|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:11 am
*rozgalada sie po gildi...* trzeba zatrudnic lepsza sprzataczke xd *podnosi dwie butelki z ziemi*
*wciska sie w cwoj nowy ogromniasty i mieciusi fiotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:11 am
hmm... *spiewa sobie* super kolezanka poszla sie kapac a ja tu siedze sama sad ona sie godzinami kapie... neutral hmm....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:13 am
Violleta hmm... *spiewa sobie* super kolezanka poszla sie kapac a ja tu siedze sama sad ona sie godzinami kapie... neutral hmm.... to sa objawy nadwrazliwosci... wiem cos o tym bo sama tesh jestem uzalezniona od wody xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:16 am
Marlly Violleta hmm... *spiewa sobie* super kolezanka poszla sie kapac a ja tu siedze sama sad ona sie godzinami kapie... neutral hmm.... to sa objawy nadwrazliwosci... wiem cos o tym bo sama tesh jestem uzalezniona od wody xp no ja tez sie czasem kapie ale zadko a jak juz to wieczorkiem kolo 1szej walkman na uszki i siedze a potem sie myje jak robi sie zimna woda blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:17 am
ile dni jeszcze bede swiecic cialem?? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:18 am
Violleta Marlly Violleta hmm... *spiewa sobie* super kolezanka poszla sie kapac a ja tu siedze sama sad ona sie godzinami kapie... neutral hmm.... to sa objawy nadwrazliwosci... wiem cos o tym bo sama tesh jestem uzalezniona od wody xp no ja tez sie czasem kapie ale zadko a jak juz to wieczorkiem kolo 1szej walkman na uszki i siedze a potem sie myje jak robi sie zimna woda blaugh to ja jak wejde do kibelka i mnie zazssie to jest jush koniec blaugh sila mnie nie wyciagniesh xp heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:18 am
Nightcatt ile dni jeszcze bede swiecic cialem?? scream nie wiem ale ja chce sie przebrac... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:19 am
Violleta Nightcatt ile dni jeszcze bede swiecic cialem?? scream nie wiem ale ja chce sie przebrac... sad wkurza mnie to strasznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:20 am
Nightcatt ile dni jeszcze bede swiecic cialem?? scream kto swieci to swieci blaugh ja tam udaje ze to kostium kompielowy 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:20 am
Marlly Nightcatt ile dni jeszcze bede swiecic cialem?? scream kto swieci to swieci blaugh ja tam udaje ze to kostium kompielowy 3nodding whee troche Ci sszarzaĆ hahahaahahah stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:21 am
Nightcatt Violleta Nightcatt ile dni jeszcze bede swiecic cialem?? scream nie wiem ale ja chce sie przebrac... sad wkurza mnie to strasznie ja kupilam sobie nowe wdzianka i nie moge ich zalozyc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:22 am
Nightcatt Marlly Nightcatt ile dni jeszcze bede swiecic cialem?? scream kto swieci to swieci blaugh ja tam udaje ze to kostium kompielowy 3nodding whee troche Ci sszarzaĆ hahahaahahah stressed nie dobijaj jedyne co mi pozostalo to pozytywne myslenie stare heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:22 am
xd ciiiichoo Kasia ciiii spokojnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:25 am
*okreca sie kocem* jush mi sie zrobilo troszku zimno... blaugh ja cem sie ubrac crying crying crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|