|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:55 pm
M-Teen *patrzy co robi Kiray* phi! stare *odchodzi kilka kroków, jej ciało wypełniaja hologarmowe napisy, paski itp. po czym jest czysta jak łza i nie widać śladu po napoju* *otrzepuje ramie* phi! stare hej marla *przytul* (sorx, mam wspomnienia po Fight Clubie sweatdrop ) * szszszszsprrraayyyyyyy* I am Jack's smirking revenge.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Violleta Vitam Marly ^^ Kiray...a nie masz blacvod albo smirnoff ice? lepsze wino ^^ polej mnie winem ^^ Ozz... Ozz......do lozka blaugh *przytula i o malo nie spadla z nim na ziemie..* oj duzo wypilesz ^^ nie mam tylko zdobyczny bimberek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Violleta Vitam Marly ^^ Kiray...a nie masz blacvod albo smirnoff ice? lepsze wino ^^ polej mnie winem ^^ Ozz... Ozz......do lozka blaugh *przytula i o malo nie spadla z nim na ziemie..* oj duzo wypilesz ^^ prawdziwy partyzant wypija tyle ile wazy! 3nodding swiete slowa towarzyszu!!!! zdrowie ! za partyzantke!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:56 pm
opcy Violleta Vitam Marly ^^ Kiray...a nie masz blacvod albo smirnoff ice? lepsze wino ^^ polej mnie winem ^^ Ozz... Ozz......do lozka blaugh *przytula i o malo nie spadla z nim na ziemie..* oj duzo wypilesz ^^ prawdziwy partyzant wypija tyle ile wazy! 3nodding pije na po tym jak zaliczm zgon...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:56 pm
Kiray muahahahaha z posterunku pozyczylem sobie kilka pieknych granacikow *patrzy na granaty schowane za pazucha* To jak robimy sobie fajerwerki? xd "Z wystarczającą ilością mydła można wysadzić wszystko." ... *znajduje w końcu chusteczke* MAM! whee ołbojołbojołboj! whee *smarka w chusteczke, smarku-smarku* noooooo ..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:57 pm
Kiray muahahahaha z posterunku pozyczylem sobie kilka pieknych granacikow *patrzy na granaty schowane za pazucha* To jak robimy sobie fajerwerki? xd fajerwerki 3nodding *wstaje, lekko ja zawialo* *siada* *znowu wstaje*... jush jest dobrze dam rade... chyba xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:58 pm
revcat opcy Violleta Vitam Marly ^^ Kiray...a nie masz blacvod albo smirnoff ice? lepsze wino ^^ polej mnie winem ^^ Ozz... Ozz......do lozka blaugh *przytula i o malo nie spadla z nim na ziemie..* oj duzo wypilesz ^^ prawdziwy partyzant wypija tyle ile wazy! 3nodding swiete slowa towarzyszu!!!! zdrowie ! za partyzantke! oi !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel M-Teen *patrzy co robi Kiray* phi! stare *odchodzi kilka kroków, jej ciało wypełniaja hologarmowe napisy, paski itp. po czym jest czysta jak łza i nie widać śladu po napoju* *otrzepuje ramie* phi! stare hej marla *przytul* (sorx, mam wspomnienia po Fight Clubie sweatdrop ) * szszszszsprrraayyyyyyy* I am Jack's smirking revenge. xd xd xd znalzłam scenariusz po angielsku... *zabiera łapczywie Marli chusteczki, otwiera paczke i smaaaaaaarka* let gluts be free! blaugh xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly fajerwerki 3nodding *wstaje, lekko ja zawialo* *siada* *znowu wstaje*... jush jest dobrze dam rade... chyba xp moze pomoc? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:00 pm
racqel revcat opcy Violleta Vitam Marly ^^ Kiray...a nie masz blacvod albo smirnoff ice? lepsze wino ^^ polej mnie winem ^^ Ozz... Ozz......do lozka blaugh *przytula i o malo nie spadla z nim na ziemie..* oj duzo wypilesz ^^ prawdziwy partyzant wypija tyle ile wazy! 3nodding swiete slowa towarzyszu!!!! zdrowie ! za partyzantke! oi ! oi! partizane!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok zmykusiam kumpela mnie wyciaga.... blaugh Ozz moze kiedys sie poloze z toba..nic wiecej xp reccatt jutro chelejemy wink Kiray...hmm.... Ok Dobranocek..all ^^ *tuli i caluje* ja ide ogladac filmol blaugh do jutra!! bede od wieczorka xd Cya!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kiray to dawaj te granaty...robimy imprezke...muhahahahahahaha domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Marlly fajerwerki 3nodding *wstaje, lekko ja zawialo* *siada* *znowu wstaje*... jush jest dobrze dam rade... chyba xp moze pomoc? wink nie, dziekuje... jush do... *znowu ja zawialo*... chyba jednak pomoc jest potrzebna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Kiray muahahahaha z posterunku pozyczylem sobie kilka pieknych granacikow *patrzy na granaty schowane za pazucha* To jak robimy sobie fajerwerki? xd "Z wystarczającą ilością mydła można wysadzić wszystko." ... *znajduje w końcu chusteczke* MAM! whee ołbojołbojołboj! whee *smarka w chusteczke, smarku-smarku* noooooo ..... sweatdrop no mydla tak duzo nie mam wiec bede musial uzyc granatow *podchodzi do okna, wyjmuje zawleczke wyrzuca granta za okno* LLLUUUUUBBBBUUUUUUDDDUUUUUUUUBBBBBBUUUUUUUU
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:01 pm
Violleta Ok zmykusiam kumpela mnie wyciaga.... blaugh Ozz moze kiedys sie poloze z toba..nic wiecej xp reccatt jutro chelejemy wink Kiray...hmm.... Ok Dobranocek..all ^^ *tuli i caluje* ja ide ogladac filmol blaugh do jutra!! bede od wieczorka xd Cya! papapa *cmok w polik* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|