|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:39 pm
Ozzwald Marlly konekwentnie to ja bym sobie wtedy mogla z prokuratorem pogadac sad jak mialam 2 wpadki to sie tak spienili ze chcieli isc do dyrca w szkole i zalatwic mi szpiegow xp wiec bez kitu sie nie obejdzie... a cco takiego... zrobilas ze padlo slowo porkuratura... dragi ? nie whee powiedzialam ze jada do kumpeli na noc a pojechalam na impre... i sie wydalo... ale tak to jush jest jak sie ma stuknietych rodzicow... patologia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:40 pm
Marlly Ozzwald Marlly konekwentnie to ja bym sobie wtedy mogla z prokuratorem pogadac sad jak mialam 2 wpadki to sie tak spienili ze chcieli isc do dyrca w szkole i zalatwic mi szpiegow xp wiec bez kitu sie nie obejdzie... a cco takiego... zrobilas ze padlo slowo porkuratura... dragi ? nie whee powiedzialam ze jada do kumpeli na noc a pojechalam na impre... i sie wydalo... ale tak to jush jest jak sie ma stuknietych rodzicow... patologia blaugh to faktycznie prokuratura... oo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:41 pm
dobra milo sie gawedzilo, jednak przyszle obowiazki mnie wzywaja i musze isc spac, aby jutro nad kosiarka nie zasnac. dobranoc Wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:41 pm
bo dragow nie bore... jadynie buraka palilam... i mam zamiar marysi skosztowac... ale fajek nie pale... nawet sie nigdy nie zacialgalam fajkami... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:42 pm
Kiray dobra milo sie gawedzilo, jednak przyszle obowiazki mnie wzywaja i musze isc spac, aby jutro nad kosiarka nie zasnac. dobranoc Wam dobranoc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:42 pm
Kiray dobra milo sie gawedzilo, jednak przyszle obowiazki mnie wzywaja i musze isc spac, aby jutro nad kosiarka nie zasnac. dobranoc Wam dobranoc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:43 pm
Ozzwald Marlly Ozzwald Marlly konekwentnie to ja bym sobie wtedy mogla z prokuratorem pogadac sad jak mialam 2 wpadki to sie tak spienili ze chcieli isc do dyrca w szkole i zalatwic mi szpiegow xp wiec bez kitu sie nie obejdzie... a cco takiego... zrobilas ze padlo slowo porkuratura... dragi ? nie whee powiedzialam ze jada do kumpeli na noc a pojechalam na impre... i sie wydalo... ale tak to jush jest jak sie ma stuknietych rodzicow... patologia blaugh to faktycznie prokuratura... oo... e tam prokuratora... wrocilam o 11... wiec w czym problem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:44 pm
Marlly Ozzwald Marlly Ozzwald Marlly konekwentnie to ja bym sobie wtedy mogla z prokuratorem pogadac sad jak mialam 2 wpadki to sie tak spienili ze chcieli isc do dyrca w szkole i zalatwic mi szpiegow xp wiec bez kitu sie nie obejdzie... a cco takiego... zrobilas ze padlo slowo porkuratura... dragi ? nie whee powiedzialam ze jada do kumpeli na noc a pojechalam na impre... i sie wydalo... ale tak to jush jest jak sie ma stuknietych rodzicow... patologia blaugh to faktycznie prokuratura... oo... e tam prokuratora... wrocilam o 11... wiec w czym problem?? to ty pisalas o porkuraturze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:45 pm
nie to moi rodzice o nim wspominali xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:45 pm
Marlly nie to moi rodzice o nim wspominali xp acha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:47 pm
a impra lipna byla wiec chcialam wczesniej wrocic... i jak dzwonilam na chate sprawdzic czy sa bo mieli do citki jechac to sie wydalo gonk stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:48 pm
Marlly a impra lipna byla wiec chcialam wczesniej wrocic... i jak dzwonilam na chate sprawdzic czy sa bo mieli do citki jechac to sie wydalo gonk stare xd no to wtopa... jednak oplaca sie byc pelnoletnim.... zreszta bedac niepelnoletnim balowalem gdzie chcialem i kiedy chcialem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:49 pm
ale co tam, kit pozadny wcisnelam... przeprosilam... a ze w szkole nie mam problemow to sie odczepili xd xp whee i mam spokuj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:50 pm
dobra ja ide tez spac... sprobuje jutro jednak rano wstac i zalatwic to co musze... narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:51 pm
Ozzwald Marlly a impra lipna byla wiec chcialam wczesniej wrocic... i jak dzwonilam na chate sprawdzic czy sa bo mieli do citki jechac to sie wydalo gonk stare xd no to wtopa... jednak oplaca sie byc pelnoletnim.... zreszta bedac niepelnoletnim balowalem gdzie chcialem i kiedy chcialem chcialam zauwazyc ze ty jestes facetem... bo jak dziewczyna baluje gdzie chce jak chce i kiedy chce i wszystko totalnie olewa... to sie taki lekki margines spoleczny klania stare sad gonk ahh te stereotypy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|