|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:13 pm
racqel Jaswinder ile się was tu jeszcze ostało? kolejnoooo odlicz! 1. 2.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:13 pm
opcy Jaswinder ile się was tu jeszcze ostało? *zatacza siee* no nie powiem chyba duzo..... co nie??! to zalezy... ile widzish palcow *wystawia 3* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:14 pm
Ozzwald racqel Jaswinder ile się was tu jeszcze ostało? kolejnoooo odlicz! 1. 2. III
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Jaswinder Ozzwald Jaswinder ile się was tu jeszcze ostało? cala elita z posrod partyzantow.. z wyjatkiem Bee... 4laugh *pije bimber z gwinta poczym sie do niej przytula* *wącha gwint butelki* niuch niuch... to bimber!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Jaswinder ile się was tu jeszcze ostało? kolejnoooo odlicz! 1. 2 !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:15 pm
Jaswinder Ozzwald Jaswinder Ozzwald Jaswinder ile się was tu jeszcze ostało? cala elita z posrod partyzantow.. z wyjatkiem Bee... 4laugh *pije bimber z gwinta poczym sie do niej przytula* *wącha gwint butelki* niuch niuch... to bimber! i to bimber 1 klasa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ozzwald racqel Jaswinder ile się was tu jeszcze ostało? kolejnoooo odlicz! 1. 2. III do szeregu tawariszcz ! za Ozza!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:16 pm
opcy Marlly nie rzygac nie bede... xd az tak zle ze mna nie jest... wlasciwie to nigdy nie beltalam... jedynie strasznie mnie zatacza... 3nodding tak wiec pozartaczajmy sie razem............. tylko mocno mnie trzymaj bo sie jeszcze wypierdzielimy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:16 pm
Marlly opcy Jaswinder ile się was tu jeszcze ostało? *zatacza siee* no nie powiem chyba duzo..... co nie??! to zalezy... ile widzish palcow *wystawia 3* xd 11
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:17 pm
racqel opcy Ozzwald racqel Jaswinder ile się was tu jeszcze ostało? kolejnoooo odlicz! 1. 2. III do szeregu tawariszcz ! za Ozza! he he he jak damy rade......*popija z gwinta bimberek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:18 pm
Marlly opcy Marlly nie rzygac nie bede... xd az tak zle ze mna nie jest... wlasciwie to nigdy nie beltalam... jedynie strasznie mnie zatacza... 3nodding tak wiec pozartaczajmy sie razem............. tylko mocno mnie trzymaj bo sie jeszcze wypierdzielimy whee o to sie nie boj..... trzymac to ja Paniom bede bardzo mocno.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:18 pm
opcy Marlly opcy Jaswinder ile się was tu jeszcze ostało? *zatacza siee* no nie powiem chyba duzo..... co nie??! to zalezy... ile widzish palcow *wystawia 3* xd 11 to faktycznie jest nas duzo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:19 pm