|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:07 pm
revcat bibmerek masz ozz? to dawaj tu szybciutko polej ... wlasnie dokumenty trzeba sprawdzic bo potem bedzie placz i zgrzytanie zebami wink Wlasnie Ozz zapodaj bimberek nie ma to jak napisc sie czegos zdrowego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:07 pm
Marlly tzn np foto?? narazie nie bo mi skaner nie dziala scream xp wolal bym dowod, prawojazydy albo paszport...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:08 pm
BeeWolf_san hej kotku, .... :* "Last Kiss"-< BONNIE PINK > A dajcie mnie tej Voodki!!! :* :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak hmmm zbyt zmeczona jednak jestem *wkladzie sie w wyrkuuu* napij sie tego 3nodding *podaje kubek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald revcat bibmerek masz ozz? to dawaj tu szybciutko polej ... wlasnie dokumenty trzeba sprawdzic bo potem bedzie placz i zgrzytanie zebami wink *rozlewa bimber po szklaneczkach* za co teraz pijemy ? za nasze idealy ozz zebysmy w nich wytrwali byli...*wychyla szklaneczke* uu nie ma jak bimberek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:09 pm
Kurwa Karina sobie poszła ....
i z kim bede sie klucic ?! xp
Ozzy nie wiem ! co było ??
A opcy to fajny chłopak i ma voodke biegnie do opcego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ozzwald revcat bibmerek masz ozz? to dawaj tu szybciutko polej ... wlasnie dokumenty trzeba sprawdzic bo potem bedzie placz i zgrzytanie zebami wink *rozlewa bimber po szklaneczkach* za co teraz pijemy ? za ciezki hacking na loopback'u xd no jedziem *wychyla bimberek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly opcy Omega Sun opcy dupeczki!!!!! dupeczki!!!!! hura! *gulp* eme... no witam panią! sweatdrop eek boje sie Ciebie gonk mnie sie bac nie trzeba ja fajny chlopak jestem........ 3nodding potwierdzam xd jupi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ozzy nie wiem ! co było ?? strzelilem go kontrolnie w mor... twarz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:10 pm
*szturcha go lokciem* a jednak ona cos do ciebie czuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:10 pm
opcy Gosiak hmmm zbyt zmeczona jednak jestem *wkladzie sie w wyrkuuu* napij sie tego 3nodding *podaje kubek* a co to jessssssssssssst? soczeeeeeeeeeek? nie lubie soczkow bo po nich chce sie jeszczebardziej pic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:11 pm
Ozzwald Marlly tzn np foto?? narazie nie bo mi skaner nie dziala scream xp wolal bym dowod, prawojazydy albo paszport... yhy^^ *wyciaga paszport* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:12 pm
Marlly Ozzwald Marlly tzn np foto?? narazie nie bo mi skaner nie dziala scream xp wolal bym dowod, prawojazydy albo paszport... yhy^^ *wyciaga paszport* 3nodding z przyczyn takich ze nie widze jaki jest tutaj rocznik wpisany nie moge dac ci ani voodki ani bimbru.. a tym bardziej mnie... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald *szturcha go lokciem* a jednak ona cos do ciebie czuje redface blaugh xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak opcy Gosiak hmmm zbyt zmeczona jednak jestem *wkladzie sie w wyrkuuu* napij sie tego 3nodding *podaje kubek* a co to jessssssssssssst? soczeeeeeeeeeek? nie lubie soczkow bo po nich chce sie jeszczebardziej pic xp ale to nie soczek! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|