|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:24 pm
Gosiak opcy no ale czy ja odwazyl bym sie nalac damie wódki?!?!!? to czysty spirytus! dobrze ze zapyalam bueheehhehehehe dupeczko podpadnieszk eidys ^^ xp ale ja chcialem dobrze dupeczko heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Mischief. Mayhem. Soap. powykrecane palce, naciagniete sciegno achillesa i lekko spuchnieta twarz. bo gralismy w siatke. : ) *podaje mu szkalneczke bimbru* panowie i panie pijemy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly BeeWolf_san Marlly opcy... moj drogi polewaj i nie gadaj tyle whee heart To raczej sie mowi, nie gadaj tyle tylko rob co trzeba "V" nie... to jush jest 2znaczne wink Zgadnij co oznacza literka "V" .... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:25 pm
racqel Mischief. Mayhem. Soap. powykrecane palce, naciagniete sciegno achillesa i lekko spuchnieta twarz. bo gralismy w siatke. : ) weteran powrocil z placu boju *podaje mu szklanke napelniona bimbrem* To Cie postawi na nogi wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
za co teraz pijemy? *bierze szklanke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Marlly BeeWolf_san Marlly opcy... moj drogi polewaj i nie gadaj tyle whee heart To raczej sie mowi, nie gadaj tyle tylko rob co trzeba "V" nie... to jush jest 2znaczne wink Zgadnij co oznacza literka "V" .... wink "V"agina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:26 pm
BeeWolf_san Marlly BeeWolf_san Marlly opcy... moj drogi polewaj i nie gadaj tyle whee heart To raczej sie mowi, nie gadaj tyle tylko rob co trzeba "V" nie... to jush jest 2znaczne wink Zgadnij co oznacza literka "V" .... wink voodka... ale i tak dla mnie jest 2znaczne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:27 pm
Ozzwald BeeWolf_san Zgadnij co oznacza literka "V" .... wink "V"agina Ozzy to jej matura nie twoja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Zgadnij co oznacza literka "V" .... wink "V"agina Ozzy to jej matura nie twoja. zapomnialem sie.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"V"iagra... xd hahahaahahahaahhhhhhhhhhhhhahaahahahahah blaugh 3nodding whee xd to bylo dooobre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:28 pm
revcat za co teraz pijemy? *bierze szklanke* yyyy...abysmy awansowali na mistrzostwa swiata w Niemczech
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wypycha kanape za drzwi do sypialni, ... łyka bimbra. .... no co niech tam spi ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly "V"iagra... xd hahahaahahahaahhhhhhhhhhhhhahaahahahahah blaugh 3nodding whee xd to bylo dooobre chyba oblejesz mature... u pana Bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:29 pm
* trzyma 2 szklanki po jednej w kazdej dloni * - i jak ja mam teraz pisac moje wywrotowe chasla na scianach * usmiecha sie patrzac na znaczaco ciezkawe szklaneczky * - no cos z tym trzeba normalnie zrobic... - mam takiego kumpla, mowimy na niego teraz " wodka, wodka, drink " bo raz nie uwazal jak popijal i mu sie takie kombo zrobilo... *siup* *siup* no to teraz wywrotowe haselka... *czakaczakaczak* (odglos mieszania spray'u* - no to coby tu najpierw...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|