|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:27 pm
Marlly Kiray Marlly szkoda... fajnie jest jak sie wszyscy troszku motaja xd a co do tej szkoly to ja bylam kiedys glupia i grzeczna... i bardzo pilnie sie uczylam... ale przeszlo mi 3nodding ja tez taki bylem ale w liceum natrafilem na kilku takich typow z pod ciemniej gwiazdy*dyskretnie spglada na Ozza i wskazuje palcem to jeden z nich, ten najgorszy xd * i oni mnie zmienili xd BTW ja bede mial 3600g zaraz co prawda ja narazie w domqu staram zachowac pozory... co jest niezwykle wygodne... ale tatus ostatnio zmadrzal... i nie jest jush tak naiwny crying ale co tam... ja i tak wciskam im ten sam kit wink ja tam matce kitu nie wciskam... mowile ze np nie ide dzisiaj do szkoly, ze dostalem kolejna 1, ze dostalem uwage, jak sie pytala ile na imprezie to ja szczerze odpowiadalem ze pamietam jak konczylismy4 flaszke a co dalej sie dzialo to nie wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:28 pm
Marlly to znaczy ze caly czas wegetujesz na necie xd teraz jak juz skonczylem szkole to tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:29 pm
podejrzewam ze do konca tygodnia sie pozadnie zaznajomimy xp xd 3nodding jak bedzie wiecej takich seansow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:30 pm
Marlly podejrzewam ze do konca tygodnia sie pozadnie zaznajomimy xp xd 3nodding jak bedzie wiecej takich seansow... ja na nastepnym nie bede bo zmuszony nastepnego dnia wstac rano i jechac do urzedu gminy a potem do WKU
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:30 pm
Marlly to znaczy ze caly czas wegetujesz na necie xd ale Ty nawet nie wiesz jakie to jest meczace
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:31 pm
Ozzwald Marlly podejrzewam ze do konca tygodnia sie pozadnie zaznajomimy xp xd 3nodding jak bedzie wiecej takich seansow... ja na nastepnym nie bede bo zmuszony nastepnego dnia wstac rano i jechac do urzedu gminy a potem do WKU a ja jutro mam ogrodek skosic zeby jutro padal deszcz i pewnie starszy mnie obudzi o 9:00 jak bedzie wychodzil sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Marlly to znaczy ze caly czas wegetujesz na necie xd ale Ty nawet nie wiesz jakie to jest meczace wlasciwie to ja sie powoli staje czescia cyber przestrzeni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray quote]ja tam matce kitu nie wciskam... mowile ze np nie ide dzisiaj do szkoly, ze dostalem kolejna 1, ze dostalem uwage, jak sie pytala ile na imprezie to ja szczerze odpowiadalem ze pamietam jak konczylismy4 flaszke a co dalej sie dzialo to nie wiem... ja wciskam kit tylko w sprawach uzywek xp bo praktycznie na wszystko inne mi pozwalaja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:33 pm
Marlly Kiray quote]ja tam matce kitu nie wciskam... mowile ze np nie ide dzisiaj do szkoly, ze dostalem kolejna 1, ze dostalem uwage, jak sie pytala ile na imprezie to ja szczerze odpowiadalem ze pamietam jak konczylismy4 flaszke a co dalej sie dzialo to nie wiem... ja wciskam kit tylko w sprawach uzywek xp bo praktycznie na wszystko inne mi pozwalaja... ja tam w kit sie nie bawie.... jestem konsekwetny w tym co robie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kiray Marlly to znaczy ze caly czas wegetujesz na necie xd ale Ty nawet nie wiesz jakie to jest meczace wlasciwie to ja sie powoli staje czescia cyber przestrzeni... nie dlugo "cyber przestrzen" nie bedzie mogla funkcjonowac bez Ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Ozzwald Marlly podejrzewam ze do konca tygodnia sie pozadnie zaznajomimy xp xd 3nodding jak bedzie wiecej takich seansow... ja na nastepnym nie bede bo zmuszony nastepnego dnia wstac rano i jechac do urzedu gminy a potem do WKU a ja jutro mam ogrodek skosic zeby jutro padal deszcz i pewnie starszy mnie obudzi o 9:00 jak bedzie wychodzil sad uuu biedactwa... a ja bede spala do 12...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:36 pm
Marlly Kiray Ozzwald Marlly podejrzewam ze do konca tygodnia sie pozadnie zaznajomimy xp xd 3nodding jak bedzie wiecej takich seansow... ja na nastepnym nie bede bo zmuszony nastepnego dnia wstac rano i jechac do urzedu gminy a potem do WKU a ja jutro mam ogrodek skosic zeby jutro padal deszcz i pewnie starszy mnie obudzi o 9:00 jak bedzie wychodzil sad uuu biedactwa... a ja bede spala do 12... no ja bede mial jakies 5 godzin snu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:37 pm
Ozzwald Marlly Kiray quote]ja tam matce kitu nie wciskam... mowile ze np nie ide dzisiaj do szkoly, ze dostalem kolejna 1, ze dostalem uwage, jak sie pytala ile na imprezie to ja szczerze odpowiadalem ze pamietam jak konczylismy4 flaszke a co dalej sie dzialo to nie wiem... ja wciskam kit tylko w sprawach uzywek xp bo praktycznie na wszystko inne mi pozwalaja... ja tam w kit sie nie bawie.... jestem konsekwetny w tym co robie... konekwentnie to ja bym sobie wtedy mogla z prokuratorem pogadac sad jak mialam 2 wpadki to sie tak spienili ze chcieli isc do dyrca w szkole i zalatwic mi szpiegow xp wiec bez kitu sie nie obejdzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:37 pm
Marlly Kiray Ozzwald Marlly podejrzewam ze do konca tygodnia sie pozadnie zaznajomimy xp xd 3nodding jak bedzie wiecej takich seansow... ja na nastepnym nie bede bo zmuszony nastepnego dnia wstac rano i jechac do urzedu gminy a potem do WKU a ja jutro mam ogrodek skosic zeby jutro padal deszcz i pewnie starszy mnie obudzi o 9:00 jak bedzie wychodzil sad uuu biedactwa... a ja bede spala do 12... ja podobnie... no chyba ze Kukus mnie obudzi o 9 i powie ze jednak dzisiaj jedziemy do uzedu i WKu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:38 pm
Marlly konekwentnie to ja bym sobie wtedy mogla z prokuratorem pogadac sad jak mialam 2 wpadki to sie tak spienili ze chcieli isc do dyrca w szkole i zalatwic mi szpiegow xp wiec bez kitu sie nie obejdzie... a cco takiego... zrobilas ze padlo slowo porkuratura... dragi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|