|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:45 pm
Kiray hmm...mialem jeszcze cos dzisiaj zrobic...tylko co?? moze napic sie czegos?? albo cosik zabakac?? wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:46 pm
Marlly Kiray hmm...mialem jeszcze cos dzisiaj zrobic...tylko co?? moze napic sie czegos?? albo cosik zabakac?? wink blaugh nie to nie to...chociaz napic sie moge xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:46 pm
Gosiak to gdzie ta ambrozja? ;] heart pod stolikiem 3 skrzynki^^ blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:47 pm
Marlly Gosiak to gdzie ta ambrozja? ;] heart pod stolikiem 3 skrzynki^^ blaugh whee *wchodzi pod stolik* to ja tu spedze dzisiejszy wieczor xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:48 pm
Marlly Gosiak to gdzie ta ambrozja? ;] heart pod stolikiem 3 skrzynki^^ blaugh whee ^^ siega pod stolik ^^ *moze zosatne na dluzej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Ozzwald Kiray *siada...rozluzna sie, w oczekiwania popija z butelki* BTW jutro mam miec wkoncu tego UT a skad go wezmiesz... czy twojego ci oddadza ? od kolegi...jak nie zapomni tak jak dzisiaj...ale juz wiem ze ma skad go wziasc...wiec mu nie daruje biggrin nie zapomnij zawczasu sciagnac patch przynajmniej w wersji 4.36 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy revcat opcy redface ale ja nie wiem czy jestem gotow....... co z tym stawianiem pytam sie po raz kolejny!!!!!!!!! *podchodzi i wrecza mu butelke litrowego smirnoffa* moze byc? xd dzieki towarzyszu ale mi raczej chodzile o usluge wykonana przez jedna z pań.... ale flaszeczka nie pogardze! *otwiera butelke* komu polać? a wiesz tak jakos wyszlo ze nie wiedzialem o co hcodzi i pomyslalem ze o to wiec stanalem na wysokosci zadania towarzyszu smile mozesz mi polac jezli ci dogadza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Marlly Kiray hmm...mialem jeszcze cos dzisiaj zrobic...tylko co?? moze napic sie czegos?? albo cosik zabakac?? wink blaugh nie to nie to...chociaz napic sie moge xd *wciska kolejna buteleczke* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina YumiTao papu stare Miss: mam nadzieje ze jutro sie spotkamy na gai smile teraz musze niestety leciec... stare papa whee i nie wiem czy bede jutro... sweatdrop ale zobaczy sie :3 a mozesz niewracac bo i tak cie nie lubie "GURA" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Gosiak to gdzie ta ambrozja? ;] heart pod stolikiem 3 skrzynki^^ blaugh whee *wchodzi pod stolik* to ja tu spedze dzisiejszy wieczor xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:49 pm
revcat a wiesz tak jakos wyszlo ze nie wiedzialem o co hcodzi i pomyslalem ze o to wiec stanalem na wysokosci zadania towarzyszu smile mozesz mi polac jezli ci dogadza xd *polewa* no to za co pijemy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:50 pm
opcy Kiray Ozzwald Kiray *siada...rozluzna sie, w oczekiwania popija z butelki* BTW jutro mam miec wkoncu tego UT a skad go wezmiesz... czy twojego ci oddadza ? od kolegi...jak nie zapomni tak jak dzisiaj...ale juz wiem ze ma skad go wziasc...wiec mu nie daruje biggrin nie zapomnij zawczasu sciagnac patch przynajmniej w wersji 4.36 3nodding a dzieki zapisze sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
slyszalem ze niekiedy jak boli ząb to go wyrywają.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kiray Ozzwald Kiray *siada...rozluzna sie, w oczekiwania popija z butelki* BTW jutro mam miec wkoncu tego UT a skad go wezmiesz... czy twojego ci oddadza ? od kolegi...jak nie zapomni tak jak dzisiaj...ale juz wiem ze ma skad go wziasc...wiec mu nie daruje biggrin nie zapomnij zawczasu sciagnac patch przynajmniej w wersji 4.36 3nodding np stad UT patch 4.36
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|