|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:17 pm
Julka Lethiel wroocilam 4laugh whee witajcie wink *wchodzi zaslaniając sie poduszką w strategicznych miejscach* xd siemka !! wstalabym i podeszla do Ciebie ale wykonczylam siem ofiarna modlitwa [kladzie glowke na torsi Vykka] O_o .... mhm.. *podchodzi do niej i przytuuuuula ostroshnie* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wroocilam 4laugh whee witajcie wink *wchodzi zaslaniając sie poduszką w strategicznych miejscach* xd czesc.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Jaswinder Kitty ShadowCat piiiiiiiiiisk....yeeee.... kuuuurde... nie wierzeee crying heart heart *płacze ze szczęscia* crying heart eek co jest sis? *wnosi patelnię pełną ciepłej, kolorowej jajecznicy z cebulką, boczkiem, pomidorem i oregano* se ktoś chce? *stawia na stole* mam... mam 39/40 pkt z testu kompetencji whee heart ja bym mial wynik ujemny.. bo ja zaje.... bardzo niekompetetny jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:18 pm
revcat Lethiel wroocilam 4laugh whee witajcie wink *wchodzi zaslaniając sie poduszką w strategicznych miejscach* xd czesc..... witaj wink *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Musiem powli siem zegnac...
zaraz znikne...
[poplakuje pocichutku]
to wszystko przez tą piosenke..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Lethiel wroocilam 4laugh whee witajcie wink *wchodzi zaslaniając sie poduszką w strategicznych miejscach* xd siemka !! wstalabym i podeszla do Ciebie ale wykonczylam siem ofiarna modlitwa [kladzie glowke na torsi Vykka] hejka Yumi hejak Lethi... Julka ty jestes pewna ze ty piasku potrzebowalas bo mi sie tutatj teraz tak zdaje*patrzy na swoj tors*ze ty faceta jednak potrzebowalas zeby sie oprzec i przytulic i odetchnac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kitty ShadowCat Jaswinder Kitty ShadowCat piiiiiiiiiisk....yeeee.... kuuuurde... nie wierzeee crying heart heart *płacze ze szczęscia* crying heart eek co jest sis? *wnosi patelnię pełną ciepłej, kolorowej jajecznicy z cebulką, boczkiem, pomidorem i oregano* se ktoś chce? *stawia na stole* mam... mam 39/40 pkt z testu kompetencji whee heart ja bym mial wynik ujemny.. bo ja zaje.... bardzo niekompetetny jestem Ta.....sczegolnie ze odpowiedzi byly a, b, c xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:19 pm
Vykk Julka Lethiel wroocilam 4laugh whee witajcie wink *wchodzi zaslaniając sie poduszką w strategicznych miejscach* xd siemka !! wstalabym i podeszla do Ciebie ale wykonczylam siem ofiarna modlitwa [kladzie glowke na torsi Vykka] hejka Yumi hejak Lethi... Julka ty jestes pewna ze ty piasku potrzebowalas bo mi sie tutatj teraz tak zdaje*patrzy na swoj tors*ze ty faceta jednak potrzebowalas zeby sie oprzec i przytulic i odetchnac wink witaj vykkoś 4laugh *przytuuuuuuuuul uwashając na leshacą na nim Julke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jaswinder opcy z nudow kupilem se drugi list........... ja zbieram na pierwszy, bo ceny ciągle skaczą... sweatdrop eee tam skacza...... listy stoja 6k i tyle.......... to se pozbieram jeszcze xd niedawno były po 5k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Ozzwald Kitty ShadowCat Jaswinder Kitty ShadowCat piiiiiiiiiisk....yeeee.... kuuuurde... nie wierzeee crying heart heart *płacze ze szczęscia* crying heart eek co jest sis? *wnosi patelnię pełną ciepłej, kolorowej jajecznicy z cebulką, boczkiem, pomidorem i oregano* se ktoś chce? *stawia na stole* mam... mam 39/40 pkt z testu kompetencji whee heart ja bym mial wynik ujemny.. bo ja zaje.... bardzo niekompetetny jestem Ta.....sczegolnie ze odpowiedzi byly a, b, c xd a,b,c rozumiem ze to rozmiary biustow... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:20 pm
biggrin witaj 4laugh whee *tuuuuli mocniootko* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Julka Lethiel wroocilam 4laugh whee witajcie wink *wchodzi zaslaniając sie poduszką w strategicznych miejscach* xd siemka !! wstalabym i podeszla do Ciebie ale wykonczylam siem ofiarna modlitwa [kladzie glowke na torsi Vykka] hejka Yumi hejak Lethi... Julka ty jestes pewna ze ty piasku potrzebowalas bo mi sie tutatj teraz tak zdaje*patrzy na swoj tors*ze ty faceta jednak potrzebowalas zeby sie oprzec i przytulic i odetchnac wink raczej przyjaciela... biggrin Wiec Żeganajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedzie mi smutno bez was crying crying crying crying crying crying [składa Vykkowi i Crisowi ostatni pocałunek] see ya in hell...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|