|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:45 pm
BeeWolf_san Kiray Ozzwald revcat opcy *spiewa* pieniedzy mi trza.. i baby mi trza... i wina mi trza czerwonego......ale z tego wina chyba zrezygnuje...... *dolacza sie do spiewu* nie wina a wodkiiiii tralalallala ..... Goooralu czy ci nie zaaall!ja proponuje zaspiewac Wszystkie rybki poszly spacpada na kanapie i zasypia, wkoncu ryba jestem ,, no i nara jutro trzeba wstac a ja niewyspany od kilku dni, ... ide sie myc, cos tam i spac wink ... rzegnajcie ludzie z R.P zegnajcie Towarzyszu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray zawsze po pijaku to wlasnie spiewamy u pewnego znajomego...co Ozz wink xd no ba... no to za samotnych *pieje* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy revcat wodki wodki wodki dajcie a jak umre pochowajcie na zielonej ukrainie przy kochanej mej dziewczynie hej! hej! hej sokoly omijajcie gory lasy doly... dzwon dzwon dzwon dzwoneczku moj kochany dzwon dzwon dzwon.... *bierze butelke i ciagnie z gwinta* za tych co sami musza zyc ..... w samotnosci..... crying crying *chleje* crying *podchodzi do opcego* masz brachu napij sie z gwinta..po co marnowac czas na szklanki..... nasze zdrowie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat wodki wodki wodki dajcie a jak umre pochowajcie na zielonej ukrainie przy kochanej mej dziewczynie hej! hej! hej sokoly omijajcie gory lasy doly... dzwon dzwon dzwon dzwoneczku moj kochany dzwon dzwon dzwon.... *bierze butelke i ciagnie z gwinta* za tych co sami musza zyc ..... w samotnosci..... crying nie maczaj krawata bracie i nie popadaj w samouzalanie, pamietaj, ze tylko dupki sie nad soba uzalaja. A jak nie przestaniesz to cie wyciagne na zewnatrz i taki fajtklab pokaze ze ci kwasne jablka zaczna przed oczami latac, wiec nie badz zalosny tylko lej poki butla pelna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san pada na kanapie i zasypia, wkoncu ryba jestem ,, no i nara jutro trzeba wstac a ja niewyspany od kilku dni, ... ide sie myc, cos tam i spac wink ... rzegnajcie ludzie z R.P oi! i pamiętaj świątobliwy człowieku aby nadstawić drugi posladek! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:46 pm
Ozzwald BeeWolf_san pada na kanapie i zasypia, wkoncu ryba jestem ,, no i nara jutro trzeba wstac a ja niewyspany od kilku dni, ... ide sie myc, cos tam i spac wink ... rzegnajcie ludzie z R.P cos tam.. ? eek narazie... Ozz domysl sie xd blaugh blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy revcat wodki wodki wodki dajcie a jak umre pochowajcie na zielonej ukrainie przy kochanej mej dziewczynie hej! hej! hej sokoly omijajcie gory lasy doly... dzwon dzwon dzwon dzwoneczku moj kochany dzwon dzwon dzwon.... *bierze butelke i ciagnie z gwinta* za tych co sami musza zyc ..... w samotnosci..... crying crying *chleje* crying *podaje chusteczke* hmmm... *bierze 2 i ociera lzy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja tylko na chwilunie 3nodding
zarz ide spać.. jutro wycieczka.. i pozbędziecie sie mnie na 3 dni razz sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hej ja na chwilunie ^^ od kumpeli pisze ^^ hiehie xd Co taaaam? xd *rozglada sie i patrzy kto jest obecny...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:47 pm
revcat opcy revcat wodki wodki wodki dajcie a jak umre pochowajcie na zielonej ukrainie przy kochanej mej dziewczynie hej! hej! hej sokoly omijajcie gory lasy doly... dzwon dzwon dzwon dzwoneczku moj kochany dzwon dzwon dzwon.... *bierze butelke i ciagnie z gwinta* za tych co sami musza zyc ..... w samotnosci..... crying crying *chleje* crying *podchodzi do opcego* masz brachu napij sie z gwinta..po co marnowac czas na szklanki..... nasze zdrowie crying *chleje z gwinta* dobry bimer nie jest zly...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- dziwna ta butelka jakas... *obraca butle w dloniach i po chwili wytrzeszcza sie na etykietke... - patrzcie co tu stoi zywcem opisane:
This is your life... good to the last drop.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:48 pm
Violleta hej ja na chwilunie ^^ od kumpeli pisze ^^ hiehie xd Co taaaam? xd *rozglada sie i patrzy kto jest obecny...* dobry wieczor... *chwieje sie na nogach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly *podaje chusteczke* hmmm... *bierze 2 i ociera lzy* zaiście jestem Ci wdzięczny młoda damo 3nodding może wódki? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel revcat wodki wodki wodki dajcie a jak umre pochowajcie na zielonej ukrainie przy kochanej mej dziewczynie hej! hej! hej sokoly omijajcie gory lasy doly... dzwon dzwon dzwon dzwoneczku moj kochany dzwon dzwon dzwon.... *bierze butelke i ciagnie z gwinta* za tych co sami musza zyc ..... w samotnosci..... crying nie maczaj krawata bracie i nie popadaj w samouzalanie, pamietaj, ze tylko dupki sie nad soba uzalaja. A jak nie przestaniesz to cie wyciagne na zewnatrz i taki fajtklab pokaze ze ci kwasne jablka zaczna przed oczami latac, wiec nie badz zalosny tylko lej poki butla pelna... heh w sumie racja....... *podaje druga butelke * trzymaj i pij nasze zdrowie...swoje...i tych co na morzu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|