|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:25 pm
BeeWolf_san wchodzi do Gildii bardzo fajny człowiek, heloł bydlatka. tggtfgfr xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat *biega w koołko na srodq guildi* yey.... mam to czego chciałam... yee whee heart yeee *biega razem z nia* a czego chcialas??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk ok i ja sie zarywam*wychodzi walczajac sobie serwis menagera do CSa*papatki wsyzstkim papatki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:26 pm
ee...uderzyłes sie w głowe ? tzn. w kolano ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:26 pm
Lethiel BeeWolf_san wchodzi do Gildii bardzo fajny człowiek, heloł bydlatka. witaj Bee 4laugh whee *przytuuuuuuuuuuula mocniootko zaslaniając sie tam gdzie trzeba poduszką* xd papa chrisiu a nie zasłaniaj sie dziś rano sie teges i nie mam ochoty nic gwałcić ... albo no tego ...wuitaj ozzy niedźwiec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:27 pm
YumiTao ee...uderzyłes sie w głowe ? tzn. w kolano ? xd niestety...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san wchodzi do Gildii bardzo fajny człowiek, heloł bydlatka. witaj Bee 4laugh whee *przytuuuuuuuuuuula mocniootko zaslaniając sie tam gdzie trzeba poduszką* xd papa chrisiu a nie zasłaniaj sie dziś rano sie teges i nie mam ochoty nic gwałcić ... albo no tego ...wuitaj ozzy niedźwiec xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:29 pm
revcat BeeWolf_san wchodzi do Gildii bardzo fajny człowiek, heloł bydlatka. czesc bee...... no witaj ... powiem ci w tajemnicy, ze zakurwiscie bola mnie plecy i barki ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald YumiTao ee...uderzyłes sie w głowe ? tzn. w kolano ? xd niestety... ciamajda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:30 pm
BeeWolf_san revcat BeeWolf_san wchodzi do Gildii bardzo fajny człowiek, heloł bydlatka. czesc bee...... no witaj ... powiem ci w tajemnicy, ze zakurwiscie bola mnie plecy i barki ;( a ze tak sobie zapytam..od czego? ? ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:30 pm
Lethiel BeeWolf_san a nie zasłaniaj sie dziś rano sie teges i nie mam ochoty nic gwałcić ... albo no tego ...wuitaj ozzy niedźwiec xd ... Zamisat sie ciezyc bo bys mi pomogła wink domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|