|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:51 pm
Marlly Kiray opcy ojciec_dyrektor Libido69 Wiecie co? Kitty tez jest ze mna wink heart nieprawda to opcy jest mulem Kitty!!!! scream gonk o cholera wydalo sie......... no i masz problem a jak masz problem to utop go w alkoholu *podchodzi i podaje Opcemu szkalnke bimbru* pij dobrze Ci to zrobi wink xd *spoglada na opcego* mi tesh polej Kiray sie robi *podaje szklanke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Violleta Ozzwald a ja glownie na voodce jade... Palacowa lub Finlandia, a pozatym browarek.. oczywice Debowe mocne 3nodding a balsam pomorski pijasz? blaugh niet, ale ostatnio to zrobilo sie strasznie modne... przynajmniej w moich okolicach..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Ehh... dobra, ja juz spadam *sprawuje gestem by Lib podala mu reke* Papa... slodkich snow wszystkim zyczymy 3nodding wink heart papaaptki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:52 pm
]Goth bless[ Ehh... dobra, ja juz spadam *sprawuje gestem by Lib podala mu reke* Papa... slodkich snow wszystkim zyczymy 3nodding wink heart wzajemnieeeeeeee ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:52 pm
Violleta Ozzwald a ja glownie na voodce jade... Palacowa lub Finlandia, a pozatym browarek.. oczywice Debowe mocne 3nodding a balsam pomorski pijasz? blaugh Ja pilem w tamte wakacje Ozz jak otworzysz butelke to pachnie jak spirt ale nawet niezle smakuje wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:53 pm
*gul gul* jush mi lepiej... *patrzy na opcego* hmmm... jak to robish... ze z tej strony nie jestes mulem?? *chwieje sie jej glowka* *cmok opcego w polik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:54 pm
Marlly Kiray opcy ojciec_dyrektor Libido69 Wiecie co? Kitty tez jest ze mna wink heart nieprawda to opcy jest mulem Kitty!!!! scream gonk o cholera wydalo sie......... no i masz problem a jak masz problem to utop go w alkoholu *podchodzi i podaje Opcemu szkalnke bimbru* pij dobrze Ci to zrobi wink xd *spoglada na opcego* mi tesh polej Kiray no nie jestem mulem no...... ojczulek to moj mul jest.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:54 pm
opcy no nie jestem mulem no...... ojczulek to moj mul jest....... opcy jest bucem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:55 pm
Kiray Violleta Ozzwald a ja glownie na voodce jade... Palacowa lub Finlandia, a pozatym browarek.. oczywice Debowe mocne 3nodding a balsam pomorski pijasz? blaugh Ja pilem w tamte wakacje Ozz jak otworzysz butelke to pachnie jak spirt ale nawet niezle smakuje wink xd ja tesh juz pilam... calkiem niezle... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:55 pm
Marlly *gul gul* jush mi lepiej... *patrzy na opcego* hmmm... jak to robish... ze z tej strony nie jestes mulem?? *chwieje sie jej glowka* *cmok opcego w polik* jakiej strony???? po prostu mam otwarta duga Opere i tam jestem zalogowany jako ojciec d. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:56 pm
Kiray Violleta Ozzwald a ja glownie na voodce jade... Palacowa lub Finlandia, a pozatym browarek.. oczywice Debowe mocne 3nodding a balsam pomorski pijasz? blaugh Ja pilem w tamte wakacje Ozz jak otworzysz butelke to pachnie jak spirt ale nawet niezle smakuje wink xd u mnie chwala wino: komandos eeh a balsam pomorski niewiem moze jakies 6 osob wie o tym .. neutral eh moze nie jest az takie jak vodka ale wg. mnie smak i nawet da sie to wypic bez problemu blaugh ...a tak to ja komandosow nie pijam..juz pisalam o tym blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald opcy no nie jestem mulem no...... ojczulek to moj mul jest....... opcy jest bucem... oi! 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Marlly *gul gul* jush mi lepiej... *patrzy na opcego* hmmm... jak to robish... ze z tej strony nie jestes mulem?? *chwieje sie jej glowka* *cmok opcego w polik* jakiej strony???? po prostu mam otwarta duga Opere i tam jestem zalogowany jako ojciec d. 3nodding crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:57 pm
opcy Marlly *gul gul* jush mi lepiej... *patrzy na opcego* hmmm... jak to robish... ze z tej strony nie jestes mulem?? *chwieje sie jej glowka* *cmok opcego w polik* jakiej strony???? po prostu mam otwarta duga Opere i tam jestem zalogowany jako ojciec d. 3nodding Opcy uzywasz opery? jak tak to masz z nia jakies problemy? choodzi mi o to ze mi sie czesto wiesza i wylancza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:57 pm
Marlly opcy Marlly *gul gul* jush mi lepiej... *patrzy na opcego* hmmm... jak to robish... ze z tej strony nie jestes mulem?? *chwieje sie jej glowka* *cmok opcego w polik* jakiej strony???? po prostu mam otwarta duga Opere i tam jestem zalogowany jako ojciec d. 3nodding crying question question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|