|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:37 pm
dobra kochane misiq idem spac... do juterka heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:37 pm
Marlly czesc biggrin *wciska butelczke boskiego trunku w lapke* blaugh whee juz mi sie podoba xd Ozz co stawiaja? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:38 pm
YumiTao Miss_Karina czeeeesc wam szkrabyyy... chwilka...przerwy... whee O_o Miss_Karin ? eek jka ja cie dawoooooo nie widziaĆam xd wiiiiitka whee ja ciebie tez XD i co taka zaskoczona? XDDDDD whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:38 pm
Kiray Marlly czesc biggrin *wciska butelczke boskiego trunku w lapke* blaugh whee juz mi sie podoba xd Ozz co stawiaja? xd siadaj... rozluznij sie, a sam sie przekonasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:39 pm
Miss_Karina czeeeesc wam szkrabyyy... chwilka...przerwy... whee sieg hail...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:39 pm
*siada...rozluzna sie, w oczekiwania popija z butelki*
BTW jutro mam miec wkoncu tego UT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:40 pm
Kiray *siada...rozluzna sie, w oczekiwania popija z butelki* BTW jutro mam miec wkoncu tego UT a skad go wezmiesz... czy twojego ci oddadza ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Miss_Karina czeeeesc wam szkrabyyy... chwilka...przerwy... whee sieg hail... widze ze znow orgia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
papu stare
Miss: mam nadzieje ze jutro sie spotkamy na gai smile teraz musze niestety leciec... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:41 pm
YumiTao papu stare Miss: mam nadzieje ze jutro sie spotkamy na gai smile teraz musze niestety leciec... stare kolorowych snow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:42 pm
Ozzwald Kiray *siada...rozluzna sie, w oczekiwania popija z butelki* BTW jutro mam miec wkoncu tego UT a skad go wezmiesz... czy twojego ci oddadza ? od kolegi...jak nie zapomni tak jak dzisiaj...ale juz wiem ze ma skad go wziasc...wiec mu nie daruje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:42 pm
YumiTao papu stare Miss: mam nadzieje ze jutro sie spotkamy na gai smile teraz musze niestety leciec... stare papa whee i nie wiem czy bede jutro... sweatdrop ale zobaczy sie :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:43 pm
hmm...mialem jeszcze cos dzisiaj zrobic...tylko co??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:43 pm
YumiTao papu stare Miss: mam nadzieje ze jutro sie spotkamy na gai smile teraz musze niestety leciec... stare siemka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|