|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:31 pm
Ozzwald Jaswinder Ozzwald moze sie z nami napijesz *caluje w szyjke* 4laugh *pije bimber* hik! eek *biziak w policzek* *poczym siada na podlodze* wow... lepiej zostane w tej pozycji.. przynajmniej blizej do ziemi... *siada na kolankach, obejmuje rączkami za szyjkę* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Ozzwald Marlly Ozzwald moze sie z nami napijesz *caluje w szyjke* *polewa* blaugh cos tempo nam spadlo... *wychyla szklaneczke* *polewa do szklanek* to trzeba nadrobic *wypija* zeby kobiety nas szanowaly *wypija szklaneczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jaswi... ja protestuje... dlaczego my jestesmy w bieliznie a panowie nie?? wink crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:33 pm
Marlly opcy Marlly wlasciwie... to to jest dobry pomysl... bo watpie zebym ustala dlugo... opcy jestes gienialny *cmok w polik* blaugh no ba..... od spraw czolgania sie po podlodze jestem geniuszem! *przytula* ladnie pachniesh wink heart pani także 3nodding heart *caluje w szyje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:34 pm
racqel ok. spadam ! On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.narqa *pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:35 pm
Jaswinder Ozzwald Jaswinder Ozzwald moze sie z nami napijesz *caluje w szyjke* 4laugh *pije bimber* hik! eek *biziak w policzek* *poczym siada na podlodze* wow... lepiej zostane w tej pozycji.. przynajmniej blizej do ziemi... *siada na kolankach, obejmuje rączkami za szyjkę* 4laugh *patrzy jej w oczy* dlaczego my sie prawie tylko w nocy spotykamy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Marlly opcy Marlly wlasciwie... to to jest dobry pomysl... bo watpie zebym ustala dlugo... opcy jestes gienialny *cmok w polik* blaugh no ba..... od spraw czolgania sie po podlodze jestem geniuszem! *przytula* ladnie pachniesh wink heart pani także 3nodding heart *caluje w szyje* redface wow co za dreszczyk kcem jeszcze xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly jaswi... ja protestuje... dlaczego my jestesmy w bieliznie a panowie nie?? wink crying bo tylko my sie dałyśmy nabrać na haka w szatni... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:36 pm
Ozzwald zeby kobiety nas szanowaly *wypija szklaneczke* dobry toast za to wypije z przyjemnoscia (ja zawsze pije z przyjemnoscia blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:36 pm
Jaswinder Marlly jaswi... ja protestuje... dlaczego my jestesmy w bieliznie a panowie nie?? wink crying bo tylko my sie dałyśmy nabrać na haka w szatni... sweatdrop hmmm... co z tego... xp proponowalabym rozebrac panow xd 3nodding bedzie sprawiedliwie xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:37 pm
opcy Marlly opcy Marlly wlasciwie... to to jest dobry pomysl... bo watpie zebym ustala dlugo... opcy jestes gienialny *cmok w polik* blaugh no ba..... od spraw czolgania sie po podlodze jestem geniuszem! *przytula* ladnie pachniesh wink heart pani także 3nodding heart *caluje w szyje* opcy puki jeszcze nie jestes wpelni zajety.. pozniej spotkanie na tarasie przy papierosku.. moze nawet przy gwizdku... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:38 pm
Ozzwald *patrzy jej w oczy* dlaczego my sie prawie tylko w nocy spotykamy? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:39 pm
Jaswinder Ozzwald *patrzy jej w oczy* dlaczego my sie prawie tylko w nocy spotykamy? redface *caluje w raczke* w dzien jakos cie tu nie widuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:39 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:40 pm
Jaswinder Ozzwald *patrzy jej w oczy* dlaczego my sie prawie tylko w nocy spotykamy? redface ty mi sie tu nie czerwien kobieto tylko powiedz: -rozbieramy czy -nie?? a moze hmmm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|