|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:59 pm
Kiray opcy Marlly *gul gul* jush mi lepiej... *patrzy na opcego* hmmm... jak to robish... ze z tej strony nie jestes mulem?? *chwieje sie jej glowka* *cmok opcego w polik* jakiej strony???? po prostu mam otwarta duga Opere i tam jestem zalogowany jako ojciec d. 3nodding Opcy uzywasz opery? jak tak to masz z nia jakies problemy? choodzi mi o to ze mi sie czesto wiesza i wylancza zdaza sie..... aktualnie mam zainstalowana 8.0 i 7.54 ........ no niekiedy sie wiesza ale nie czesciej ni IE..... a firefox mi jakos ie podchodzi.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Violleta Kiray Violleta Ozzwald a ja glownie na voodce jade... Palacowa lub Finlandia, a pozatym browarek.. oczywice Debowe mocne 3nodding a balsam pomorski pijasz? blaugh Ja pilem w tamte wakacje Ozz jak otworzysz butelke to pachnie jak spirt ale nawet niezle smakuje wink xd u mnie chwala wino: komandos eeh a balsam pomorski niewiem moze jakies 6 osob wie o tym .. neutral eh moze nie jest az takie jak vodka ale wg. mnie smak i nawet da sie to wypic bez problemu blaugh ...a tak to ja komandosow nie pijam..juz pisalam o tym blaugh moj mlodszy brat zszedl na zla strone mocy i popija komandosy i inne tanie winiacze, ech w takie wpadl towarzyswo nie mial tyle szczesci co ja *patrzy na Ozza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra ojczulek idzie spac bo zle sie tak pisze na dwa okna.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:00 pm
*Vi oglada filmol "formula 51" i klika na Gaii* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:00 pm
opcy Marlly opcy Marlly *gul gul* jush mi lepiej... *patrzy na opcego* hmmm... jak to robish... ze z tej strony nie jestes mulem?? *chwieje sie jej glowka* *cmok opcego w polik* jakiej strony???? po prostu mam otwarta duga Opere i tam jestem zalogowany jako ojciec d. 3nodding crying question question question nie przjmuj sie ja tesh sama siebie czasami nie rosumiemmm... crying xp pozno jush... chuba troszku za duuuzio wypilam, do tego nie kontaktuje... i mialam przed chwila zwieche... tzn ze jest zle... domokun domokun whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:01 pm
ojciec_dyrektor dobra ojczulek idzie spac bo zle sie tak pisze na dwa okna..... a jutro rano trzeba sie w radiu pokazac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:02 pm
Marlly nie przjmuj sie ja tesh sama siebie czasami nie rosumiemmm... crying xp pozno jush... chuba troszku za duuuzio wypilam, do tego nie kontaktuje... i mialam przed chwila zwieche... tzn ze jest zle... domokun domokun whee ja nie kontaktuje nawet na trzezwo....... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:02 pm
niech mnie ktos psytuli crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:03 pm
Marlly niech mnie ktos psytuli crying *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:03 pm
o boshe... ja jush bredze... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:04 pm
opcy Marlly nie przjmuj sie ja tesh sama siebie czasami nie rosumiemmm... crying xp pozno jush... chuba troszku za duuuzio wypilam, do tego nie kontaktuje... i mialam przed chwila zwieche... tzn ze jest zle... domokun domokun whee ja nie kontaktuje nawet na trzezwo....... biggrin a mi sie nie zdarza chodzic na trzezwo... jestem naturalnie nachlany.. oczywiscie codzienie sie dopomagam by nie stracic tych wlasciwosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Marlly niech mnie ktos psytuli crying *przytula* mmmrrrrrrr heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kiray opcy Marlly *gul gul* jush mi lepiej... *patrzy na opcego* hmmm... jak to robish... ze z tej strony nie jestes mulem?? *chwieje sie jej glowka* *cmok opcego w polik* jakiej strony???? po prostu mam otwarta duga Opere i tam jestem zalogowany jako ojciec d. 3nodding Opcy uzywasz opery? jak tak to masz z nia jakies problemy? choodzi mi o to ze mi sie czesto wiesza i wylancza zdaza sie..... aktualnie mam zainstalowana 8.0 i 7.54 ........ no niekiedy sie wiesza ale nie czesciej ni IE..... a firefox mi jakos ie podchodzi..... mnie to ostro wkurza, zwlaszcza jak jestem gdzies zalogowany i to sie zdazy to trzba sie ponownie logowac stressed moze sobie firefoxa sciagne...chociaz ostatnio przestala sie wieszac to dam jej jeszcze jedna szanse biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly o boshe... ja jush bredze... sweatdrop za duzo sie wypilo chyba wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:05 pm
a ja bym jeszcze tego bimberku lyknol *polewa do szklanek* lepiej byc znanym pijakiem niz anonimowym alkoholikiem... *pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|