|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:48 pm
Violleta hej ja na chwilunie ^^ od kumpeli pisze ^^ hiehie xd Co taaaam? xd *rozglada sie i patrzy kto jest obecny...* M-Teen a tylko na chwilunie zarz ide spać.. jutro wycieczka.. i pozbędziecie sie mnie na 3 dni O chipsy przyszly blaugh blaugh *podchodzi do dziewczyn i polewa im bim...smirnoffa wink *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:49 pm
czesc M-Teen 3nodding siemka Vi
*wielki przytul dla obu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:50 pm
opcy Marlly *podaje chusteczke* hmmm... *bierze 2 i ociera lzy* zaiście jestem Ci wdzięczny młoda damo 3nodding może wódki? wink bardzo chetnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:50 pm
revcat racqel revcat wodki wodki wodki dajcie a jak umre pochowajcie na zielonej ukrainie przy kochanej mej dziewczynie hej! hej! hej sokoly omijajcie gory lasy doly... dzwon dzwon dzwon dzwoneczku moj kochany dzwon dzwon dzwon.... *bierze butelke i ciagnie z gwinta* za tych co sami musza zyc ..... w samotnosci..... crying nie maczaj krawata bracie i nie popadaj w samouzalanie, pamietaj, ze tylko dupki sie nad soba uzalaja. A jak nie przestaniesz to cie wyciagne na zewnatrz i taki fajtklab pokaze ze ci kwasne jablka zaczna przed oczami latac, wiec nie badz zalosny tylko lej poki butla pelna... heh w sumie racja....... *podaje druga butelke * trzymaj i pij nasze zdrowie...swoje...i tych co na morzu...na morzu ?! no to im nie trza, bo im sie juz chwieje poklad pod nogami, a mi jeszcze nie... *chlustu, chlustu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:51 pm
Marlly opcy Marlly *podaje chusteczke* hmmm... *bierze 2 i ociera lzy* zaiście jestem Ci wdzięczny młoda damo 3nodding może wódki? wink bardzo chetnie 3nodding *nalewa jej wódki* proszę bardzo! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy revcat opcy revcat wodki wodki wodki dajcie a jak umre pochowajcie na zielonej ukrainie przy kochanej mej dziewczynie hej! hej! hej sokoly omijajcie gory lasy doly... dzwon dzwon dzwon dzwoneczku moj kochany dzwon dzwon dzwon.... *bierze butelke i ciagnie z gwinta* za tych co sami musza zyc ..... w samotnosci..... crying crying *chleje* crying *podchodzi do opcego* masz brachu napij sie z gwinta..po co marnowac czas na szklanki..... nasze zdrowie crying *chleje z gwinta* dobry bimer nie jest zly...... 3nodding *podhcodzi i stuka sie butelka* jest najlepszy towarzyszu..najlepszy jaki znalazlem... zdrowie !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel revcat racqel revcat wodki wodki wodki dajcie a jak umre pochowajcie na zielonej ukrainie przy kochanej mej dziewczynie hej! hej! hej sokoly omijajcie gory lasy doly... dzwon dzwon dzwon dzwoneczku moj kochany dzwon dzwon dzwon.... *bierze butelke i ciagnie z gwinta* za tych co sami musza zyc ..... w samotnosci..... crying nie maczaj krawata bracie i nie popadaj w samouzalanie, pamietaj, ze tylko dupki sie nad soba uzalaja. A jak nie przestaniesz to cie wyciagne na zewnatrz i taki fajtklab pokaze ze ci kwasne jablka zaczna przed oczami latac, wiec nie badz zalosny tylko lej poki butla pelna... heh w sumie racja....... *podaje druga butelke * trzymaj i pij nasze zdrowie...swoje...i tych co na morzu... na morzu ?! no to im nie trza, bo im sie juz chwieje poklad pod nogami, a mi jeszcze nie... *chlustu, chlustu*idzie sztorm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*patrzy co robi Kiray* phi! stare *odchodzi kilka kroków, jej ciało wypełniaja hologarmowe napisy, paski itp. po czym jest czysta jak łza i nie widać śladu po napoju* *otrzepuje ramie* phi! stare
hej marla *przytul* (sorx, mam wspomnienia po Fight Clubie sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vitam Marly ^^ Kiray...a nie masz blacvod albo smirnoff ice? lepsze wino ^^ polej mnie winem ^^ Ozz... Ozz......do lozka blaugh *przytula i o malo nie spadla z nim na ziemie..* oj duzo wypilesz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:53 pm
Revcatt my jutro chlejemy pamietasz no nie? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Violleta Vitam Marly ^^ Kiray...a nie masz blacvod albo smirnoff ice? lepsze wino ^^ polej mnie winem ^^ Ozz... Ozz......do lozka blaugh *przytula i o malo nie spadla z nim na ziemie..* oj duzo wypilesz ^^ ja nawet do pol metku nie doszedlem... no chyba ze pojdziesz ze mna do tego lozka... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
muahahahaha z posterunku pozyczylem sobie kilka pieknych granacikow *patrzy na granaty schowane za pazucha* To jak robimy sobie fajerwerki? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*smark, smark* chuuuuuuuuuuuuuuuuuuusteczki!!!!!!!!! gonk stressed *szuka goraczkowe w swoim koszu chusteczki *smark* gdzie ta cholera sie podziała... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Violleta Vitam Marly ^^ Kiray...a nie masz blacvod albo smirnoff ice? lepsze wino ^^ polej mnie winem ^^ Ozz... Ozz......do lozka blaugh *przytula i o malo nie spadla z nim na ziemie..* oj duzo wypilesz ^^ prawdziwy partyzant wypija tyle ile wazy! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:55 pm
M-Teen *smark, smark* chuuuuuuuuuuuuuuuuuuusteczki!!!!!!!!! gonk stressed *szuka goraczkowe w swoim koszu chusteczki *smark* gdzie ta cholera sie podziała... xp *podaje chusteczki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|