|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:27 am
Eurina Vam Labudziak Eurina Vam Hihihih, wygladasz jak franciszkanin!!! twisted ..... co za brutalna dama ^^V eek fajna siekierka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:27 am
Eurina Vam Labudziak Eurina Vam Hihihih, wygladasz jak franciszkanin!!! twisted ..... co za brutalna dama ^^V odstaw tą siekirke, odłóż ją! *prubuje negocjować*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:28 am
Lethiel Sei chan *Skacze na Lethiel*Nyu^ ^ 4laugh *Uwieszona Lethiel ze strachem spogląda na Eurine* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sei chan *Skacze na Lethiel*Nyu^ ^ 4laugh nowa zabawa!!! 'kscze na lethiel i sei'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Eurina Vam Labudziak Eurina Vam Hihihih, wygladasz jak franciszkanin!!! twisted ..... co za brutalna dama ^^V eek eek eek Ja się boję! gonk Ty jestes narazie bezpieczna! ^__^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:30 am
Eurina Vam Katka1989 Eurina Vam Labudziak Eurina Vam Hihihih, wygladasz jak franciszkanin!!! twisted ..... co za brutalna dama ^^V eek eek eek Ja się boję! gonk Ty jestes narazie bezpieczna! ^__^ a ja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurina Vam Labudziak Eurina Vam Hihihih, wygladasz jak franciszkanin!!! twisted ..... co za brutalna dama ^^V *staje przed nią z rospostartymi lapkami* przestań sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurina Vam Katka1989 Eurina Vam Labudziak Eurina Vam Hihihih, wygladasz jak franciszkanin!!! twisted ..... co za brutalna dama ^^V eek eek eek Ja się boję! gonk Ty jestes narazie bezpieczna! ^__^ ^^" ... na razie? sweatdrop ( gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:32 am
Sayokun Lethiel Sei chan *Skacze na Lethiel*Nyu^ ^ 4laugh nowa zabawa!!! 'kscze na lethiel i sei' Sayo ratuj Eurina oszalała gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:35 am
Sei chan Sayokun Lethiel Sei chan *Skacze na Lethiel*Nyu^ ^ 4laugh nowa zabawa!!! 'kscze na lethiel i sei' Sayo ratuj Eurina oszalała gonk 'wyciąga miecz i podchodzi do eurenii' puszczaj to już
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:36 am
Sayokun Lethiel Sei chan *Skacze na Lethiel*Nyu^ ^ 4laugh nowa zabawa!!! 'kscze na lethiel i sei' *przewraca sie* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurina Vam Katka1989 Eurina Vam Labudziak Eurina Vam Hihihih, wygladasz jak franciszkanin!!! twisted ..... co za brutalna dama ^^V eek eek eek Ja się boję! gonk Ty jestes narazie bezpieczna! ^__^ wreszcie ktos taki jak ja whee *bierze pile maszynowa i zaczyna ja odpalac* kici kici Lethiel chodz wyprubuje moja nowa zabawke twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Sayokun Lethiel Sei chan *Skacze na Lethiel*Nyu^ ^ 4laugh nowa zabawa!!! 'kscze na lethiel i sei' Sayo ratuj Eurina oszalała gonk 'wyciąga miecz i podchodzi do eurenii' puszczaj to już wszyscy zginiecie od niej ^^v gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:37 am
twisted Raz, dwa, trzy... Dzis cyklopem zostaniesz TY mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:37 am
Falcone Eurina Vam Katka1989 Eurina Vam Labudziak Eurina Vam Hihihih, wygladasz jak franciszkanin!!! twisted ..... co za brutalna dama ^^V eek eek eek Ja się boję! gonk Ty jestes narazie bezpieczna! ^__^ wreszcie ktos taki jak ja whee *bierze pile maszynowa i zaczyna ja odpalac* kici kici Lethiel chodz wyprubuje moja nowa zabawke twisted Falcone ?? eek ...... crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|