Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12664 12665 12666 12667 12668 12669 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kiray

PostPosted: Tue May 17, 2005 2:48 pm

Violleta
hej ja na chwilunie ^^ od kumpeli pisze ^^ hiehie xd Co taaaam? xd *rozglada sie i patrzy kto jest obecny...*

M-Teen
a tylko na chwilunie

zarz ide spać.. jutro wycieczka.. i pozbędziecie sie mnie na 3 dni

O chipsy przyszly blaugh blaugh
*podchodzi do dziewczyn i polewa im bim...smirnoffa wink *
PostPosted: Tue May 17, 2005 2:49 pm

czesc M-Teen 3nodding
siemka Vi

*wielki przytul dla obu*

Leylla

Leylla

PostPosted: Tue May 17, 2005 2:50 pm

opcy
Marlly
*podaje chusteczke* hmmm... *bierze 2 i ociera lzy*
zaiście jestem Ci wdzięczny młoda damo 3nodding
może wódki? wink

bardzo chetnie 3nodding
PostPosted: Tue May 17, 2005 2:50 pm

revcat
racqel
revcat
wodki wodki wodki dajcie a jak umre pochowajcie na zielonej ukrainie przy kochanej mej dziewczynie hej! hej! hej sokoly omijajcie gory lasy doly... dzwon dzwon dzwon dzwoneczku moj kochany dzwon dzwon dzwon.... *bierze butelke i ciagnie z gwinta* za tych co sami musza zyc ..... w samotnosci..... crying
nie maczaj krawata bracie i nie popadaj w samouzalanie, pamietaj, ze tylko dupki sie nad soba uzalaja. A jak nie przestaniesz to cie wyciagne na zewnatrz i taki fajtklab pokaze ze ci kwasne jablka zaczna przed oczami latac, wiec nie badz zalosny tylko lej poki butla pelna...

heh w sumie racja....... *podaje druga butelke * trzymaj i pij nasze zdrowie...swoje...i tych co na morzu...na morzu ?! no to im nie trza, bo im sie juz chwieje poklad pod nogami, a mi jeszcze nie...
*chlustu, chlustu*

racqel

opcy

PostPosted: Tue May 17, 2005 2:51 pm

Marlly
opcy
Marlly
*podaje chusteczke* hmmm... *bierze 2 i ociera lzy*
zaiście jestem Ci wdzięczny młoda damo 3nodding
może wódki? wink

bardzo chetnie 3nodding
*nalewa jej wódki*
proszę bardzo! 3nodding

opcy
revcat
opcy
revcat
wodki wodki wodki dajcie a jak umre pochowajcie na zielonej ukrainie przy kochanej mej dziewczynie hej! hej! hej sokoly omijajcie gory lasy doly... dzwon dzwon dzwon dzwoneczku moj kochany dzwon dzwon dzwon.... *bierze butelke i ciagnie z gwinta* za tych co sami musza zyc ..... w samotnosci..... crying
crying *chleje* crying

*podchodzi do opcego* masz brachu napij sie z gwinta..po co marnowac czas na szklanki..... nasze zdrowie crying
*chleje z gwinta*
dobry bimer nie jest zly...... 3nodding

*podhcodzi i stuka sie butelka* jest najlepszy towarzyszu..najlepszy jaki znalazlem... zdrowie !!!

revcat

Ozzwald

racqel
revcat
racqel
revcat
nie maczaj krawata bracie i nie popadaj w samouzalanie, pamietaj, ze tylko dupki sie nad soba uzalaja. A jak nie przestaniesz to cie wyciagne na zewnatrz i taki fajtklab pokaze ze ci kwasne jablka zaczna przed oczami latac, wiec nie badz zalosny tylko lej poki butla pelna...

heh w sumie racja....... *podaje druga butelke * trzymaj i pij nasze zdrowie...swoje...i tych co na morzu...
na morzu ?! no to im nie trza, bo im sie juz chwieje poklad pod nogami, a mi jeszcze nie...
*chlustu, chlustu*idzie sztorm...

*patrzy co robi Kiray*
phi! stare
*odchodzi kilka kroków, jej ciało wypełniaja hologarmowe napisy, paski itp. po czym jest czysta jak łza i nie widać śladu po napoju*
*otrzepuje ramie* phi! stare

hej marla *przytul*
(sorx, mam wspomnienia po Fight Clubie sweatdrop )

M-Teen

yehl_girl

Vitam Marly ^^
Kiray...a nie masz blacvod albo smirnoff ice? lepsze wino ^^ polej mnie winem ^^
Ozz... Ozz......do lozka blaugh *przytula i o malo nie spadla z nim na ziemie..* oj duzo wypilesz ^^
PostPosted: Tue May 17, 2005 2:53 pm

Revcatt my jutro chlejemy pamietasz no nie? ^^

yehl_girl

Ozzwald

Violleta
Vitam Marly ^^
Kiray...a nie masz blacvod albo smirnoff ice? lepsze wino ^^ polej mnie winem ^^
Ozz... Ozz......do lozka blaugh *przytula i o malo nie spadla z nim na ziemie..* oj duzo wypilesz ^^
ja nawet do pol metku nie doszedlem... no chyba ze pojdziesz ze mna do tego lozka... redface

muahahahaha
z posterunku pozyczylem sobie kilka pieknych granacikow
*patrzy na granaty schowane za pazucha*
To jak robimy sobie fajerwerki? xd

Kiray

M-Teen

*smark, smark*
chuuuuuuuuuuuuuuuuuuusteczki!!!!!!!!! gonk stressed
*szuka goraczkowe w swoim koszu chusteczki
*smark*
gdzie ta cholera sie podziała... xp

Violleta
Vitam Marly ^^
prawdziwy partyzant wypija tyle ile wazy! 3nodding

opcy

Leylla

PostPosted: Tue May 17, 2005 2:55 pm

M-Teen
*smark, smark*
chuuuuuuuuuuuuuuuuuuusteczki!!!!!!!!! gonk stressed
*szuka goraczkowe w swoim koszu chusteczki
*smark*
gdzie ta cholera sie podziała... xp

*podaje chusteczki*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12664 12665 12666 12667 12668 12669 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games