to sie ciesze ja spadam spac bo pogoda mnie dibija papapaapap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:27 am
Ozzwald wlasnie sobie wstalem.. Dzien dobry... witam *podaje reke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:28 am
Ozzwald wlasnie sobie wstalem.. Dzien dobry... *całuje w szyjkę* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:28 am
Ozzwald wlasnie sobie wstalem.. Dzien dobry... witaj i jak sie spalo? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:29 am
Sir_Snajper Ozzwald wlasnie sobie wstalem.. Dzien dobry... witam *podaje reke* a cos ty ta reka wczesniej robil ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:29 am
Jaswinder Ozzwald wlasnie sobie wstalem.. Dzien dobry... *całuje w szyjkę* 4laugh *przytula i caluje* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:30 am
Shizuka18 Ozzwald wlasnie sobie wstalem.. Dzien dobry... witaj i jak sie spalo? smile calkiem dobrze... tyle ze mialem wstac 3 godziny temu... no nic moze jutro sie uda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:31 am
Ozzwald Sir_Snajper Ozzwald wlasnie sobie wstalem.. Dzien dobry... witam *podaje reke* a cos ty ta reka wczesniej robil ? wink zapomnialem, ale mama dala mi to exclaim blaugh *wyciaga z plecaka czekolade*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:32 am
Sir_Snajper Ozzwald Sir_Snajper Ozzwald wlasnie sobie wstalem.. Dzien dobry... witam *podaje reke* a cos ty ta reka wczesniej robil ? wink zapomnialem, ale mama dala mi to exclaim blaugh *wyciaga z plecaka czekolade* a piwa ci nie dala ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:34 am
Ozzwald Sir_Snajper Ozzwald Sir_Snajper Ozzwald wlasnie sobie wstalem.. Dzien dobry... witam *podaje reke* a cos ty ta reka wczesniej robil ? wink zapomnialem, ale mama dala mi to exclaim blaugh *wyciaga z plecaka czekolade* a piwa ci nie dala ? blaugh *szpera w plecaku* a zubrowka moze byc question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:35 am
Sir_Snajper *szpera w plecaku* a zubrowka moze byc question jak najbardziej... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:36 am
Ozzwald Sir_Snajper *szpera w plecaku* a zubrowka moze byc question jak najbardziej... biggrin *grzebie w plecaku dluzsza chwile i wyciaga 2 kielichy* trzymaj jeden *podeja 1 Ozziemu i nalewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|