|
|
|
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 10:42 am
Boldog Karit Tamcsi rofl rofl rofl Mert majd a Ti kedvetekért öltöztem ma ilyen csini ruciba mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 11:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 11:11 am
Én nem vagyok kész kérem szépen, én még sülök mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 11:15 am
crying gonk *agyára ment a matek* scream burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 11:17 am
Narcisz Én nem vagyok kész kérem szépen, én még sülök mrgreen Ezért vagy ilyen kis ennivaló xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 11:25 am
stranger12 Narcisz Én nem vagyok kész kérem szépen, én még sülök mrgreen Ezért vagy ilyen kis ennivaló xd hehe.. persze, én sült bolond leszek.... a matek próbaérettségi után már nem érdekel seeeeeeeeeeeeeeemi ~~~~~~~~ *egyszáll semiben futkos fel alá* tegyétek fel a kezeteket, úgy mókásabb! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! burning_eyes burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 11:28 am
Nah..... lassan lehet kitenni a +16-ot.... xp xd xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 11:28 am
szavaló verseny eek eek eek eek a töriitanárral és petikével stare stare confused confused eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 11:30 am
Hungarian Aoyama szavaló verseny eek eek eek eek a töriitanárral és petikével stare stare confused confused eek És? Ki nyert?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 11:34 am
Hungarian Aoyama szavaló verseny eek eek eek eek a töriitanárral és petikével stare stare confused confused eek De ki szavalt? a töritanár question eek és ki az a Petike question Nem Sanyika szavalt question (ja, márc. 15 ár elmúlt)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 11:34 am
Narcisz napsugar Narcisz napsugar Narcisz C-c... fotonka, most csalódtam benned..gondolkozz csak..és le fog esni.... addig okkés hogy karácsonyi ruhában van de akkor se tom ezt hova tenni gonk crying összezavarodott a buksiiim crying *nyom egy csókot a homlokára*-április bolondja kiscsillag...... xd elseje van?? eek *rohan megnézni a naptárat* jesszus neutral burning_eyes Igen cica az vanXD Ha nem vagyok agyilag zokni jobban megjárod, de most megusztad ennyivelXD úúúristen... xd pedig én csak boldog karit kívántam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 11:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 11:36 am
Nyem baj Tamcsi, majd megszokod....itt eldobsz egy hógolyót és kész a lavina xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 11:37 am
jó jó....de ki mit csinál kedden question eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 11:44 am
stranger12 Nyem baj Tamcsi, majd megszokod....itt eldobsz egy hógolyót és kész a lavina xd Jaja.....Szokjál hozzá...... xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|