|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:56 pm
Kiray zeby nasze dzieci mialy bogatych rodzicow!! *pije* za to wypije... *wlewa w siebie voode*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:57 pm
Ozzwald revcat opcy revcat a wiesz tak jakos wyszlo ze nie wiedzialem o co hcodzi i pomyslalem ze o to wiec stanalem na wysokosci zadania towarzyszu smile mozesz mi polac jezli ci dogadza xd *polewa* no to za co pijemy? chorego sie pytasz? *bierze szklaneczke i wychyla do dna* zdrowie nasz wszystkich i calej gai smile moze nie calej... bo za niektorych nie warto pic... fakt!!! wiec wnosze toast za nie cala gaie i za nas towarzysze za R.P. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly e no opcy ja nie wiem co ty masz na mysli ale mi chyba o cosik innego chodzilo... ('za nas' wszystkich tu zgromadzonych) xp zlamalas mi serce ........ teraz musze sie upic......... 3nodding "za tych co na morzu" *chlup*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina BeeWolf_san Miss_Karina YumiTao papu stare Miss: mam nadzieje ze jutro sie spotkamy na gai smile teraz musze niestety leciec... stare papa whee i nie wiem czy bede jutro... sweatdrop ale zobaczy sie :3 a mozesz niewracac bo i tak cie nie lubie "GURA" xp i wzajemnie no to .... straszny fiut zemnie ostatnio, ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:58 pm
Ozzwald Kiray zeby nasze dzieci mialy bogatych rodzicow!! *pije* za to wypije... *wlewa w siebie voode* wiedzialem ze Ci sie ten toast spodoba blaugh *wypija ze szklaneczki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:59 pm
revcat fakt!!! wiec wnosze toast za nie cala gaie i za nas towarzysze za R.P. xd oi! oi! oi! *obala kielona*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kiray zeby nasze dzieci mialy bogatych rodzicow!! *pije* za to wypije... *wlewa w siebie voode* skad masz voode?? nikt chyba nie wnosil... stare podziel sie wink *puszcza muze na full i zaczyna krecic bioderkami* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy BeeWolf_san opcy "Za nas"??? redface nie ma problemu! wink Ale mam zajebisty chumor, ... cghocmy na panienki co !? alo na Voodke . na panienki!!!!!!!! dupeczki!!!!!!!!! jupi! biggrin Z toba zawsze, opcy.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:00 pm
Marlly Ozzwald Kiray zeby nasze dzieci mialy bogatych rodzicow!! *pije* za to wypije... *wlewa w siebie voode* skad masz voode?? nikt chyba nie wnosil... stare podziel sie wink *puszcza muze na full i zaczyna krecic bioderkami* xp te Ozz moze najpierw sprawdzimy im papiery zeby potem nie bylo??? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:01 pm
Marlly Ozzwald Kiray zeby nasze dzieci mialy bogatych rodzicow!! *pije* za to wypije... *wlewa w siebie voode* skad masz voode?? nikt chyba nie wnosil... stare podziel sie wink *puszcza muze na full i zaczyna krecic bioderkami* xp mam jeszcze bimberek... ktory kiedys revcat przyniusl... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:02 pm
dupeczki!!!!! dupeczki!!!!! hura! *gulp* eme... no witam panią! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Marlly Ozzwald Kiray zeby nasze dzieci mialy bogatych rodzicow!! *pije* za to wypije... *wlewa w siebie voode* skad masz voode?? nikt chyba nie wnosil... stare podziel sie wink *puszcza muze na full i zaczyna krecic bioderkami* xp te Ozz moze najpierw sprawdzimy im papiery zeby potem nie bylo??? wink co racja to racja.... Marlly mozesz sie okazac jakims dokumentem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Marlly Ozzwald Kiray zeby nasze dzieci mialy bogatych rodzicow!! *pije* za to wypije... *wlewa w siebie voode* skad masz voode?? nikt chyba nie wnosil... stare podziel sie wink *puszcza muze na full i zaczyna krecic bioderkami* xp te Ozz moze najpierw sprawdzimy im papiery zeby potem nie bylo??? wink blaugh blaugh dobre zeby pozniej zadnych nieprzyjemnosci nie bylo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hej kotku, .... :* "Last Kiss"-< BONNIE PINK > A dajcie mnie tej Voodki!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|