|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:20 pm
Jaswinder opcy Jaswinder opcy z nudow kupilem se drugi list........... ja zbieram na pierwszy, bo ceny ciągle skaczą... sweatdrop eee tam skacza...... listy stoja 6k i tyle.......... to se pozbieram jeszcze xd niedawno były po 5k to se ne vrati........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:20 pm
Ozzwald a,b,c rozumiem ze to rozmiary biustow... blaugh Yyy.....no tak skojarzyc sobie tez mozna xd to moze jeszcze udostepnimy odpowiedz D xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:21 pm
Ozzwald a,b,c rozumiem ze to rozmiary biustow... blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra zrywam sie 3miacie sie
apap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wchodzi do Gildii bardzo fajny człowiek, heloł bydlatka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:22 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka raczej przyjaciela... biggrin Wiec Żeganajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedzie mi smutno bez was crying crying crying crying crying crying [składa Vykkowi i Crisowi ostatni pocałunek] see ya in hell... papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san wchodzi do Gildii bardzo fajny człowiek, heloł bydlatka. czesc ch.... *wita sie z nim na niedzwiedzia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Vykk Julka Lethiel wroocilam 4laugh whee witajcie wink *wchodzi zaslaniając sie poduszką w strategicznych miejscach* xd siemka !! wstalabym i podeszla do Ciebie ale wykonczylam siem ofiarna modlitwa [kladzie glowke na torsi Vykka] hejka Yumi hejak Lethi... Julka ty jestes pewna ze ty piasku potrzebowalas bo mi sie tutatj teraz tak zdaje*patrzy na swoj tors*ze ty faceta jednak potrzebowalas zeby sie oprzec i przytulic i odetchnac wink raczej przyjaciela... biggrin Wiec Żeganajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedzie mi smutno bez was crying crying crying crying crying crying [składa Vykkowi i Crisowi ostatni pocałunek] see ya in hell... *buziak an policzek i przytul an pozegnanie*w sumie to wolabym byc w niebie ale w piekle tylu znajomych xp ale ciebie Julka to ja zobacze w czerwcu a co za tym by oznaczalo ze lodz nazwalas pieklem...a w sumie czym innym jest ziemia jak nie mieszanka puekla i nieba wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:23 pm
BeeWolf_san wchodzi do Gildii bardzo fajny człowiek, heloł bydlatka. witaj Bee 4laugh whee *przytuuuuuuuuuuula mocniootko zaslaniając sie tam gdzie trzeba poduszką* xd papa chrisiu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:23 pm
*biega w koołko na srodq guildi* yey.... mam to czego chciałam... yee whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:24 pm
BeeWolf_san wchodzi do Gildii bardzo fajny człowiek, heloł bydlatka. witaj baaardzo fajny ludziu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok i ja sie zarywam*wychodzi walczajac sobie serwis menagera do CSa*papatki wsyzstkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san wchodzi do Gildii bardzo fajny człowiek, heloł bydlatka. czesc bee......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|