|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:53 pm
Marlly Kiray Marlly wchodzi pod stolik... wyciaga skrzynki... puste skrzynki... crying hmm nie dobrze trzeba naruszyc rezerwy *wyjmuje piersiowke i podaje Marlly* prosze ale uwazaj to jest 99% spirt wink i sluzy do rozcienczania, dla zwyklych smiertelnikow oczywiscie bo my R.P. cos takiego potrafimy wypic xd hmm... 99... damy rade whee *pije* najwarzniejsze co trzeba panietac przy piciu spirytu to walic go na wdechu... a potem jak wypijesz dlugi powolny wydech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:54 pm
Kiray moj brat sie obudzil, spojrzal na mnie spytal sie o godzine i co robie jak mu powiedzialem ze pije spirytus xd popatrzyl sie na mnie dziwnie i poszedl spac blaugh a to dziwne ja na jego miejscu chcialabym zebys sie podzielil whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:56 pm
Ozzwald Marlly Kiray Marlly wchodzi pod stolik... wyciaga skrzynki... puste skrzynki... crying hmm nie dobrze trzeba naruszyc rezerwy *wyjmuje piersiowke i podaje Marlly* prosze ale uwazaj to jest 99% spirt wink i sluzy do rozcienczania, dla zwyklych smiertelnikow oczywiscie bo my R.P. cos takiego potrafimy wypic xd hmm... 99... damy rade whee *pije* najwarzniejsze co trzeba panietac przy piciu spirytu to walic go na wdechu... a potem jak wypijesz dlugi powolny wydech... *pijeeeee* urlk xp mocne xd 3nodding djcie jeszcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:56 pm
Marlly Kiray moj brat sie obudzil, spojrzal na mnie spytal sie o godzine i co robie jak mu powiedzialem ze pije spirytus xd popatrzyl sie na mnie dziwnie i poszedl spac blaugh a to dziwne ja na jego miejscu chcialabym zebys sie podzielil whee nie wszyscy lubia pic wink a on musi jeszcze do szkoly jutro wstac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:57 pm
Kiray Marlly Kiray moj brat sie obudzil, spojrzal na mnie spytal sie o godzine i co robie jak mu powiedzialem ze pije spirytus xd popatrzyl sie na mnie dziwnie i poszedl spac blaugh a to dziwne ja na jego miejscu chcialabym zebys sie podzielil whee nie wszyscy lubia pic wink a on musi jeszcze do szkoly jutro wstac no wlasnie co bedziesz smarkowi alkohol dawac... trzeba go przypilnowac zeby angola sie uczyl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:58 pm
Kiray Marlly Kiray moj brat sie obudzil, spojrzal na mnie spytal sie o godzine i co robie jak mu powiedzialem ze pije spirytus xd popatrzyl sie na mnie dziwnie i poszedl spac blaugh a to dziwne ja na jego miejscu chcialabym zebys sie podzielil whee nie wszyscy lubia pic wink a on musi jeszcze do szkoly jutro wstac a ja do piatku leze we wyrku bo mam zapalenie zatok... i mi wszystko zwisa xp a w poniedzialek mam wycieczke to sie schleje... bo ja pije tylko na imprezach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:58 pm
Marlly *pijeeeee* urlk xp mocne xd 3nodding djcie jeszcze *chial sie napic jednak oddaje piersiowke* pij pij ja mam u siebie w kryjowce cala beczke tego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:59 pm
Marlly Kiray Marlly Kiray moj brat sie obudzil, spojrzal na mnie spytal sie o godzine i co robie jak mu powiedzialem ze pije spirytus xd popatrzyl sie na mnie dziwnie i poszedl spac blaugh a to dziwne ja na jego miejscu chcialabym zebys sie podzielil whee nie wszyscy lubia pic wink a on musi jeszcze do szkoly jutro wstac a ja do piatku leze we wyrku bo mam zapalenie zatok... i mi wszystko zwisa xp a w poniedzialek mam wycieczke to sie schleje... bo ja pije tylko na imprezach xp a ja od 5 tyg mam wolne od szkoly.. i jeszcze 5 miechow wolnosci mam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:59 pm
Ozzwald Kiray Marlly Kiray moj brat sie obudzil, spojrzal na mnie spytal sie o godzine i co robie jak mu powiedzialem ze pije spirytus xd popatrzyl sie na mnie dziwnie i poszedl spac blaugh a to dziwne ja na jego miejscu chcialabym zebys sie podzielil whee nie wszyscy lubia pic wink a on musi jeszcze do szkoly jutro wstac no wlasnie co bedziesz smarkowi alkohol dawac... trzeba go przypilnowac zeby angola sie uczyl... xp a ile smark ma lat?? bo bym chciala podzial wiekowy poznac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:00 pm
Ozzwald Kiray Marlly Kiray moj brat sie obudzil, spojrzal na mnie spytal sie o godzine i co robie jak mu powiedzialem ze pije spirytus xd popatrzyl sie na mnie dziwnie i poszedl spac blaugh a to dziwne ja na jego miejscu chcialabym zebys sie podzielil whee nie wszyscy lubia pic wink a on musi jeszcze do szkoly jutro wstac no wlasnie co bedziesz smarkowi alkohol dawac... trzeba go przypilnowac zeby angola sie uczyl... no wlasnie niech sie uczy i nie pyskuje pani K. a do tego on jeszcze nie ma 18 lat...brakuje mu...1 nie...2 tez nie no kilka miesiecy mu brakuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:00 pm
Marlly Ozzwald Kiray Marlly Kiray moj brat sie obudzil, spojrzal na mnie spytal sie o godzine i co robie jak mu powiedzialem ze pije spirytus xd popatrzyl sie na mnie dziwnie i poszedl spac blaugh a to dziwne ja na jego miejscu chcialabym zebys sie podzielil whee nie wszyscy lubia pic wink a on musi jeszcze do szkoly jutro wstac no wlasnie co bedziesz smarkowi alkohol dawac... trzeba go przypilnowac zeby angola sie uczyl... xp a ile smark ma lat?? bo bym chciala podzial wiekowy poznac wink 18 bedzie konczyc w tym roku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:01 pm
Kiray Marlly *pijeeeee* urlk xp mocne xd 3nodding djcie jeszcze *chial sie napic jednak oddaje piersiowke* pij pij ja mam u siebie w kryjowce cala beczke tego xd do w takim razie ja oddaje piersiowke i rekwiruje beczke - do odwolania whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:02 pm
Marlly Kiray Marlly *pijeeeee* urlk xp mocne xd 3nodding djcie jeszcze *chial sie napic jednak oddaje piersiowke* pij pij ja mam u siebie w kryjowce cala beczke tego xd do w takim razie ja oddaje piersiowke i rekwiruje beczke - do odwolania whee jak ja znajdziesz xp to jest moj najwiekszy skarb i nie oddam bez walki domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:04 pm
Kiray Marlly Kiray Marlly *pijeeeee* urlk xp mocne xd 3nodding djcie jeszcze *chial sie napic jednak oddaje piersiowke* pij pij ja mam u siebie w kryjowce cala beczke tego xd do w takim razie ja oddaje piersiowke i rekwiruje beczke - do odwolania whee jak ja znajdziesz xp to jest moj najwiekszy skarb i nie oddam bez walki domokun phi xp jak nie to zostaje przy piersioweczce... zreszta nie bede cie skarbu pozbawiac whee xp tesh sobie kupie*pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:06 pm
to ja wash chlopcy zostawiam domokun xp whee xd bo widze ze jush wszyscy jestesmy trochku padnieci... chyba ze nie mam racij?? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|