|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:22 pm
Violleta Ozz a jak ja bym jakos wytrzymala? blaugh to bys dostala buziaka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:22 pm
Marlly Ozzwald Marlly czy ktos pil... 'sperme szatana' ?? xp gdybys nie krecila z opcym to bym ci inna zaproponowal... ale mi chodzi o winko i to calkiem niezle whee wiem ze takie jest ale sama nazwa mnie odstraca neutral no coz.. nie kusi mnie to ^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:23 pm
Ozzwald Marlly Ozzwald Violleta *pijeeeee* *patrz na film...osz osz scena milosna..w wannie....* hmmm..ozz tam czyli np u Ciebie czy u Kireya blaugh wiesz na Live ^^ i chlejemy blaugh u mnie malo kto chce byc.. bo malo osob jest wstanie ze mna wytrzymac... co chcesh przez to powiedziec?? xp ze mam zly charakter... Kiray.. ach to jest cos jak pijemy 0,5L we dwoch w ciagu 4 min rozpracowac potrafimy.. *wspomina wigilie klasowa* biggrin nom nie ma to jak z gwinta dobrze pociagnac wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:23 pm
Marlly Ozzwald Marlly czy ktos pil... 'sperme szatana' ?? xp gdybys nie krecila z opcym to bym ci inna zaproponowal... ale mi chodzi o winko i to calkiem niezle whee mi nie calkiem o winko chodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:24 pm
Violleta Marlly Ozzwald Marlly czy ktos pil... 'sperme szatana' ?? xp gdybys nie krecila z opcym to bym ci inna zaproponowal... ale mi chodzi o winko i to calkiem niezle whee wiem ze takie jest ale sama nazwa mnie odstraca neutral no coz.. nie kusi mnie to ^^ blaugh ja sie dowiedzialam o nazwie dopiero po wypiciu whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Marlly Ozzwald Marlly czy ktos pil... 'sperme szatana' ?? xp gdybys nie krecila z opcym to bym ci inna zaproponowal... ale mi chodzi o winko i to calkiem niezle whee mi nie calkiem o winko chodzi... trudno nie zauwazyc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Ozzwald Marlly Ozzwald Violleta *pijeeeee* *patrz na film...osz osz scena milosna..w wannie....* hmmm..ozz tam czyli np u Ciebie czy u Kireya blaugh wiesz na Live ^^ i chlejemy blaugh u mnie malo kto chce byc.. bo malo osob jest wstanie ze mna wytrzymac... co chcesh przez to powiedziec?? xp ze mam zly charakter... Kiray.. ach to jest cos jak pijemy 0,5L we dwoch w ciagu 4 min rozpracowac potrafimy.. *wspomina wigilie klasowa* biggrin nom nie ma to jak z gwinta dobrze pociagnac wink xd ale przez to tempo szybko do lepka uderzylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:25 pm
Ozzwald Violleta Ozz a jak ja bym jakos wytrzymala? blaugh to bys dostala buziaka... malo blaugh ale milo ^^ oj ale mysle ze bym wytrzynala smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Violleta Ozzwald Violleta Ozz a jak ja bym jakos wytrzymala? blaugh to bys dostala buziaka... malo blaugh ale milo ^^ oj ale mysle ze bym wytrzynala smile no dobra.. dorzucil bym czesc mojej garderoby.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Violleta Marlly Ozzwald Marlly czy ktos pil... 'sperme szatana' ?? xp gdybys nie krecila z opcym to bym ci inna zaproponowal... ale mi chodzi o winko i to calkiem niezle whee wiem ze takie jest ale sama nazwa mnie odstraca neutral no coz.. nie kusi mnie to ^^ blaugh ja sie dowiedzialam o nazwie dopiero po wypiciu whee 3nodding nie ma to jak mila niespodzianka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:26 pm
Marlly Ozzwald Marlly Ozzwald Marlly czy ktos pil... 'sperme szatana' ?? xp gdybys nie krecila z opcym to bym ci inna zaproponowal... ale mi chodzi o winko i to calkiem niezle whee mi nie calkiem o winko chodzi... trudno nie zauwazyc whee hm.. dziwne jeszcze w pysk nie dostalem.. hm... cos nie tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:26 pm
ale na szczescie bylam na tyla wstawiona ze nie mialam sily sie zbeltac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:27 pm
Ozzwald Violleta Ozzwald Violleta Ozz a jak ja bym jakos wytrzymala? blaugh to bys dostala buziaka... malo blaugh ale milo ^^ oj ale mysle ze bym wytrzynala smile no dobra.. dorzucil bym czesc mojej garderoby.. wink a striptiz bys mi zrobil? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:27 pm
Ozzwald ale przez to tempo szybko do lepka uderzylo... chyba Tobie wink xd blaugh ale jak to powiedzial znajomy "a ja pic nie moglem bo ten drugi kieliszek na wdechu wypilem" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|