|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 8:59 am
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sei chan Eeee* Biegnie do pokoju Sayo*Gdzie to jest!!*Z pokoju dochodzi trzask tłuczonego szkła* Mam!!! *ogniki gasną* *upada na podloge* *otwiera oczy widzi zblishającego sie Sayo* gonk crying *zwija sie w koolke* 'podnosi miecz' 'chce zaatakować ale coś go powstrzymuje' walczysz hę nie wygrasz *podnosi glowe i patrzy wielkimi oczami* *wstaje i przytula* uch 'oczy wracają do normalnego koloru' sei szybko rozbij pod stopami te stary co jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:04 am
Witam wszystkich 3nodding Czy kotś mógłby mi powiedzieć jak skończył się wczorajszy wyścig?? Tzn. wiem, że Moira wygrała ale co stało się z Gino i na kogo czekała Vanessa?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:04 am
'wciąga ale oczy zmieniają się na czerwony kolor' tal fiolka to na mnie za mało 'zbiera się do ataku ma lethiel' 'nagle zaczyna się trząść oczy znów normalne' nie... pozwole... żebiś... ich... skrzywdził... 'czarna aura wylatuje z ciała saya i prubuje uciec' nie uciekniesz 'pare cięć i niszczy poteora'  uff dzięki dziewczyny 'przytula lethiel i sei'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:05 am
Iael Eurina Vam Bez urazy, ale ta gadka jest beznadziejna.... Głupia i zasmieca topic stare to według ciebie to oczym mamy gadać? wiesz, ale nabijanie postow takimi pierdolami nie jest ciekawe.... Za kazdym razem kiedy tu przyjde jestem 30 stron do tylu z czego 2 to rozmowa o czyms a reszta to wasze gadki"wskakooje do baseniku, chowa sie za fotelem przed pokemonem itp..." evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:06 am
Sayokun 'wciąga ale oczy zmieniają się na czerwony kolor' tal fiolka to na mnie za mało 'zbiera się do ataku ma lethiel' 'nagle zaczyna się trząść oczy znów normalne' nie... pozwole... żebiś... ich... skrzywdził... 'czarna aura wylatuje z ciała saya i prubuje uciec' nie uciekniesz 'pare cięć i niszczy poteora'  uff dzięki dziewczyny 'przytula lethiel i sei' nio wreszcie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:07 am
Eurina Vam Iael Eurina Vam Bez urazy, ale ta gadka jest beznadziejna.... Głupia i zasmieca topic stare to według ciebie to oczym mamy gadać? wiesz, ale nabijanie postow takimi pierdolami nie jest ciekawe.... Za kazdym razem kiedy tu przyjde jestem 30 stron do tylu z czego 2 to rozmowa o czyms a reszta to wasze gadki"wskakooje do baseniku, chowa sie za fotelem przed pokemonem itp..." evil xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:07 am
Eurina Vam Iael Eurina Vam Bez urazy, ale ta gadka jest beznadziejna.... Głupia i zasmieca topic stare to według ciebie to oczym mamy gadać? wiesz, ale nabijanie postow takimi pierdolami nie jest ciekawe.... Za kazdym razem kiedy tu przyjde jestem 30 stron do tylu z czego 2 to rozmowa o czyms a reszta to wasze gadki"wskakooje do baseniku, chowa sie za fotelem przed pokemonem itp..." evil lepsze to niż posty typu ciiiiiiisza co robimy oczym rozmawiamy itp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:08 am
Hejka nowo przybyłym!!! *Wiesza sie wampirkowi na szyii*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:08 am
*wychodzi dalej nie wiedząc co sie stało z Sayokunem *te wyjaśnicie mi to jutro teraz musze spadac zaraz przyjdzie delein *siostra moja* zróbcie jej jakiś kawał please 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:11 am
dark wampirek Witam wszystkich 3nodding Czy kotś mógłby mi powiedzieć jak skończył się wczorajszy wyścig?? Tzn. wiem, że Moira wygrała ale co stało się z Gino i na kogo czekała Vanessa?? xp witaj 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:12 am
Sei chan Hejka nowo przybyłym!!! *Wiesza sie wampirkowi na szyii*Nyu^ ^ Kociaczek jak zwykle szaleje?? Chce ktoś może kupić Steel-plated Ninja Band??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:13 am
dark wampirek Sei chan Hejka nowo przybyłym!!! *Wiesza sie wampirkowi na szyii*Nyu^ ^ Kociaczek jak zwykle szaleje?? Chce ktoś może kupić Steel-plated Ninja Band?? Za ile?? Dzisiaj to Sayo szalał, Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 9:14 am
Sayokun Eurina Vam Iael Eurina Vam Bez urazy, ale ta gadka jest beznadziejna.... Głupia i zasmieca topic stare to według ciebie to oczym mamy gadać? wiesz, ale nabijanie postow takimi pierdolami nie jest ciekawe.... Za kazdym razem kiedy tu przyjde jestem 30 stron do tylu z czego 2 to rozmowa o czyms a reszta to wasze gadki"wskakooje do baseniku, chowa sie za fotelem przed pokemonem itp..." evil lepsze to niż posty typu ciiiiiiisza co robimy oczym rozmawiamy itp. a tak przynajmniej jest ciekawie 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|