|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:06 pm
Marlly Kiray Marlly Kiray Marlly *pijeeeee* urlk xp mocne xd 3nodding djcie jeszcze *chial sie napic jednak oddaje piersiowke* pij pij ja mam u siebie w kryjowce cala beczke tego xd do w takim razie ja oddaje piersiowke i rekwiruje beczke - do odwolania whee jak ja znajdziesz xp to jest moj najwiekszy skarb i nie oddam bez walki domokun phi xp jak nie to zostaje przy piersioweczce... zreszta nie bede cie skarbu pozbawiac whee xp tesh sobie kupie*pije* nie kupisz sobie to trzeba samemu wydestylowac i to naprawde zajmuje duuuzo czasu wiem cos o tym bo tym zajmuje sie moj drugi brat co chemie studjuje i na politechnice caly czas idzie produkcja samogonu xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:07 pm
Marlly to ja wash chlopcy zostawiam domokun xp whee xd bo widze ze jush wszyscy jestesmy trochku padnieci... chyba ze nie mam racij?? 3nodding ja tam moge 24h siedziec.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:08 pm
yhy kir... szkoooda... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:09 pm
Marlly yhy kir... szkoooda... blaugh ja kiedys z Kirayem chcielismy sale od chemii w szkole na wakacje wynajac by sobie tam bimberek pedzic.. nie wyszlo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:10 pm
Ozzwald Marlly to ja wash chlopcy zostawiam domokun xp whee xd bo widze ze jush wszyscy jestesmy trochku padnieci... chyba ze nie mam racij?? 3nodding ja tam moge 24h siedziec.. biggrin heehehhe comando foki - kapalki w oczy... i powieki sie nie zamkna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:10 pm
Ozzwald Marlly yhy kir... szkoooda... blaugh ja kiedys z Kirayem chcielismy sale od chemii w szkole na wakacje wynajac by sobie tam bimberek pedzic.. nie wyszlo... ani nauczyciel od chemii ani wychowawca nas nie zrozumial
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:11 pm
Marlly Ozzwald Marlly to ja wash chlopcy zostawiam domokun xp whee xd bo widze ze jush wszyscy jestesmy trochku padnieci... chyba ze nie mam racij?? 3nodding ja tam moge 24h siedziec.. biggrin heehehhe comando foki - kapalki w oczy... i powieki sie nie zamkna xp nie commando foki tylko Ruskie partyzanty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:11 pm
Ozzwald Marlly yhy kir... szkoooda... blaugh ja kiedys z Kirayem chcielismy sale od chemii w szkole na wakacje wynajac by sobie tam bimberek pedzic.. nie wyszlo... tu u mnie raczej funfle maja dstrukcyjne zamiary co do szkoly whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:12 pm
Marlly Ozzwald Marlly yhy kir... szkoooda... blaugh ja kiedys z Kirayem chcielismy sale od chemii w szkole na wakacje wynajac by sobie tam bimberek pedzic.. nie wyszlo... tu u mnie raczej funfle maja dstrukcyjne zamiary co do szkoly whee ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:12 pm
Ozzwald Marlly Ozzwald Marlly to ja wash chlopcy zostawiam domokun xp whee xd bo widze ze jush wszyscy jestesmy trochku padnieci... chyba ze nie mam racij?? 3nodding ja tam moge 24h siedziec.. biggrin heehehhe comando foki - kapalki w oczy... i powieki sie nie zamkna xp nie commando foki tylko Ruskie partyzanty... a dlaczemu Ruskie?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:13 pm
Marlly Ozzwald Marlly Ozzwald Marlly to ja wash chlopcy zostawiam domokun xp whee xd bo widze ze jush wszyscy jestesmy trochku padnieci... chyba ze nie mam racij?? 3nodding ja tam moge 24h siedziec.. biggrin heehehhe comando foki - kapalki w oczy... i powieki sie nie zamkna xp nie commando foki tylko Ruskie partyzanty... a dlaczemu Ruskie?? xp a dalczego nie... na to pytanie nie ma odpowiedzi....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Ozzwald Marlly to ja wash chlopcy zostawiam domokun xp whee xd bo widze ze jush wszyscy jestesmy trochku padnieci... chyba ze nie mam racij?? 3nodding ja tam moge 24h siedziec.. biggrin heehehhe comando foki - kapalki w oczy... i powieki sie nie zamkna xp a Ty przecierz chora jestes nie powinnas o siebie dbac?? wczesnie chodzic do lozka, wogole siedziec lozku?? wink (ja jak bylem chory nigdy nie moglem siedziec przy kompie crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Marlly Ozzwald Marlly yhy kir... szkoooda... blaugh ja kiedys z Kirayem chcielismy sale od chemii w szkole na wakacje wynajac by sobie tam bimberek pedzic.. nie wyszlo... tu u mnie raczej funfle maja dstrukcyjne zamiary co do szkoly whee ? xd koledzy woleliby wysadzic szkole...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:15 pm
Kiray Marlly Ozzwald Marlly to ja wash chlopcy zostawiam domokun xp whee xd bo widze ze jush wszyscy jestesmy trochku padnieci... chyba ze nie mam racij?? 3nodding ja tam moge 24h siedziec.. biggrin heehehhe comando foki - kapalki w oczy... i powieki sie nie zamkna xp a Ty przecierz chora jestes nie powinnas o siebie dbac?? wczesnie chodzic do lozka, wogole siedziec lozku?? wink (ja jak bylem chory nigdy nie moglem siedziec przy kompie crying ) ten luksus ze mama spi i nie wie ze ja przy kompie siedze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:15 pm
Marlly Ozzwald Marlly Ozzwald Marlly yhy kir... szkoooda... blaugh ja kiedys z Kirayem chcielismy sale od chemii w szkole na wakacje wynajac by sobie tam bimberek pedzic.. nie wyszlo... tu u mnie raczej funfle maja dstrukcyjne zamiary co do szkoly whee ? xd koledzy woleliby wysadzic szkole... e tam wysadzac... jak mozna wykorzystac do roznych celow... nawet jako sypialni jak sie wie ktore okno jest zawsze otwarte i personel szkoly o tym nie wie ze wystarczy popchnac.. biggrin tak bylo w moim gim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|