|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:49 pm
to ja taki samotny schowam sie pod stolikiem wsrod skrzynek *robi to* i sobie bede saczyl alkohol, a wy sobie kontynujcie Ozzwald opcy puki jeszcze nie jestes wpelni zajety.. pozniej spotkanie na tarasie przy papierosku.. moze nawet przy gwizdku... wink a wy pamietajcie Prawdziwy seks to taki po ktorym nawet sasiedzi ida na papierosawiec sprezcie sie wink blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:50 pm
Ozzwald Jaswinder eek a kt�ra to godzina?!?!?! *zrywa się* już dawno po p�lnocy!!! *wyskakuje przez okno* aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! lapie ja w locie... a gdzie buziak na dowidzenia..? *soczysty, namiętny buziaczek na dowidzenia* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:51 pm
Jaswinder Ozzwald Jaswinder eek a kt�ra to godzina?!?!?! *zrywa się* już dawno po p�lnocy!!! *wyskakuje przez okno* aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! lapie ja w locie... a gdzie buziak na dowidzenia..? *soczysty, namiętny buziaczek na dowidzenia* 4laugh paa.... no Kiray moge teraz z toba pic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:52 pm
hyyp witam moze polac? *pokazuje butelke bimbru i dwie szklanki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:52 pm
prosze nie mow mi ze pani Marlly to tez twoj mul bo chyba cie wirtualnie udusze.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:53 pm
Marlly opcy nie ma sie co czerwienic....... wink heart skoro tak uwazasz... *mega buziiiiiiii* heart no megamega
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy prosze nie mow mi ze pani Marlly to tez twoj mul bo chyba cie wirtualnie udusze....... jaka pani wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:54 pm
opcy prosze nie mow mi ze pani Marlly to tez twoj mul bo chyba cie wirtualnie udusze....... Hahah... nie... niestety nie... ale wiesz, dobry pomysl... po prostu poprosze Linkina zeby zhakowal jej konto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:55 pm
]Goth bless[ opcy prosze nie mow mi ze pani Marlly to tez twoj mul bo chyba cie wirtualnie udusze....... Hahah... nie... niestety nie... ale wiesz, dobry pomysl... po prostu poprosze Linkina zeby zhakowal jej konto scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ opcy prosze nie mow mi ze pani Marlly to tez twoj mul bo chyba cie wirtualnie udusze....... Hahah... nie... niestety nie... ale wiesz, dobry pomysl... po prostu poprosze Linkina zeby zhakowal jej konto nawet nie podejme tematu.... opcy juz wie jak ten chlopak hakuje....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ opcy prosze nie mow mi ze pani Marlly to tez twoj mul bo chyba cie wirtualnie udusze....... Hahah... nie... niestety nie... ale wiesz, dobry pomysl... po prostu poprosze Linkina zeby zhakowal jej konto blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ opcy prosze nie mow mi ze pani Marlly to tez twoj mul bo chyba cie wirtualnie udusze....... Hahah... nie... niestety nie... ale wiesz, dobry pomysl... po prostu poprosze Linkina zeby zhakowal jej konto *dziki śmiech zza okna* branoć all ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|