|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:16 pm
Marlly Ozzwald Marlly Ozzwald Marlly yhy kir... szkoooda... blaugh ja kiedys z Kirayem chcielismy sale od chemii w szkole na wakacje wynajac by sobie tam bimberek pedzic.. nie wyszlo... tu u mnie raczej funfle maja dstrukcyjne zamiary co do szkoly whee ? xd koledzy woleliby wysadzic szkole... ja tez kiedys chcialem wysadzic swoja szkole jednak dorzalem i zrozumialem ze szkola jest moja prszyszloscia i trzeba sie uczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:16 pm
tak spokojnie sie zrobilo jak jest malo ludzi... stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:17 pm
Marlly tak spokojnie sie zrobilo jak jest malo ludzi... stare xp bo leci jeden temat ewentualnie dwa.. i nik nowy co chiwal nie wchodzi rozrywajac rozmowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:18 pm
Marlly Kiray Marlly Ozzwald Marlly to ja wash chlopcy zostawiam domokun xp whee xd bo widze ze jush wszyscy jestesmy trochku padnieci... chyba ze nie mam racij?? 3nodding ja tam moge 24h siedziec.. biggrin heehehhe comando foki - kapalki w oczy... i powieki sie nie zamkna xp a Ty przecierz chora jestes nie powinnas o siebie dbac?? wczesnie chodzic do lozka, wogole siedziec lozku?? wink (ja jak bylem chory nigdy nie moglem siedziec przy kompie crying ) ten luksus ze mama spi i nie wie ze ja przy kompie siedze xp a pozniej mlodziez narzeka a zdrowie i my dorosli wink musimy placic za ich leczenie, bo na to ida pieniadze z naszych podatkow xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:19 pm
szkoda... fajnie jest jak sie wszyscy troszku motaja xd a co do tej szkoly to ja bylam kiedys glupia i grzeczna... i bardzo pilnie sie uczylam... ale przeszlo mi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:20 pm
juz nie wiele brakuje mi zeby miec 8k biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:21 pm
Ozzwald juz nie wiele brakuje mi zeby miec 8k biggrin tzn ile?? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:22 pm
Marlly Ozzwald juz nie wiele brakuje mi zeby miec 8k biggrin tzn ile?? smile mam dokladnie 7687g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:23 pm
Ozzwald Marlly Ozzwald juz nie wiele brakuje mi zeby miec 8k biggrin tzn ile?? smile mam dokladnie 7687g yhy... ja narazie mam 2835...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:23 pm
Marlly szkoda... fajnie jest jak sie wszyscy troszku motaja xd a co do tej szkoly to ja bylam kiedys glupia i grzeczna... i bardzo pilnie sie uczylam... ale przeszlo mi 3nodding ja tez taki bylem ale w liceum natrafilem na kilku takich typow z pod ciemniej gwiazdy*dyskretnie spglada na Ozza i wskazuje palcem to jeden z nich, ten najgorszy xd * i oni mnie zmienili xd BTW ja bede mial 3600g zaraz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:24 pm
Marlly Ozzwald Marlly Ozzwald juz nie wiele brakuje mi zeby miec 8k biggrin tzn ile?? smile mam dokladnie 7687g yhy... ja narazie mam 2835... widzisz ja mam duzo bo ja tu przebywam od mometu kiedy wstane czyli ok 12-13 do poznych godzin nocnych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:25 pm
Kiray Marlly szkoda... fajnie jest jak sie wszyscy troszku motaja xd a co do tej szkoly to ja bylam kiedys glupia i grzeczna... i bardzo pilnie sie uczylam... ale przeszlo mi 3nodding ja tez taki bylem ale w liceum natrafilem na kilku takich typow z pod ciemniej gwiazdy*dyskretnie spglada na Ozza i wskazuje palcem to jeden z nich, ten najgorszy xd * i oni mnie zmienili xd BTW ja bede mial 3600g zaraz przyznaje sie sporwadzilem ciebie i Pawla na zla droge... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:25 pm
Kiray Marlly szkoda... fajnie jest jak sie wszyscy troszku motaja xd a co do tej szkoly to ja bylam kiedys glupia i grzeczna... i bardzo pilnie sie uczylam... ale przeszlo mi 3nodding ja tez taki bylem ale w liceum natrafilem na kilku takich typow z pod ciemniej gwiazdy*dyskretnie spglada na Ozza i wskazuje palcem to jeden z nich, ten najgorszy xd * i oni mnie zmienili xd BTW ja bede mial 3600g zaraz co prawda ja narazie w domqu staram zachowac pozory... co jest niezwykle wygodne... ale tatus ostatnio zmadrzal... i nie jest jush tak naiwny crying ale co tam... ja i tak wciskam im ten sam kit wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:26 pm
Ozzwald Marlly Ozzwald Marlly Ozzwald juz nie wiele brakuje mi zeby miec 8k biggrin tzn ile?? smile mam dokladnie 7687g yhy... ja narazie mam 2835... widzisz ja mam duzo bo ja tu przebywam od mometu kiedy wstane czyli ok 12-13 do poznych godzin nocnych... tak jak dzisiaj, kolejny seans nocny dobiego konca *ziew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:27 pm
Ozzwald Marlly Ozzwald Marlly Ozzwald juz nie wiele brakuje mi zeby miec 8k biggrin tzn ile?? smile mam dokladnie 7687g yhy... ja narazie mam 2835... widzisz ja mam duzo bo ja tu przebywam od mometu kiedy wstane czyli ok 12-13 do poznych godzin nocnych... to znaczy ze caly czas wegetujesz na necie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|