|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:12 am
revcat Real_Twisted ninja wiem porwe cie razem z kotem ninja xd xd xd xd twisted ...... mrgreen ...... *drapie za uszkiem* przywiez ze soba kota whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:13 am
Baliaur tsa a ja ide porwac swe serce i psychike na strzepy przynajmniej bede miala swiety spokuj Bali ja Ciebie bardzo prosze...wrzuc na luz.... *podhcodzi do niej i przytula mocno do siebie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:15 am
revcat Baliaur tsa a ja ide porwac swe serce i psychike na strzepy przynajmniej bede miala swiety spokuj Bali ja Ciebie bardzo prosze...wrzuc na luz.... *podhcodzi do niej i przytula mocno do siebie* na ostry luz nic i nikt nie jest tego wart by sie doprowadzac do samozaglady*dolacza sie do przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:16 am
Real_Twisted revcat Real_Twisted ninja wiem porwe cie razem z kotem ninja xd xd xd xd twisted ...... mrgreen ...... *drapie za uszkiem* przywiez ze soba kota whee heart whee twisted ja przyjade z kotem Ty wezmiesz kota a mi kazesz wracac tam skad przybylem.....???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:19 am
Real_Twisted revcat Baliaur tsa a ja ide porwac swe serce i psychike na strzepy przynajmniej bede miala swiety spokuj Bali ja Ciebie bardzo prosze...wrzuc na luz.... *podhcodzi do niej i przytula mocno do siebie* na ostry luz nic i nikt nie jest tego wart by sie doprowadzac do samozaglady*dolacza sie do przytula* dokladnie....no i zawsze masz Nas ! jakby nie bylo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:20 am
revcat Baliaur tsa a ja ide porwac swe serce i psychike na strzepy przynajmniej bede miala swiety spokuj Bali ja Ciebie bardzo prosze...wrzuc na luz.... *podhcodzi do niej i przytula mocno do siebie* ej nie zgnieccie mnie mrgreen
ale czasem jest ciezko.. zwlaszcza jak masz jutro zobaczyc czyjas morde..... stare mwahaha ale dzisaj bede miala przynajmniej z kim spac heart xd redface
tylko ze ja jestem autodestukcyjna we krwi to mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:20 am
revcat Real_Twisted revcat Real_Twisted ninja wiem porwe cie razem z kotem ninja xd xd xd xd twisted ...... mrgreen ...... *drapie za uszkiem* przywiez ze soba kota whee heart whee twisted ja przyjade z kotem Ty wezmiesz kota a mi kazesz wracac tam skad przybylem.....??? ninja nie wiem nie jestem pewna xd ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:24 am
Baliaur revcat Baliaur tsa a ja ide porwac swe serce i psychike na strzepy przynajmniej bede miala swiety spokuj Bali ja Ciebie bardzo prosze...wrzuc na luz.... *podhcodzi do niej i przytula mocno do siebie* ej nie zgnieccie mnie mrgreen
ale czasem jest ciezko.. zwlaszcza jak masz jutro zobaczyc czyjas morde..... stare mwahaha ale dzisaj bede miala przynajmniej z kim spac heart xd redface
tylko ze ja jestem autodestukcyjna we krwi to mam tja znam to uczucie cry ...tez chce miec z kim spac... xd bali masz moze gg sweatdrop ? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:25 am
Real_Twisted revcat Real_Twisted revcat Real_Twisted ninja wiem porwe cie razem z kotem ninja xd xd xd xd twisted ...... mrgreen ...... *drapie za uszkiem* przywiez ze soba kota whee heart whee twisted ja przyjade z kotem Ty wezmiesz kota a mi kazesz wracac tam skad przybylem.....??? ninja nie wiem nie jestem pewna xd ninja twisted mam sie bac? Bali powiedz cos jej..... mrgreen *polewa* ehhh nie ma to jak bimberek.... mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:27 am
revcat mam sie bac? Bali powiedz cos jej..... mrgreen *polewa* ehhh nie ma to jak bimberek.... mrgreen pirate crying crying crying co ja znowu zrobilam crying crying pewnie dostane "losowego" ban za dokuczanie modowi xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:28 am
Real_Twisted Baliaur revcat Baliaur tsa a ja ide porwac swe serce i psychike na strzepy przynajmniej bede miala swiety spokuj Bali ja Ciebie bardzo prosze...wrzuc na luz.... *podhcodzi do niej i przytula mocno do siebie* ej nie zgnieccie mnie mrgreen
tylko ze ja jestem autodestukcyjna we krwi to mam tja znam to uczucie cry ...tez chce miec z kim spac... xd bali masz moze gg sweatdrop ? twisted wezcie nic nie mowcie....*znowu zalapuje dola*....popieprzony ten swiat.... niech to szlag...*wychyla z gwinta bimberek*...... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:30 am
Real_Twisted revcat mam sie bac? Bali powiedz cos jej..... mrgreen *polewa* ehhh nie ma to jak bimberek.... mrgreen pirate crying crying crying co ja znowu zrobilam crying crying pewnie dostane "losowego" ban za dokuczanie modowi xd twisted ooo nie Ty co najwyzej mozesz dostac buziaka.... redface ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat wezcie nic nie mowcie....*znowu zalapuje dola*....popieprzony ten swiat.... niech to szlag...*wychyla z gwinta bimberek*...... pirate przylacza sie do niego...tak pieprzony swiat crying crying crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Real_Twisted tja znam to uczucie cry ...tez chce miec z kim spac... xd bali masz moze gg sweatdrop ? twisted ale mi o kota na szczescie chodzi xd 2188995 3nodding mwahahaha xd
ulzylo mi troche splawilam kumpla mojego "faceta" stare pirate
Rev grozilam ze bede smecici mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:32 am
Baliaur Real_Twisted tja znam to uczucie cry ...tez chce miec z kim spac... xd bali masz moze gg sweatdrop ? twisted ale mi o kota na szczescie chodzi xd 2188995 3nodding mwahahaha xd
ulzylo mi troche splawilam kumpla mojego "faceta" stare pirate
Rev grozilam ze bede smecici mrgreen crying moje koty ze mna nie sypiaja crying 3411828 twisted i dobrze mu tak splawiaj jak najdluzej pirate twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|