Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12691 12692 12693 12694 12695 12696 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ozzwald

PostPosted: Tue May 17, 2005 6:27 pm

Marlly
Kiray
Marlly
szkoda... fajnie jest jak sie wszyscy troszku motaja xd
a co do tej szkoly to ja bylam kiedys glupia i grzeczna... i bardzo pilnie sie uczylam... ale przeszlo mi 3nodding

ja tez taki bylem ale w liceum natrafilem na kilku takich typow z pod ciemniej gwiazdy*dyskretnie spglada na Ozza i wskazuje palcem to jeden z nich, ten najgorszy xd * i oni mnie zmienili xd

BTW ja bede mial 3600g zaraz

co prawda ja narazie w domqu staram zachowac pozory... co jest niezwykle wygodne... ale tatus ostatnio zmadrzal... i nie jest jush tak naiwny crying ale co tam... ja i tak wciskam im ten sam kit wink
ja tam matce kitu nie wciskam... mowile ze np nie ide dzisiaj do szkoly, ze dostalem kolejna 1, ze dostalem uwage, jak sie pytala ile na imprezie to ja szczerze odpowiadalem ze pamietam jak konczylismy4 flaszke a co dalej sie dzialo to nie wiem...
PostPosted: Tue May 17, 2005 6:28 pm

Marlly

to znaczy ze caly czas wegetujesz na necie xd
teraz jak juz skonczylem szkole to tak...

Ozzwald

Leylla

PostPosted: Tue May 17, 2005 6:29 pm

podejrzewam ze do konca tygodnia sie pozadnie zaznajomimy xp xd 3nodding jak bedzie wiecej takich seansow...
PostPosted: Tue May 17, 2005 6:30 pm

Marlly
podejrzewam ze do konca tygodnia sie pozadnie zaznajomimy xp xd 3nodding jak bedzie wiecej takich seansow...
ja na nastepnym nie bede bo zmuszony nastepnego dnia wstac rano i jechac do urzedu gminy a potem do WKU

Ozzwald

Kiray

PostPosted: Tue May 17, 2005 6:30 pm

Marlly

ale Ty nawet nie wiesz jakie to jest meczace
PostPosted: Tue May 17, 2005 6:31 pm

Ozzwald
Marlly
ja na nastepnym nie bede bo zmuszony nastepnego dnia wstac rano i jechac do urzedu gminy a potem do WKU

a ja jutro mam ogrodek skosic
zeby jutro padal deszcz
i pewnie starszy mnie obudzi o 9:00 jak bedzie wychodzil sad

Kiray

Ozzwald

Kiray
Marlly

wlasciwie to ja sie powoli staje czescia cyber przestrzeni...

Kiray
Marlly

quote]ja tam matce kitu nie wciskam... mowile ze np nie ide dzisiaj do szkoly, ze dostalem kolejna 1, ze dostalem uwage, jak sie pytala ile na imprezie to ja szczerze odpowiadalem ze pamietam jak konczylismy4 flaszke a co dalej sie dzialo to nie wiem...

ja wciskam kit tylko w sprawach uzywek xp
bo praktycznie na wszystko inne mi pozwalaja...

Leylla

Ozzwald

PostPosted: Tue May 17, 2005 6:33 pm

Marlly
Kiray
Marlly

quote]ja tam matce kitu nie wciskam... mowile ze np nie ide dzisiaj do szkoly, ze dostalem kolejna 1, ze dostalem uwage, jak sie pytala ile na imprezie to ja szczerze odpowiadalem ze pamietam jak konczylismy4 flaszke a co dalej sie dzialo to nie wiem...

ja tam w kit sie nie bawie....
jestem konsekwetny w tym co robie...

Ozzwald
Kiray
Marlly

wlasciwie to ja sie powoli staje czescia cyber przestrzeni...

nie dlugo "cyber przestrzen" nie bedzie mogla funkcjonowac bez Ciebie

Kiray

Leylla

Kiray
Ozzwald
Marlly

zeby jutro padal deszcz

uuu biedactwa... a ja bede spala do 12...
PostPosted: Tue May 17, 2005 6:36 pm

Marlly
Kiray
Ozzwald
Marlly

zeby jutro padal deszcz

no ja bede mial jakies 5 godzin snu sad

Kiray

Leylla

PostPosted: Tue May 17, 2005 6:37 pm

Ozzwald
Marlly
Kiray
Marlly

ja tam w kit sie nie bawie....
jestem konsekwetny w tym co robie...

konekwentnie to ja bym sobie wtedy mogla z prokuratorem pogadac sad jak mialam 2 wpadki to sie tak spienili ze chcieli isc do dyrca w szkole i zalatwic mi szpiegow xp wiec bez kitu sie nie obejdzie...
PostPosted: Tue May 17, 2005 6:37 pm

Marlly
Kiray
Ozzwald
Marlly

zeby jutro padal deszcz

ja podobnie... no chyba ze Kukus mnie obudzi o 9 i powie ze jednak dzisiaj jedziemy do uzedu i WKu

Ozzwald

Ozzwald

PostPosted: Tue May 17, 2005 6:38 pm

Marlly

konekwentnie to ja bym sobie wtedy mogla z prokuratorem pogadac sad jak mialam 2 wpadki to sie tak spienili ze chcieli isc do dyrca w szkole i zalatwic mi szpiegow xp wiec bez kitu sie nie obejdzie...
a cco takiego... zrobilas ze padlo slowo porkuratura... dragi ?
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12691 12692 12693 12694 12695 12696 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games