|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:20 pm
opcy Marlly opcy Marlly nie rzygac nie bede... xd az tak zle ze mna nie jest... wlasciwie to nigdy nie beltalam... jedynie strasznie mnie zatacza... 3nodding tak wiec pozartaczajmy sie razem............. tylko mocno mnie trzymaj bo sie jeszcze wypierdzielimy whee o to sie nie boj..... trzymac to ja Paniom bede bardzo mocno......... tylko nie prez... puff *leza razem na ziemi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:21 pm
Marlly opcy Marlly opcy Marlly nie rzygac nie bede... xd az tak zle ze mna nie jest... wlasciwie to nigdy nie beltalam... jedynie strasznie mnie zatacza... 3nodding tak wiec pozartaczajmy sie razem............. tylko mocno mnie trzymaj bo sie jeszcze wypierdzielimy whee o to sie nie boj..... trzymac to ja Paniom bede bardzo mocno......... tylko nie prez... puff *leza razem na ziemi* oi! to moze tak juz zostaniemy?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:21 pm
Kurde nie wiem czy wiecie ale dzisiajejszej nocy jest premiera Gwiezdne Wojny cz3 (zajrzyjcie sobie tu) xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:23 pm
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your ******** khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:23 pm
wlasciwie... to to jest dobry pomysl... bo watpie zebym ustala dlugo... opcy jestes gienialny *cmok w polik* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:24 pm
Ozzwald moze sie z nami napijesz *caluje w szyjke* *polewa* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:26 pm
Marlly Ozzwald moze sie z nami napijesz *caluje w szyjke* *polewa* blaugh cos tempo nam spadlo... *wychyla szklaneczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:26 pm
Ozzwald moze sie z nami napijesz *caluje w szyjke* 4laugh *pije bimber* hik! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:27 pm
Marlly wlasciwie... to to jest dobry pomysl... bo watpie zebym ustala dlugo... opcy jestes gienialny *cmok w polik* blaugh no ba..... od spraw czolgania sie po podlodze jestem geniuszem! *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:27 pm
Ozzwald Marlly Ozzwald moze sie z nami napijesz *caluje w szyjke* *polewa* blaugh cos tempo nam spadlo... *wychyla szklaneczke* chyba dlatego ze wszycy jush sa ehem w lekkim stanie... blogosci... blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:28 pm
Marlly Ozzwald Marlly Ozzwald moze sie z nami napijesz *caluje w szyjke* *polewa* blaugh cos tempo nam spadlo... *wychyla szklaneczke* chyba dlatego ze wszycy jush sa ehem w lekkim stanie... blogosci... blaugh wink hik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:29 pm
opcy Marlly wlasciwie... to to jest dobry pomysl... bo watpie zebym ustala dlugo... opcy jestes gienialny *cmok w polik* blaugh no ba..... od spraw czolgania sie po podlodze jestem geniuszem! *przytula* ladnie pachniesh wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Marlly Ozzwald moze sie z nami napijesz *caluje w szyjke* *polewa* blaugh cos tempo nam spadlo... *wychyla szklaneczke* *polewa do szklanek* to trzeba nadrobic *wypija*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ozzwald moze sie z nami napijesz *caluje w szyjke* 4laugh *pije bimber* hik! eek *buziak w policzek* *poczym siada na podlodze* wow... lepiej zostane w tej pozycji.. przynajmniej blizej do ziemi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:30 pm
ok. spadam !
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|