|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder ]Goth bless[ opcy prosze nie mow mi ze pani Marlly to tez twoj mul bo chyba cie wirtualnie udusze....... Hahah... nie... niestety nie... ale wiesz, dobry pomysl... po prostu poprosze Linkina zeby zhakowal jej konto *dziki śmiech zza okna* branoć all ;* branoc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly opcy prosze nie mow mi ze pani Marlly to tez twoj mul bo chyba cie wirtualnie udusze....... jaka pani wink a jak mam sie do pani zwracać?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:02 pm
opcy Marlly opcy prosze nie mow mi ze pani Marlly to tez twoj mul bo chyba cie wirtualnie udusze....... jaka pani wink a jak mam sie do pani zwracać?? wink hmm... Marlly... Marli... Mar... Zazu... nie Zazu nie... Żaneta... Żanetka... Żancia... xp jest wiele mozliwosci... ale bez PANI...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:03 pm
Marlly hmm... Marlly... Marli... Mar... Zazu... nie Zazu nie... Żaneta... Żanetka... Żancia... xp jest wiele mozliwosci... ale bez PANI... mi mozesz mowic opcy... opc.. op... buc..... bucu..... itd.... wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly opcy Marlly opcy prosze nie mow mi ze pani Marlly to tez twoj mul bo chyba cie wirtualnie udusze....... jaka pani wink a jak mam sie do pani zwracać?? wink hmm... Marlly... Marli... Mar... Zazu... nie Zazu nie... Żaneta... Żanetka... Żancia... xp jest wiele mozliwosci... ale bez PANI... Zazu Zancia xd Dobre... ja tez tak moge? Tak, mozesz... EDIT: o nie... wpisalem nie w to okno co trzeba, wydalo sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray *dziki śmiech zza okna* branoć all ;* Dobrano karaluchy podpoduchy i takie tamno to chlusniem bo usniem... *rozlewa do szklanek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:04 pm
cos sie cicho zrobilo pod stolami sie wszyscy pochowali?? *dopija butelke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:04 pm
opcy Marlly hmm... Marlly... Marli... Mar... Zazu... nie Zazu nie... Żaneta... Żanetka... Żancia... xp jest wiele mozliwosci... ale bez PANI... mi mozesz mowic opcy... opc.. op... buc..... bucu..... itd.... wink heart bucu blaugh *cmok, cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:05 pm
@Goth: to nie jest smieszne........ ja sie zaczynam bac......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:05 pm
Kiray cos sie cicho zrobilo pod stolami sie wszyscy pochowali?? *dopija butelke* a jest tam jeszcze cos do picia?? blaugh *wyciaga buteleczke...* hmmm... stare *polewa* zdrowko panowie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:07 pm
opcy @Goth: to nie jest smieszne........ ja sie zaczynam bac...... ojeje... skoro tak... *siada na kanapie* sam sobie siedz na podlodze blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:07 pm
opcy @Goth: to nie jest smieszne........ ja sie zaczynam bac...... to nie ejst jego dowcip... mozesz byc spokojny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:08 pm
Marlly Kiray cos sie cicho zrobilo pod stolami sie wszyscy pochowali?? *dopija butelke* a jest tam jeszcze cos do picia?? blaugh *wyciaga buteleczke...* hmmm... stare *polewa* zdrowko panowie whee o i za TO Cie lubie wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:08 pm
Marlly opcy @Goth: to nie jest smieszne........ ja sie zaczynam bac...... ojeje... skoro tak... *siada na kanapie* sam sobie siedz na podlodze blaugh xd *is confuzzled*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|