|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 11:29 am
Baliaur SERAFIN-VAMPIRE Christoff_Gangrell Chyba poieram... wink Mnie się tam podoba.... wink nie tylko tobie blaugh a ja!!?? jak teraz wygladam?? xp stare stressed Bez buciorów jest fajniej...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:38 am
SERAFIN-VAMPIRE Christoff_Gangrell Chyba poieram... wink Mnie się tam podoba.... wink nie tylko tobie blaugh redface hihihihi oj panowie panowie sweatdrop , chyba sie ubiore. A tak na marginesie mam stringi xd hahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:06 am
Mis Tao sie tu czasem pojawia ?? Tak z siekawocsi pytam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 5:05 am
Antuanet SERAFIN-VAMPIRE Christoff_Gangrell Chyba poieram... wink Mnie się tam podoba.... wink nie tylko tobie blaugh redface hihihihi oj panowie panowie sweatdrop , chyba sie ubiore. A tak na marginesie mam stringi xd hahaha Kurcze no eek Patrzcie jak kusi ... Tao sie pojawia pojawia !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 2:58 am
cip cip cip cip cip... Kurki kurki kurki....! Kochanie .... ten INDYK mnie podrywa.. dlaczego on tak ma mnie patrzy..... aaaaaaa.oooooo....nieeeee (panie indyku tyko zeby sie zonka nie dowiedziala blaugh ....
(...)
ps.Komentarz mojej 5-cio letniej siostry po zobaczeniu tej Pupy -"A L E P U L A"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 2:20 pm
Antuanet cip cip cip cip cip... Kurki kurki kurki....! Kochanie .... ten INDYK mnie podrywa.. dlaczego on tak ma mnie patrzy..... aaaaaaa.oooooo....nieeeee (panie indyku tyko zeby sie zonka nie dowiedziala blaugh .... (...) ps.Komentarz mojej 5-cio letniej siostry po zobaczeniu tej Pupy -"A L E P U L A" Deprawuje nieletnie ..! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 3:00 pm
BeeWolf_san Antuanet cip cip cip cip cip... Kurki kurki kurki....! Kochanie .... ten INDYK mnie podrywa.. dlaczego on tak ma mnie patrzy..... aaaaaaa.oooooo....nieeeee (panie indyku tyko zeby sie zonka nie dowiedziala blaugh .... (...) ps.Komentarz mojej 5-cio letniej siostry po zobaczeniu tej Pupy -"A L E P U L A" Deprawuje nieletnie ..! xp nie po raz pierwszy, nie po raz ostatni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 3:01 pm
Kukus BeeWolf_san Antuanet cip cip cip cip cip... Kurki kurki kurki....! Kochanie .... ten INDYK mnie podrywa.. dlaczego on tak ma mnie patrzy..... aaaaaaa.oooooo....nieeeee (panie indyku tyko zeby sie zonka nie dowiedziala blaugh .... (...) ps.Komentarz mojej 5-cio letniej siostry po zobaczeniu tej Pupy -"A L E P U L A" Deprawuje nieletnie ..! xp nie po raz pierwszy, nie po raz ostatni mam nadzieje ze poraz ostatni !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 3:13 pm
BeeWolf_san Kukus BeeWolf_san Deprawuje nieletnie ..! xp nie po raz pierwszy, nie po raz ostatni mam nadzieje ze poraz ostatni ! nie pierdol... doskonale wiemy wszyscy, że tobie to sprawia zbyt wiele frajdy byś przestał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 1:04 pm
Mojej siostrze sie to spodobalo , niezla radoche miala blaugh Ja tez.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 5:06 am
Antuanet Mojej siostrze sie to spodobalo , niezla radoche miala blaugh Ja tez..... no nie watpie zawsze fajnie popatrzec na cos takiego :] ..ile masz apropo lat !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 5:23 am
Christoff_Gangrell Baliaur SERAFIN-VAMPIRE Christoff_Gangrell Chyba poieram... wink Mnie się tam podoba.... wink nie tylko tobie blaugh a ja!!?? jak teraz wygladam?? xp stare stressed Bez buciorów jest fajniej...^^ eeeeeee ja robie tera protest przeciwko ciuchom blaugh xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 5:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 5:27 am
Bee... już to ktoś ci mówił wyglądasz jak jakaś g******a ( eek )szafa z ubraniami i nogami blaugh ... zostaw se tylko bluze i spodnie sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|