|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:12 pm
*rozlewa wszystkim bimberku do szklanek* Zebysmy nie stracili glowy dla ladnych nog wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:12 pm
Ozzwald BeeWolf_san Ozzy nie wiem ! co było ?? strzelilem go kontrolnie w mor... twarz... Aa ee no wpo... łykamy bo mi sie nudzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:13 pm
Marlly Ozzwald *szturcha go lokciem* a jednak ona cos do ciebie czuje redface blaugh xd whee hura! jupi! jestem akceptowany!!!!!!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Marlly Ozzwald Marlly tzn np foto?? narazie nie bo mi skaner nie dziala scream xp wolal bym dowod, prawojazydy albo paszport... yhy^^ *wyciaga paszport* 3nodding z przyczyn takich ze nie widze jaki jest tutaj rocznik wpisany nie moge dac ci ani voodki ani bimbru.. a tym bardziej mnie... blaugh *bierze dlugopis wpisuje odpowiedni rocznik* teraz jest ok 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Ozzy nie wiem ! co było ?? strzelilem go kontrolnie w mor... twarz... Aa ee no wpo... łykamy bo mi sie nudzi. a co lykasz? wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:14 pm
opcy Marlly Ozzwald *szturcha go lokciem* a jednak ona cos do ciebie czuje redface blaugh xd whee hura! jupi! jestem akceptowany!!!!!!!!! xd Wporzo niedlugo sie zeszmacisz, bedziesz pantoflarzem, voodke przestanie ci smakowac a nim sie obejzysz bedziesz chodził na wywiadowki.!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:15 pm
Kiray *rozlewa wszystkim bimberku do szklanek* Zebysmy nie stracili glowy dla ladnych nog wink xd hah swiete slowa towarzyszu!!! zdrowie *wychyla szklaneczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Gosiak opcy Gosiak hmmm zbyt zmeczona jednak jestem *wkladzie sie w wyrkuuu* napij sie tego 3nodding *podaje kubek* a co to jessssssssssssst? soczeeeeeeeeeek? nie lubie soczkow bo po nich chce sie jeszczebardziej pic xp ale to nie soczek! wink no ale tez na zasadzie zaczniesz pic ;] to pijesz do oporu ^^ tak jak z tym sokiem jak budzi pragnienie pijesz dopoki sie nie skonczy ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wychyla kolejna buteleczke* xd jush mam modzioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo humorek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Ozzwald Marlly Ozzwald Marlly tzn np foto?? narazie nie bo mi skaner nie dziala scream xp wolal bym dowod, prawojazydy albo paszport... yhy^^ *wyciaga paszport* 3nodding z przyczyn takich ze nie widze jaki jest tutaj rocznik wpisany nie moge dac ci ani voodki ani bimbru.. a tym bardziej mnie... blaugh *bierze dlugopis wpisuje odpowiedni rocznik* teraz jest ok 3nodding whee wporzo... *nalewa jej bimbru*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:16 pm
Kiray BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Ozzy nie wiem ! co było ?? strzelilem go kontrolnie w mor... twarz... Aa ee no wpo... łykamy bo mi sie nudzi. a co lykasz? wink xd A ostatnio to wszystko, ale bez przesady biggrin . LEj co masz tylko spokojnie bo mam wykłady o 10 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:16 pm
BeeWolf_san opcy Marlly Ozzwald *szturcha go lokciem* a jednak ona cos do ciebie czuje redface blaugh xd whee hura! jupi! jestem akceptowany!!!!!!!!! xd Wporzo niedlugo sie zeszmacisz, bedziesz pantoflarzem, voodke przestanie ci smakowac a nim sie obejzysz bedziesz chodził na wywiadowki.! albo inaczej voodka bedzei "smakowac" walkiem po ktyrym bardziej glowa boli niz jak ma sie kaca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:17 pm
Marlly Ozzwald Marlly Ozzwald Marlly tzn np foto?? narazie nie bo mi skaner nie dziala scream xp wolal bym dowod, prawojazydy albo paszport... yhy^^ *wyciaga paszport* 3nodding z przyczyn takich ze nie widze jaki jest tutaj rocznik wpisany nie moge dac ci ani voodki ani bimbru.. a tym bardziej mnie... blaugh *bierze dlugopis wpisuje odpowiedni rocznik* teraz jest ok 3nodding whee dobra Ozz piszemy oswiadczenie Quote: ja nizej podpisany (tu wpisz swoje imie) otrzymalem dowod tożsamości ktory potwierdzal wiek (tu wpisz imie osoby) , a poniewaz bylo ciemno i nie posiadam odpowiedniej wiedzy nie moglem dokladnie sprawdzic czy dokument ten jest prawdziwy podpis xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|