|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:15 pm
tata przywiuzl ostatnio skrzyne Segram's Gin... wypijemy z cola?? 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly tata przywiuzl ostatnio skrzyne Segram's Gin... wypijemy z cola?? 3nodding whee no dobra jezeli tylko tym dysponujesz.... to niech bedzie xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Marlly hmmm a co kcecie?? blaugh ja bym proponował smirnoffa xd oj tak... popieram xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:17 pm
Aidanna YumiTao Marlly hmmm a co kcecie?? blaugh ja bym proponował smirnoffa xd oj tak... popieram xd jelenie widza co dobre xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna YumiTao Marlly hmmm a co kcecie?? blaugh ja bym proponował smirnoffa xd oj tak... popieram xd ee.. ja juz myslalem ze co innego bedzie tu stawiane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Marlly tata przywiuzl ostatnio skrzyne Segram's Gin... wypijemy z cola?? 3nodding whee no dobra jezeli tylko tym dysponujesz.... to niech bedzie xd blaugh a cu nie lubish?? sweatdrop jak cosik to mozna jeszcze do monopolki skoczyc xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:18 pm
hmm... dawajcie pentagaram na podloge... czarne swiece i cos jeszcze??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ee no i co z tym stawianiem........... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly YumiTao Marlly tata przywiuzl ostatnio skrzyne Segram's Gin... wypijemy z cola?? 3nodding whee no dobra jezeli tylko tym dysponujesz.... to niech bedzie xd blaugh a cu nie lubish?? sweatdrop jak cosik to mozna jeszcze do monopolki skoczyc xp xd ja bym nadal była za smirnoffem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:19 pm
Aidanna hmm... dawajcie pentagaram na podloge... czarne swiece i cos jeszcze?? czarne szaty... yyy a i jeszcze wiedzme whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ochochcho dupeczki :] a dla mnie cos bedzie? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna hmm... dawajcie pentagaram na podloge... czarne swiece i cos jeszcze?? *spiewa* Czeeeeerwooooooonyyyyyy peeeeentoooooos!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Aidanna hmm... dawajcie pentagaram na podloge... czarne swiece i cos jeszcze?? czarne szaty... yyy a i jeszcze wiedzme whee opcy moze byc widzma xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|